Pomočování u přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.12.13 17:01

Mate nektera zkusenost, ze se to chlapovi stalo jen jednou a uz nikdy vice??

• Citovat
  • Upravit
1
25.1.14 18:39

Jitushko, nemyslím, že pomočování přítele je způsobeno jen vypitím piva. Tím se způsobí jen množství, kolik pomočí. Asi patří mezi muže, kteří někdy mají ráno mokro. Také se v noci někdy pomočím, není to ale problém. Mám na noc pánské spodní prádlo tena. Dá se běžně koupit v lékárně, oproti dřívějším plenám s lepítky je to úplně něco jinýho. Ty mi manželka musela pomáhat přilepit, jinak nedržely. Nepřipomínají ani miminčí plenky ani dámský kalhotky. Beru si je na noc pod pyžamo a když ráno nemám mokro, dají se použít i několikrát. Nevím jak je to udělaný, ale není v ních poznat mokro. Že jsem se v noci počůral poznám až ráno v koupelně. Spoďary dám do igelitovýho pytlíku, přijdou do popelnice, vysprchuju se a není problém. Manželka ani neví, kdy se počůrám a kdy ne. Když přítel nechce jít k doktorovi, kup mu je, není to taková rána, natáhni mu je na noc a budeš mít ty i on klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
15.2.14 23:06

Třeba to nemá souvislost s alkoholem, jen prostě s tím, že ty 4 piva vypije v krátkém čase a tělo to neumí „zpracovat“. Stejně tak by se mu to třeba stalo kdyby vypil v krátkém čase 2 litry vody a byl úplně střízlivý.
To by ale chtělo urologa :nevim:
Jestli k němu nechce jít on sám, zašla bych tam sama a pak jen doma předložila řešení, příp. nějaké léky, doporučení.
Jinak chlapi jsou děsný ohledně urologů, vím minimálně o dvou, který by k němu nešli ani za nic. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.11.14 07:39

jedu v tom tež

Ach jo, člověk si tady jde pro radu a místo toho najde snůšku hysterie zakomplexovaných pipek.

Tak se pomočuje, vždyť je to zdravotní problém stejně jako třeba zarostlý nehet. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.15 07:53
@Anonymní píše:
Mate nektera zkusenost, ze se to chlapovi stalo jen jednou a uz nikdy vice??

Jo stalo se to pritelovi. Dokonce me ten zvuk probudil.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová