Pokažené zásnuby?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3802
12.3.26 19:09
@syslomil píše: Více

Jj, já to chápu a nechci to plevelit. Jen jsem se toho chytla, že ty zásnuby nemusí být ten největší problém, ale jinak máš pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.26 19:12
@Šmoulice píše: Více

No a vadi ti to? Založila jsem tu diskuzi já, která tě očividně tak baví a musíš ji kontrolovat, ikdyž jsem vše smazala :D Když ti neco vadi, tak tu nebud a nekomentuj vsechno ne? Jednoduche reseni :lol:

• Citovat
  • Upravit
15599
12.3.26 19:14
@Anonymní píše: Více

Diskuze už není o tobě. :)
A kontrolovat ji nemusím. Chodí mi upozornění.
Komentovat můžu co chci. Pokud nechceš, aby lidi komentovali, nezakládej veřejnou diskuzi. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7667
12.3.26 19:14

Noo, možná začínám chápat, proč zásnuby nebyly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7667
12.3.26 19:17
@Šmoulice píše: Více

Jsem to četla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41519
12.3.26 19:20

ono to spíš dokresluje celý obrázek…on si v budoucnu chce řidičák dodělat, chce ji v budoucnu požádat o ruku, chce v budoucnu dítě…je otázkou jak dlouho čekat než jednomu dojde, že jen chtít, bez dalšího, prostě není do života a jsou to jen sliby :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15599
12.3.26 19:22
@AjaF píše: Více

Stihla jsi to, jo? :) než to smázla? :kytka:
Já právě myslela, že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
12.3.26 19:24
@AjaF píše: Více

Já ne, ale neva…z těch reakcí se dá vyčíst mnohé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.26 19:27

Proto jsemp sala příklad té kamarádky. Jento jiné, když jsou svobodní, jiné když máš malé děti a zase jiné, když jsou větší.
Rozhodně to není důvod k rozchodu, kór jestli bydlí ve větším městě, kde je vše v dosahu.
My to máme horší v tom, že dětská nemocnice je 40km daleko. Bohužel jsem zažila i několik hospitalizací s dětmi a byla jsem velmi vděčná, že mi manžel dovezl co jsem potřebovala.
Bohužel mám spoustu nepříjemných situací, kdy nám řidičák velmi pomohl. Samozřemě těch situací bylo nejvíc s dětmi.

• Citovat
  • Upravit
8699
12.3.26 19:30
@Keyllah píše: Více

Sliby jsou to sice krásné, ale jen činy ukazuji jak to vlastně doopravdy je :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.26 19:31

Třeba je to rozmazlenost a co?
Jsem ráda, že má muj manžel řidičák, že je schopny postarat se o rodinu a taky si mě vzal. Chceš takto komunikovat? :think:

• Citovat
  • Upravit
6922
12.3.26 19:31

Tak si s ním to dítě nedělej. Když člověk pořádně čte, co píšeš, neujde mu, že jsou v tom základu vztahu veliké rezervy, opravdu veliké :-( To Tě tak tlačí věk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.26 19:32
@Keyllah píše: Více

Ach bože… já si také dělala řidičák až jak byla potřeba, k čemu by mi dřive byl? K čemu mu je dělat si řidičák, když pracuje kousek od domu? Na dovolené autem fakt nejezdíme, raději si teda zaplatíme letenky a jsme někde za chvíli, než jet 13 hodin autem tady kousek do Chorvatska :D :D vy už nevíte co, raději běžte udělat chlapovi večeři a uspat děcka, budete užitečnější milé dámy

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.26 19:32
@Magical-eyes píše: Více

Mám akorat zkopírovaný puvodní přispěvek :roll:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky