Pohlaví ve 13. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
207
25.5.19 14:31

Jo a na té fotce, kterou přikládáš, bych řekla, že mu tak trčí pupečník, pindík to nebude:)) Buď v klidu, obě pohlaví jsou super a pro nás to bylo vždy dobrý překvapení, když jsme dva měsíce počítali s holkou/klukem a nakonec to bylo naopak:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.5.19 14:48
@Ježura 19 píše:
Dobry den,
prosím o radu..ve 13 týdnu nám řekli, že to vypadá na chlapečka. Včera doktor říkal, že vidí spiš holku ale celkově bylo dost špatně všechno vidět. Už sem se raději objednávala na 3D vyšetření..
Přikládám fotku z 13 týdne. Není to ten obrázek(ten nám nedal) u kterého řekl chlapce, tam měl krásně natažené nohy a mezi nimi něco trčelo..ale i zde se mi zdá, že něco je..každopádně to vypadalo podobně..
Je možné, že by se teď mohli splést?
Děkuji

V tomhle týdnu, pokud doktor vidí špatně, fakt nejde uhodnout pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.19 15:52
@hicha píše:
Jo a na té fotce, kterou přikládáš, bych řekla, že mu tak trčí pupečník, pindík to nebude:)) Buď v klidu, obě pohlaví jsou super a pro nás to bylo vždy dobrý překvapení, když jsme dva měsíce počítali s holkou/klukem a nakonec to bylo naopak:))

Taky mě napadlo, že by to mohla být u této fotky pupeční šňůra..jen, že u toho obrazu u doktora to vypadalo stejně, jen mezi nožičkama..byl krásně natažený..mám to v paměti, jak ukazoval co je co a že to tipuje na kluka..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.19 16:05
@beruska9 píše:
Splest se muzou vzdy :nevim: Ted jsi v jakem tydnu? Byva to dobre videt na velkem utz ve 20tt, pokud mimino aspon trochu spolupracuje.
Jinak. myslim ze.ve 13tt jeste nikde nic viditelne netrci, takze podle toho to urcit nejde :think:

Byla jsem včera ve 20 týdnu ale byla to hrůza, byli jsme moc natěšeni a odcházeli zklamaní..byla jsem tam tak 10 min, doktor skoro nemluvil, rozmazaný obraz, že jsme s partnerem toho moc nepoznali..ve 13 to bylo uplně jiné, i 3D, poslouchali jsme srdíčko, průtok pupeční šňůry atd..
Nevim bylo to zklamání, celkově..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.19 16:15
@hicha píše:
Ahoj, mam tři děti. U 2. a 3.těhotenství mi pohlaví řekli ve 13.týdnu na screeningu (a byla to fakultní nemocnice, takže opravdu hodně zkušení doktoři) a pokaždé se sekli.. Druhé dítě měl být podle utz ve 13.týdnu kluk.. Ale ve 20.týdnu zcela jasná holka. Naopak u třetího těhotenství mi ve 13. týdnu řekli, že to je holka a ve 20. týdnu, že holka určitě ne:)) Podle mne je to v tom 13.týdnu hodně nepřesný, údajně to tipují podle genitálního hrbolku, který tam v té době mají obě pohlavi, jen se liší nějakým úhlem toho hrbolku. Takže tipovačce pohlaví ze 13.týdne už bych nikdy nevěřila:))

Děkuji.
Chci se ještě objednat na 3D ultrazvuk, vyšetření..ve 13 týdnu to bylo moc hezké, poslouchali srdíčko, průtoky..3D a včera nic, šup, šup jdeme na svačinu-mluvili o tom při vyšetřeni..
I celkově nám dělalo problém s partnerem něco poznat, vidět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
25.5.19 16:58

No tak ono jak je mimčo vetsi a vetsi, tak tam (pro laika) je vidět čím dál větší kulový… Samozřejmě, měli by vám říct, na co zrovna koukají a jestli je to ok. Nejhezčí ultrazvuk je tak v tom 13. tydnu, kdy tam je ještě vidět krásné celý mimi a už to orpavdu jako miminko vypadá:) nebudte smutný, důležitý je, jestli je mimi v pořádku a to nejhezčí vás čeká…a jeden hladový doktor vám nemůže zkazit to těšení;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.19 17:09
@hicha píše:
No tak ono jak je mimčo vetsi a vetsi, tak tam (pro laika) je vidět čím dál větší kulový… Samozřejmě, měli by vám říct, na co zrovna koukají a jestli je to ok. Nejhezčí ultrazvuk je tak v tom 13. tydnu, kdy tam je ještě vidět krásné celý mimi a už to orpavdu jako miminko vypadá:) nebudte smutný, důležitý je, jestli je mimi v pořádku a to nejhezčí vás čeká…a jeden hladový doktor vám nemůže zkazit to těšení;))

Moc děkuji za názor :-)
Ja chtěla holčičku, pak řekli, že to tipují na chlapce a těšila se na chlapce, mluvila s nim..no ještě výbavičku kupovat nebudu, počkam :-)lPartner už plánoval jak budou stavět lego a bude mu pomáhat v práci. Myslim, že je trochu zklamaný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
25.5.19 17:21
@Ježura 19 píše:
Moc děkuji za názor :-)
Ja chtěla holčičku, pak řekli, že to tipují na chlapce a těšila se na chlapce, mluvila s nim..no ještě výbavičku kupovat nebudu, počkam :-)lPartner už plánoval jak budou stavět lego a bude mu pomáhat v práci. Myslim, že je trochu zklamaný..

Lego staví i holky:D naše prvorozena je typická holka, ale druhá je i na lego a auta…a třetí je kluk. Hele, ještě to klidně kluk být může;) a i když to zní jako otřepaná fráze-ale je to prostě pravda-hlavně to donosit do konce a hlavně aby to bylo zdravý, na tom fakt záleží..na tom jestli to bude princezna, nebo malej rošťák už tolik nesejde:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
26.5.19 02:21

@Ježura 19 : to je skoda, ze to tak odflakli, j mela vzdy tenhle utz dlouhy podrobny, vzdyt maji zkontrolovat spoustu veci, jestli jsou v poradku :think: Jinak ja se prave kvuli te nejistote nikdy brzy neptala a i v tom 20tt jsem se nejdriv ptala, jestli to vidi fakt dobre, jinak jsem to radeji nechtela vedet, nez pak pocitat s jednim a pak to zase menit. Jasne ze 100% je to jen az po porodu, ale kdyz mi zkusena doktorka rekla, ze si je jista na 98%, tak to jsem byla ochotna prijmout jako riziko :D
U druheho jsme to teda vedeli jeste z krve, vysel mi blbe screening tak jsen si nechala udelat Harmony test a tam to poznaji…ale jen kvuli pohlavi to nema cenu platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
26.5.19 02:25

A odkdy holky nestaveji Lego a nepomahaji v jakekoliv praci? :lol: Ja jsem holka a umim stavet Lego i zdi :mrgreen: Akorat autum nerozumim :mrgreen:. A muj maly kluk se mnou vari a pece, stejne tak jak s tatou spravuje auto :nevim: :lol: Druhy je jeste mimino, ale planuji ho zapojit taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.19 10:28
@beruska9 píše:
@Ježura 19 : to je skoda, ze to tak odflakli, j mela vzdy tenhle utz dlouhy podrobny, vzdyt maji zkontrolovat spoustu veci, jestli jsou v poradku :think: Jinak ja se prave kvuli te nejistote nikdy brzy neptala a i v tom 20tt jsem se nejdriv ptala, jestli to vidi fakt dobre, jinak jsem to radeji nechtela vedet, nez pak pocitat s jednim a pak to zase menit. Jasne ze 100% je to jen az po porodu, ale kdyz mi zkusena doktorka rekla, ze si je jista na 98%, tak to jsem byla ochotna prijmout jako riziko :D
U druheho jsme to teda vedeli jeste z krve, vysel mi blbe screening tak jsen si nechala udelat Harmony test a tam to poznaji…ale jen kvuli pohlavi to nema cenu platit.

Ano, odflakli nebo mi to tak alespoň přišlo. Opravdu víc jak 10 min jsme tam nebyli..no chtěli jít na svačinu, že jo. Tak moc jsme se těšili a zklamaní..už sem psala na jinou kliniku na vyšetření, tak snad budou mít místo a čas na to samotne vyšetření aby člověk odcházel s pocitem, že je vše řádně zkontrolováno..s tím pocitem sem šla sem, na gynekologii mi řekli, že je to placené,3D, srdíčko zkontrolují..a NIC.
První vyšetření ve 13 týdnu bylo mnohem důkladnější, doktor podal ruku, říkal na co se díváme, co kontroluje..pak, že to tipuje na chlapce..
Hlavně aby bylo mimi zdravé ale vidím zklamaní u přítele, už jsme žili s pocitem(naše chyba) že to bude chlapec..ale tak uvidíme co nám řeknou příště..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí