Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem, mám klídek (rozuměj nudu), tak bych s někým ráda hodila kus řeči (vyjma covidu a Ukrajiny) - těch témat je všude už moc.
![]()
Ahoj, proc ne. Hniju uz druhy tyden doma kvuli nestovicim, takze moc zabavy neni.
Taky bych ráda pokecala… téma? Třeba jestli plánujete něco na léto, dovolenou, výlety a tak.
Ahojda, obnovuji po čase svou diskusi. Hodí někdo řeč? Témata mohou být různorodá, maminkovská, ačkoli ještě maminka nejsem, nebo úplně jiná.
Díky a těším se…. E.
![]()
@Atisia Ahoj, ano lehce, ale je to takhle v noci fajn, akorát já poslední dobou bůhví proč nemohu spát.
![]()
@Atisia Jojo, mám s tím i takhle v noci někdy potíže…… Žiju mimo Česko a sice v Guatemale teď momentálně…. a předním jsem byla v Kostarice….
Prší, ale je mi to jedno, protože jsem uvnitř. A až půjdu ven, tak si budu říkat, že je to super, rostlinky budou mít vláhu, hladina Labe neodhalí hladový kámem, pulci budou mít v čem se pulčit a tak.
@walexa píše:
@Atisia Jojo, mám s tím i takhle v noci někdy potíže…… Žiju mimo Česko a sice v Guatemale teď momentálně…. a předním jsem byla v Kostarice….
Hergot exotika
.Já byla nejdál na Mallorce
![]()
@walexa Pěkné destinace. Co tě tam zavedlo, smím-li se ptát?
@Premek_Orac Hele úplně jednoduše láska k latinské Americe a pak láska k současnému partnerovi.
👍
@Atisia Vidíš, i tam je krásně, ale věř, že tu má každý starosti jako jinde, co práce, kdo je rodič, tak co škola a podobně.😉