Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet myslím si, že já určitě ne
. Cítím lítost, ale taky úlevu, že to není a nebude moje.
@chinoo a co chces hlavne ty? Jak chces prozit svuj život?
Vsechno co tu holky napsaly je pravda. Proč se chces nechat takhle nicit. Jsi opravdu az tak zoufalej? Mas problem najit holku? Nemas zadne zkušenosti se vztahy, tak jsi rad, že máš alespon neco? Ma ji snad ze zlata? Nebo ti to proste vyhovuje, to trapeni, a nejakym zpusobem ti to dělá dobře? ![]()
Jen se snažím pochopit, proc se takovy chlap necha zcela dobrovolne tryznit a nicit. Protože kdybys opravdu chtel, tak to s ni proste skoncis…Nevim, kde je pro tebe ta hranice, abys ji konecne kopl do zadku. Nema te rada - nevadi, vyuziva tě - nevadi, vlastne s tebou nespi - nevadi, podvadi tě - nevadi, cizi decko - nevadi…nejedna na rovinu a mlci - taky nevadi… Kde je hranice? To fakt zadnou nemas? Proc se chlap drzi zuby nehty holky jako je ona, kdyz mu nic nedava, proste nic, jen do nej kope a ma z nej srandu. Z jakeho duvodu, proboha, ji toto vsechno dovolis a neposles ji pryc. Dokazes na to upřímně odpovedet? Ceho se tak strasne moc bojis? ![]()
On ten tvuj argument, ze stejne podvadi vsichni, pro toto vsechno fakt neni zadne ospravedlnění. Vsichni nepodvadi, fakt ne. Ale jestli nevylezes z ulity a nezacnes trochu zit a nebat se, nikdy to nezjistis a prijdes doslova o vsechno. To by byla skoda ne? ![]()
Fakt ti drzim palce, doufam, ze se proberes, vezmes zivot do svych rukou a zmenis to. Casem najdes slusnou normalni holku a uprimnou lasku. A tohle vsechno, co zijes ted, bude pro tebe jen tragikomicka a zbytecna epizodka ![]()
@chinoo @PandaVanda přesně tak, už jsem to chtěla napsat dřív, všichni určitě nepodvádějí, většina lidí ne, fakt to není norma
@PandaVanda Co chci? Momentálně asi klid. Jak chci prožít život? Dělat co mě baví (ano toto momentálně není co mě baví).
Nepřipadá si jako zoufalec, ze zlata ji nemá a proč se takhle ničím? Na to prostě nemám přímou odpověď. Možná proto že jsem doufal..?
Když se na to snažím podívat z jiného pohledu, tak mě asi živila myšlenka, že to nakonec bude asi dobrý? Fakt přesně nevím.
Všichni asi určitě ne podvádí, ale poslední dobou co vidím kolem sebe? Zvracel bych
.
Ulita snad už praská, ale názor asi 100zenskych mi otevírá oči. Jsem rad, ze jsem to sem napsal, opravdu ano.
A jestli to bylo zbytečný.? Všechno je pro něco dobrý.
.
@stinga ono když vidíš, jak ten spí tamhle, ona tamhle a vidíš to u hodně lidí tak je to fakt hnus a člověk si fakt začne říkat, že je to asi norma. ![]()
Hele, taky vidím spoustu nevěry kolem sebe, ale taky je mezi lidmi spousta lásky. Já mám partnera, kterého miluji, jsem mu věrná a věřím tomu, že on to cítí stejně. Zrovna tak moji rodiče měli krásný vztah, mám pár kamarádek, které mají super vztahy a jsou šťastné. Jiní to samozřejmě tak nemají a v pohodě ve vztazích nejsou. To je ale potom lepší být sám, než být s někým, o kom už od samého začátku víš, že tě nemiluje a neváží si tě, vztah s tebou si nechává jen jako poslední možnost východiska z nouze. Stejně, až by časem poznala někoho, do koho by se dokázala zase zamilovat, šla by. A ta bolest by byla mnohem větší. Jsi mladý a dle tvých slov fajn chlap a nebudeš mít problém k sobě najít partnerku, pro kterou budeš jednička a bude si tě vážit
Jednou se tomuhle nápadu jen zasměješ, až budeš po boku někoho, kdo za to bude stát…
Nejsi sám, komu dokázala žena učarovat i se vší falší, kterou se k mužům projevuje. Třeba ti bude útěchou či inspirací tento sonet od jednoho slavného anglického básníka: „Ach, jaká moc ti mocnou sílu dala, že nade mnou tvé vady mají moc? Proč jsi mým očím schopnost vidět vzala, proč vidím den, když vidět měl bych noc? Každá tvá špatnost proč mě dobrá zdá se, proč nejsprostší tvůj hnusný, nízký čin zazáří pro mne v nejryzejší kráse, nejvyšší ctnost proč dělám hned z tvých vin? Co na tobě já pořád vlastně vidím? Proč miluji tě víc, čím víc máš vad? Proč miluji, co jiní nenávidí, ač na truc mně jdou rádi s tebou spát? Když z tvého pádu moje láska vstala, co abys mne tím pádem milovala?“
@káťa tak ono už se krapet usmívám teď.
@martush já znám zajímavý citát. „když procházíš peklem, tak se nezastavuj.“
Vše už tady bylo asi psáno
Hele, podle toho co píšeš jsi moc fajn chlap a tohle si vážně nezasloužíš. Určitě si brzo najdeš tu pravou se kterou budeš mít svou rodinu
Věřím že spousta holek co to tady čte a nejsou zadané, že je svrbí prsty aby ti napsali ![]()
@Russet Momentálně si říkám, jestli mám vůbec chuť (vím, že to přejde
).
@Janca116 Občas si říkám, jestli třeba nemám vysoké nároky? Tak schválně…
Co můžu nabídnout? To samé.. ![]()
Takže? Kde je problém? Chci moc?
![]()
@chinoo No já myslím že nároky máte naprosto v pořádku. Žádnej povaleč kterej si nechá sr.. na hlavu
Vlastně ve spoustě bodů se spolu i sejdeme. Měla jsem to tak nějak stejně s přítelem. Třeba to placení, jednou já pak zase on. Ráda se chodim pobavit ale ne pokaždé, mám ráda svůj klid, s těma psama to samé atd atd. Prostě jste moje krevní skupina
Určitě najdete dobře to se vsaďte ![]()
@chinoo kdybych se náhodou rozešla se svým mužem, tak se ti ozvu
kdes byl, když jsem byla sama?!?
@terien píše:
@chinoo kdybych se náhodou rozešla se svým mužem, tak se ti ozvu![]()
kdes byl, když jsem byla sama?!?
Moje řeč ![]()