Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jj, bylo videt ve 13.tt holka i kluk dobre a jasne
takze o prekvapko neprijdes ![]()
U prvni dcery nam dr řekl na prvotrimestralnim kluka, později se potvrdila holka. U druhé dcery byla holka jasna od začátku.
Určitě nemusela videt je kluka ![]()
@Darebačka Bud v pohode, me ted rekli holcicku na zacatku 14. tydne, je to vazne 50 na 50 ![]()
@Darebačka píše:
Jé, tak to moc děkuji. Já si byla jistá, že v tom 13. týdnu odhadnou maximálně kluka, že holku ještě nepoznají. Já to právě chci mít až do porodu 50 na 50.
určitě to nemusel být kluk. V tomto týdnu ještě není ani pindík ani kuličky
Pohlaví u kluka i holky vypadá naprosto stejně, jen směřují každý v jiném úhlu. Takže to klidně mohla být i holka.
Rozhodně tak brzy nemůžou být vidět např. varlátka, ty tam ještě nejsou v tomto týdnu ![]()
@St. Estephe Tak v tom případě jsem asi měla vlčí mlhu, protože jsem zcela jasně viděla pohlaví. A Dr. mi to ještě ukazovala. No, ať tak či tak, až do porodu to stejně není stoprocentní.
Tak mě řekli ve 13 tt na 1 screeningu že to vypadá na holku tak jsme byli nadčeni
v 15 tt u mého gyndaře, že to vypadá na kluka i jsem sama viděla jakoby pindíka, ale byl takovej divnej jak kulička
tak mi to přišlo zvláštní
a syna mám a tam byl v 15 tt vidět prostě pindík
takže jsme zase nevěděli, ale cítila jsem holku, pak mi po třech týdnech sám ten samej gyndr řekl že holka aniž by si pamatoval, že mi řekl před tři týdny kluka
a už jsem to i viděla sama na utz, prostě buchta tam byla
a na 2 screeningu mi to potvrdili i jsem to zase sama viděla, teď jsem 34 tt a pořád platí holka
Všimla jsem si v tom 13 tt na utz, ze měla malá asi poštěváčka tu kuličku ještě vystoplého nejspíš a proto to vypadalo na kluka ale přitom měla tři čárky jako kostičky mezi nohama. třeba Vám to pomůže
Ahoj všichni lékař mi na ultrazvuku řekl že to bude kluk řekl mi to hned na féra prý na 90% což je dost ale všichni známí tvrdí že je to blbost:) tak čemu věřit..přece jen je to odborník
@Anonymní píše:
Ahoj všichni lékař mi na ultrazvuku řekl že to bude kluk řekl mi to hned na féra prý na 90% což je dost ale všichni známí tvrdí že je to blbost:) tak čemu věřit..přece jen je to odborník
Blbost to rozhodně není ![]()
Mě to takto řekli s holkou. Nepletli se…
Není to blbost, mě u obou těhotenství doktoři řekli kluka a doma mám opravdu dva kluky.
U třetí mi také Dr řekl, že už ví co to je a to bylo ve 13 týdnu.
Byla to holka.
Dobry den,
prosím o radu..ve 13 týdnu nám řekli, že to vypadá na chlapečka. Včera doktor říkal, že vidí spiš holku ale celkově bylo dost špatně všechno vidět. Už sem se raději objednávala na 3D vyšetření..
Přikládám fotku z 13 týdne. Není to ten obrázek(ten nám nedal) u kterého řekl chlapce, tam měl krásně natažené nohy a mezi nimi něco trčelo..ale i zde se mi zdá, že něco je..každopádně to vypadalo podobně..
Je možné, že by se teď mohli splést?
Děkuji
Splest se muzou vzdy
Ted jsi v jakem tydnu? Byva to dobre videt na velkem utz ve 20tt, pokud mimino aspon trochu spolupracuje.
Jinak. myslim ze.ve 13tt jeste nikde nic viditelne netrci, takze podle toho to urcit nejde ![]()
Ve 13.tt rozpoznávání pohlaví jen podle sklonu pohlavního pahorku a to se fakt můžou mýlit. U nás se tedy trefil a byl to kluk, teď u druhého nám ale s jistotou řekli až ve 20.tt na 2.screeningu. Ani na 3D nic vidět být nemusí
@Ježura 19 píše:
Dobry den,
prosím o radu..ve 13 týdnu nám řekli, že to vypadá na chlapečka. Včera doktor říkal, že vidí spiš holku ale celkově bylo dost špatně všechno vidět. Už sem se raději objednávala na 3D vyšetření..
Přikládám fotku z 13 týdne. Není to ten obrázek(ten nám nedal) u kterého řekl chlapce, tam měl krásně natažené nohy a mezi nimi něco trčelo..ale i zde se mi zdá, že něco je..každopádně to vypadalo podobně..
Je možné, že by se teď mohli splést?
Děkuji
Ahoj, mam tři děti. U 2. a 3.těhotenství mi pohlaví řekli ve 13.týdnu na screeningu (a byla to fakultní nemocnice, takže opravdu hodně zkušení doktoři) a pokaždé se sekli.. Druhé dítě měl být podle utz ve 13.týdnu kluk.. Ale ve 20.týdnu zcela jasná holka. Naopak u třetího těhotenství mi ve 13. týdnu řekli, že to je holka a ve 20. týdnu, že holka určitě ne:)) Podle mne je to v tom 13.týdnu hodně nepřesný, údajně to tipují podle genitálního hrbolku, který tam v té době mají obě pohlavi, jen se liší nějakým úhlem toho hrbolku. Takže tipovačce pohlaví ze 13.týdne už bych nikdy nevěřila:))