Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No nevím, mě dr. řekla asi kluk. Ale že je to jen tip. Takže myslím, že pokud to bylo fakt pěkně vidět, tipovala bych spíš toho pindíka.
Jé, tak to moc děkuji. Já si byla jistá, že v tom 13. týdnu odhadnou maximálně kluka, že holku ještě nepoznají. Já to právě chci mít až do porodu 50 na 50.
@Darebačka píše:
Jé, tak to moc děkuji. Já si byla jistá, že v tom 13. týdnu odhadnou maximálně kluka, že holku ještě nepoznají. Já to právě chci mít až do porodu 50 na 50.
Moje doktorka si byla holkou jistá už v tom 13tt
A už ji máme potvrzenou 4×.
Takže to máš fakt 50:50 ![]()
@Darebačka V tomto tydnu jeste neni vyvinuty penis ci vulva. Pohlavi se urcuje podle smeru pohlavniho hrbolku. V tomto tydnu proste neni zadny pindik nebo kavove zrno.
@St. Estephe píše:
@Darebačka V tomto tydnu jeste neni vyvinuty penis ci vulva. Pohlavi se urcuje podle smeru pohlavniho hrbolku. V tomto tydnu proste neni zadny pindik nebo kavove zrno.
Přesně tak. ![]()
@St. Estephe píše:
Díky za vysvětlení. Je to pro mě fakt uklidnění, že se dál můžu těšit na překvapení. Kamarádka právě chtěla také nevědět, a na tom screeningu ji špatně pochopili a řekli jí kluka. Pak byla zklamaná, že si neužije ten krásný okamžik po porodu, kdy mamince oznámí: Máte zdravého kluka/holčičku ![]()
@Darebačka Uplne na to zapomen a tes se dal, videt tam mohla cokoli. ![]()
No mě doktorka řekla může být kluk, ale víc mi poví v 16tt takže v pondělí jsem na kontrole zvědavá co uvidí ![]()
@Darebačka Jo, akorat od toho 16tt hlasite kric predem, ze to vedet nechces, tam uz to videt je. ![]()
Ono mas stejne solidní šanci, ze to během běžných prohlídek uvidíš sama
ja bych se tedy nevydržela cele těhotenství nepodivat na uz
jinak nam jednoho kluka řekli ve 13tt a druhy se neukazal az do 28tt
Já mám zkušenost že u syna ve 13 tt na screeningu byla kulička ( pindík nadcházející) a teď čekám holku a byly tam takové 2 čárky jako kostičky a ted jsem ve 23 tt a opravdu holka
a to mi jeden dr tvrdil že to vyadá na kluka ale byla to pupeční snura ![]()
Nám doktor řekl ve 13+0 chlapečka, tak uvidíme v říjnu, co nám potvrdí ![]()
@Darebačka doporucuji take hlasit na kazdem utz, ze nechceš videt pohlavi a radej nekoukat od zacatku, ja vim kluka od 17.tydne a kazdy utz zacina vyvalenyma kulickama
neumim si predstavit, ze bych to nekdy prehlidla, ten nas je snad pod tu sondu zamerne strka ![]()
Dvakrat nam rekli pohlavi v 13tt, trefili se, mame dve holky ![]()