Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den maminky máme doma holčičku ale včera jsme byli na genetice vše je v pořádku a ve 13tt nám řekl doktor n a 70% holčička. já mám radost manžel taky a vím že si přál kluka jako každý chlap jsem šťasná že je vše v pořádku ale hormony fungují je mi to trošku líto kvůli manželovi. Četla jsem ty příspěvky tak se tady doktor spletl z kluka na holku u nás je to asi nepravděpodobné že by se spletl s holky na kluka. podotýkám že své dítě mluju ať je to cokoli děkuji za odpověď
Stát se může cokoliv…mě řekli nejprve že je to kluk, pak holka a narodil se Matěj:) Mojí známe tvrdili, celou dobu, že porodí kluka a má holčičku. Znám hodně případu i naopak…takže pokud ti řekli, že jen na 70%. ve 13tt, že je to holka, tak není nic jistého…víc jistejší to bude až ve 20tt. Toť moje zkušenost:)
@leník85 Ahoj, jak to u Vás dopadlo? Máte holčičku kterou vám tvrdili na 70%??
Nám dnes taky řekli holčičku na 70% ve 13tt, já jsem si furt jistá chlapečkem, no tak uvidíme ![]()
Příspěvek upraven 14.06.13 v 09:00
Ahoj holky, nerada se vměšuju. Ale pokud jste některá byly v Brně na Veveří u dr. Drábkové. Říkala Vám ve 12+6 pohlaví a vyšlo to? U nás naznačila s tím, že by to mohlo být. Ale zrovna nás upozornila, že to pohlaví teď mají obě podobný, tak se to poznat na 100pro nedá.
@ivetka13 Ahoj, já byla právě dnes v Brně Veveří, ale u Mudr. Doubkové, právě řekla těch 70%…no tak nevím..ale do hlavy mi vlezlo že to ta holčička asi bude ikdyž jsem byla zarytě přesvědčená o chlapci ![]()
Příspěvek upraven 14.06.13 v 09:00
No… tak se necháme překvapit. Ale to pohlaví co nám řekli, si strašně moc přeju!!!
![]()
@ivetka13 ahoj,jak to u vás dopadlo s pohlavím, trefili se na Veveří ve 13tt? Nebo pořád nevíte?
Angelak: Ahoj, na UTZ jdu až ve středu, tak jsem móóóc zvědavá!!! ![]()
Me rekli ve 13t ze budu mit na 60% holcicku a na konec asi cekam kluka podle posledniho ultrazvuku v 15t
Ahojky mám stejnou zkušenost jako Hodaka, na screningu ve 13týdnu mi oznámili, že čekám kluka( já si přála holčičku) a na dalších kontrolách mi to jen potrvzovali a viděli jsme pindíka:) U nás se trefili přesně:)
Tak ze si myslis ze tez cekam kluka si jo co
ja v utery zacinam 17 t
Danoušek25: tak 17tyden je už dost aby to viděli, ale nikdy nevíš:) co si přeješ víc?
No ta fotka jer z 15t a v utery jdu na kontrolu tak uvidime doktor rikal ze tam vidi neco plavat ale ze si neni jisty ze treba to upadne
no vic si preju holcicku ale uz jsem smirena i s klucinou ![]()
no,ja si take myslim,ze to enbude na 100%,znam hodne pripadu,kdy se doktori „spletli“
)) .tak uvidime..