pomoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.7.14 22:37

@ZItu Tak tuky se snažim samo sebou vynechat co nejvíc, když chci zhubnout.

• Citovat
  • Upravit
4341
4.7.14 22:42
@Anonymní píše:
@ZItu Tak tuky se snažim samo sebou vynechat co nejvíc, když chci zhubnout.

Ale tuky tělo také potřebuje!!! Nikdo neříká, abys jedla bůček, sádlo, nebo mega másla. Víš, proč je lepší jíst rajčata pokapaná kvalitním olejem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.14 22:45

@ZItu Ne, to nevim…

• Citovat
  • Upravit
4341
4.7.14 22:49
@Anonymní píše:
@ZItu Ne, to nevim…

Protože obsahuje vitamíny rozpustné pouze v tucích. Jedná se o vitamíny A, D, E, K. Rajčata obsahují právě to A a K.
Mimochodem, pokud jíš jen ovoce a zeleninu, za chvíli Ti začne chybět vitamin D ( ryby, vejce, mléko a mléčné výrobky, kvasnice,… ) a E ( rostlinné oleje, obiloviny, ořechy,… ) - pominu zbytek vitamínů a minerálů.
Nedostatek vit. D způsobuje např. měknutí kostí u dospělých, křeče, bolesti zad a svalů. Nedostatek vit. E např. chudokrevnost, náchylnost k infekčním onemocněním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
4.7.14 22:59
@Anonymní píše:
Tak tuky se snažim samo sebou vynechat co nejvíc, když chci zhubnout.

jak píše @ZItu, tuky jsou taky potřeba… i kdyby sis měla dát třeba rajče jen s pár kapkami olivového oleje, tak je to určitě lepší než jen samotné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.14 23:05

No tak olivový olej určitě ne. Ten mi nechutnal nikdy…smrdí, má strašnou chuť a nevim, co na něm všichni vidí. Mě je z něho akorát tak na :poblion:.

• Citovat
  • Upravit
4341
4.7.14 23:07
@Anonymní píše:
No tak olivový olej určitě ne. Ten mi nechutnal nikdy…smrdí, má strašnou chuť a nevim, co na něm všichni vidí. Mě je z něho akorát tak na :poblion:.

Nemusíš oliv. olej. Jsou jiné alternativy kvalitních tuků. Jestli Ti chutná kvalitní slunečnicový olej, kápni na to ten. Jestli ne, výborný je ořechový olej, konopný olej, sezamový, dýňový… na trhu jich je mraky, jen si vybrat. ;) ( Na tato jídla je nejlepší za studena listovaný. )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
4.7.14 23:07

Ahoj Baru, koukám jak to jde. Jsem ráda, že jsi začala psát. Byla bych moc ráda, kdyby jsi opravdu pečlivě přečetla, co holky psaly výše. Bez tuků se ti do těla opravdu nedostanou některé vitamíny. A neznamená to, že máš jíst špek. Ale třeba zeleninový salát pokapaný olejem (olivovým či jiným).
Já začínám cvičit a jinak jíst. Dneska jsem si vyjela s mužem a dětmi na kole. Jezdíme skoro každý den. Dneska to bylo 20km. No myslela jsem, že pod jedním kopcem doslova zdechnu :-) k večeři jsem si dala krajíček chleba s máslem a okurkový salát.

Co jsi dělala dneska ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.14 23:12

@ZItu Dobře, asi se po nějakém kouknu.
@Luciferda Já nic moc, stereotyp jako každý jiný den. Byla jsem se synem, odpoledne jsme se byli projít a pak jsme byli venku na zahradě a když usnul, tak jsem uklidila a teď čekám až se manžel vrátí z práce.

• Citovat
  • Upravit
4341
4.7.14 23:13
@Anonymní píše:
@ZItu Dobře, asi se po nějakém kouknu.
@Luciferda Já nic moc, stereotyp jako každý jiný den. Byla jsem se synem, odpoledne jsme se byli projít a pak jsme byli venku na zahradě a když usnul, tak jsem uklidila a teď čekám až se manžel vrátí z práce.
:palec: Pak napiš, jaký jsi si vybrala a jak Ti chutná. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
4.7.14 23:18

To chodí pozdě z práce.
Olivový mi chutná, ale ráda bych zkusila jiný. Dá se nějaký, třeba ořechový nebo dýňový, sehnat v lidlu? Tam často nakupuju. Jinak mám blízko penny nebo billu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.14 23:21

@Luciferda Tak normálně chodí kolem osmé, ale teď začal filmový festival, takže teď takhle bude chodit furt :?. To nevim kde, já jsem po nich nikde nekoukala :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
4341
4.7.14 23:25
@Luciferda píše:
To chodí pozdě z práce.
Olivový mi chutná, ale ráda bych zkusila jiný. Dá se nějaký, třeba ořechový nebo dýňový, sehnat v lidlu? Tam často nakupuju. Jinak mám blízko penny nebo billu.

Lidl - to nevím, zkusit to můžeš, ale ruku do ohně za to nedám. :nevim: Jinak v Bille ořechový mají ( alespoň v té naší ) - tuším, že měli arašídový, z vlašských ořechů a sezamový. Penny netuším, tam nenakupuji vůbec. Většinou beru oleje ve zdrav. výživě nebo na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
5.7.14 07:05

VIda :lol: KOukám, že se přidaly i holky
KOukala jsi na ten stobklub? Tam je všechno hezky napsaný a máš tam i tabulku, kde ti počítají kalorie, zeleninu tuky a podobně. Tuky byt je jich potřebajen málo ( i při redukční dietě) tak jsou jedny z nejdůležitějších složek. A třeba z mrkve se ti vitamíny vůbec nevstřebají, když jí nejíš s olejem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
5.7.14 07:06
@Anonymní píše:
@DeTer Ale já nevim už co mám dělat. Když si řeknu, že se dneska zkusím najíst, tak když na to dojde, tak to prostě nejde. Hned mi v hlavě běží, že když to sním, tak zase přiberu, budu zase ta tlustá nula, co nikdy nic nedokázala a ani zhubnout a nic si nevezmu.

Kamoska je po anorexii a neciti nohy zacinala jako ty jen ze nejedla copak toto chces?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí