Pohlaví ve 13. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
4.1.11 15:13

Mě ve 13.týdnu nikdo nic neřekl, takže já si čekám na velký UTZ. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
4.1.11 15:16

rekli mi ve 13tt holku a je to holka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
4.1.11 15:23
Anonymní píše:
Já jsem právě nic neviděla a Dr. se téměř nepodívala. Teda mě to tak připadlo. Tak uvidíme ve 20tt :-D

Nám řekli ve 14t.t. na super přístroji jasnýho kluka a máme Emmu :mrgreen: . Když jsme byli pak ve 20t.t. tak ten stejnej dr. říkal, že asi holka :wink: . Manža koukal, už se chystal na malýho hokejistu. Tak uvidíš, ať je to cokoli, hlavně ať je vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
4.1.11 15:51

tak mě ve 13tt říkali kluk a byl to kluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
4.1.11 15:54

Hodaka: Omlouvám se, ale u tý fotky z ultrazvuku jsem se rozesmála, to se doktor opravdu nemohl splést :-D
Jinak já jsem ve 13 tt, včera na ultr.mi doktor nic neřekl, spíš koukal na srdíčko a tak, ale 11.ledna mě čeká scree ultr. a i tak bych tomu moc nevěřila, pokud by to nebylo jako v případě Hodaky, kdy ten se přímo nastavil :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
4.1.11 16:03
Anonymní píše:
Ahoj.
Zajímalo by mě , jak moc věřit určení pohlaví ve 13+1tt.
Byla jsem na Uz v Prenatalu a Dr. říkala, že asi kluk.
A já si myslela, že to bude holka. Je mi neustále zle, lednici nemůže ani vidět :poblion:
Mě je celkem jedno co to bude. Jen by mě zajímalo, jak moc je to spolehlivé.

Mně řekl Vlašín v Prenatalu holku, to jsem byla 13+6tt. Měl pravdu.
Kamarádka neustále blila a má kluka. Já neblila a mám holku. Takže blití nebo neblití není směrodatné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
4.1.11 16:04

Ahoj, mě řekl dr. Vlašín ve 12.tt na NT+ v Brně na Veveří holčičku. Ve 20.tt opět řekl holčičku. Řekl to s jistotou, tak mu zatím věřím. Je to kapacita v oboru, tak se snad neplete. I kdyby to pak byl kluk, tak budeme rádi. Ale holčičku jsme si přáli. :-)

Ale na určení pohlaví záleží, jak je doktor zkušený a jaké má vybavení a zda prcek v pupíku se správně natočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
4.1.11 16:20

Dr. Vlašínovi bych 100% věřila - i my s ním měli tu čest ohledně genetiky. Je opravdu kapacita v oboru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
4.1.11 16:43

Nám řekli ve 13.týdnu na Genetice holčičku a opravdu ji čekáme, nyní po 4D UTZ prý na 100%, byla ukázkově vidět. Takže u mě to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
4.1.11 17:34

kamarádce tvrdil její obv. gynekolog, že čeká chlapečka. Až do narození jí to tvdil a že je jasnej a pak vykoukla holčička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
4.1.11 20:06
Nainuva píše:
kamarádce tvrdil její obv. gynekolog, že čeká chlapečka. Až do narození jí to tvdil a že je jasnej a pak vykoukla holčička :palec:

Nojo, takových případů je :lol: Ale zakladatelce to řekli v centru prenatální diagnostiky, kde jsou schopni změřit šíjové projasnění s přeností na desetiny milimetru. Tam bych jim to věřila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
6.1.11 14:21

mě na screningu ve 13tt bylo řečen, že to bude kluk, ve 20týdnu se z toho vyklubala holčička, tak nevím-čekám ještě na 30tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
6.1.11 14:25

mě taky na screaningu ve 13tt řekli že to bude kluk ve 20tt mi řekli že to bude kluk a uvidíme co mi řeknou v úterý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
7.1.11 00:22

Holky, to zvracení/nezvracení (resp. je vám špatně/dobře) prý závisí na tom, z jakého vaječníku otěhotníte (je na to nějakej severskej vědeckej výzkum). Dočetla jsem se to v letáku z těhotenskejch lízátek. Akorát si už nepamatuju, který byl ten špatný a který dobrý. Nemáte je někdo doma - že byste se podívaly?
Ověřila jsem si to přímo v rodině - moje máma má jeden vaječník nefunkční, takže vždycky otěhotněla z toho druhého a vždycky jí bylo zle (a byl to ten, o kterém psali v těch lízátkách).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
7.1.11 00:29

Tak jsem to dokonce našla na netu:
„ze kdyz otehotnite z leveho vajecniku, nevolnostmi skoro nebo vubec netrpite. Kdezto z praveho je to skoro 90% jistota, ze vam bude spatne. Zalezi to prave na postaveni vajecniku vuci ostatnim organum v tele“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí