Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
přesně tak..a ještě jak jsem říkal fuj nechej to.. tak to ještě víc srkala do pusy a nechtěla ji schálně otevřít..
no však to znáte..trošku jsem se zklidnila, ale nohy se mi klepou teda řádně
Taky bych jela pokud by malá hodně plakala, ale jinak ne. Kup ji zítra švestkový nebo meruňkový kompot, ať to rychleji vyjde a obrň se trpělivostí, děti jsou zvídavé a rychlé, ale chápu tě, taky bych byla na nervy
Ale je to mailnké, to vykaká ![]()
Tak určitě bych nedoporučovala moc projímavé kompoty - meruňky a švestky. Dcera takhle snědla dekorační sklenený jakoby kamínek a v nemocnici mi řekli, že jí mám dát chleba, aby se to obalilo a pak to nedělalo neplechu ve střevech, což právě ten kompot udělá. Kamínek vyšel skoro po 5-6 (už si to nepamatuju) dnech a to dcera kakala 2× denně. Bylo to o nervy každý den to kontrolovat, ale pak prostě kamínek cinknul o vanu a bylo to venku. U toho plastu to bude horší…Ale neboj dobře to dopadne.
Stalo se nám úplně to samé, s plastovým střípkem z obalu teploměru. Doktorka mi řekla, že jí mám dát rohlík nebo piškoty, ať se to balí a sledovat jestli to vyjde. Prý to na 95% do tří dnů vyjde. U nás to bylo druhý den. Držím palce.
Myslím, že můžeš být v klidu, to nebude tak ostré a je to malý kousek, vykadí to v pohodě. Na obalení je prý dobrý chleba. Kamarádce chlapeček snědl kovovou svorku 3cm na 1 cm, sice byli na rentgenu, ale dobře se to otočilo a taky to vykakal. Kontroluj plínku, kdyby se ti malá nezdála ve své kůži, hodně plakala, tak jeď, jinak to bude v pohodě.
Holky tak dcera byla dneska v pohodě.. ale jak na potvoru nekadila
a moc nechtěla jít.. ale to bude asi tim očkovanim.. kurnik všechno tak najednou ve čtvrtek jsem byli na očkovani a v patek snědla ten plast..
Tak doufam, že zítra bude stolička a najdu tam ten plast..
Holky, už jsem se tu ptala včera, zkusím ještě znova. Od včerejška postrádám průhledné oválné tvrdé plastové víčko od oleje Mustela. Výška cca 2cm, šířka 1cm přibližně. Včera na posteli bylo určitě, prohledala jsem úplně celou ložnici a nemůžu ho nikde najít. Je možné, že by ho spolklo 10m? Doktorka mi telefón zatím nezvedá. Normálně jí, hraje si, žvatlá. Mě je ze sebe úplně zle.
@Anonymní píše:
Holky, už jsem se tu ptala včera, zkusím ještě znova. Od včerejška postrádám průhledné oválné tvrdé plastové víčko od oleje Mustela. Výška cca 2cm, šířka 1cm přibližně. Včera na posteli bylo určitě, prohledala jsem úplně celou ložnici a nemůžu ho nikde najít. Je možné, že by ho spolklo 10m? Doktorka mi telefón zatím nezvedá. Normálně jí, hraje si, žvatlá. Mě je ze sebe úplně zle.
zkoumej hovínka a ještě hledej to víčko - třeba pod nábytkem, plast prý není na rentgenu vidět
@Anonymní píše:
To by fakt dítě těžko spolklo.
@Anonymní píše:
No nevim, to bych tezko spolkla ja, natoz 10m dite..nekde to bude zapadle…ja se takhle lekla asi 3×, vzdy jsem nakonec predmet nasla
Tohle urcite nespolklo, by se Ti davilo. Bude nekde pod posteli nebo nekde zapadle.
Holky díky, já jdu odstěhovat postel, už fakt nevím, kde hledat. Doktorka říkala, že je málo pravděpodobné, že to spolkl, ale prý raději do týdne kontrolovat plínku, v případě změny teplot, bolení bříška a cokoliv jiného, hned jet. Jsem taková krávy pitomá.
Klid, to je moc velký, aby to prte spolklo. Bude někde šikovně zapadlé.
Já takhle hledala tolik věcí, o kterých jsem byla přesvědčená, že dítě spolklo. A nakonec se nepotvrdila ani jedna z nich a vždycky se ro dříve či později našlo. Desetiměsíční má ještě docela silný dávivý reflex a nevěřím, že by to spolklo.
@Anonymní píše:
zamotané v peřině? Svlíkni to. I prostěradlo, mezi matraci… nevěřím že by to spolklo. To bych ani já nedala…
@Anonymní píše:
Holky díky, já jdu odstěhovat postel, už fakt nevím, kde hledat. Doktorka říkala, že je málo pravděpodobné, že to spolkl, ale prý raději do týdne kontrolovat plínku, v případě změny teplot, bolení bříška a cokoliv jiného, hned jet. Jsem taková krávy pitomá.
Prosím tě klid. To se stane asi každému, že přemýšlí, jestli dítě něco nespolklo. Dívám se na fotky toho oleje Mustela a pochybuji, že by tak velkou věc jako je tohle víčko spolkl.