Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jitushko, nemyslím, že pomočování přítele je způsobeno jen vypitím piva. Tím se způsobí jen množství, kolik pomočí. Asi patří mezi muže, kteří někdy mají ráno mokro. Také se v noci někdy pomočím, není to ale problém. Mám na noc pánské spodní prádlo tena. Dá se běžně koupit v lékárně, oproti dřívějším plenám s lepítky je to úplně něco jinýho. Ty mi manželka musela pomáhat přilepit, jinak nedržely. Nepřipomínají ani miminčí plenky ani dámský kalhotky. Beru si je na noc pod pyžamo a když ráno nemám mokro, dají se použít i několikrát. Nevím jak je to udělaný, ale není v ních poznat mokro. Že jsem se v noci počůral poznám až ráno v koupelně. Spoďary dám do igelitovýho pytlíku, přijdou do popelnice, vysprchuju se a není problém. Manželka ani neví, kdy se počůrám a kdy ne. Když přítel nechce jít k doktorovi, kup mu je, není to taková rána, natáhni mu je na noc a budeš mít ty i on klid.
Třeba to nemá souvislost s alkoholem, jen prostě s tím, že ty 4 piva vypije v krátkém čase a tělo to neumí „zpracovat“. Stejně tak by se mu to třeba stalo kdyby vypil v krátkém čase 2 litry vody a byl úplně střízlivý.
To by ale chtělo urologa ![]()
Jestli k němu nechce jít on sám, zašla bych tam sama a pak jen doma předložila řešení, příp. nějaké léky, doporučení.
Jinak chlapi jsou děsný ohledně urologů, vím minimálně o dvou, který by k němu nešli ani za nic. ![]()
Ach jo, člověk si tady jde pro radu a místo toho najde snůšku hysterie zakomplexovaných pipek.
Tak se pomočuje, vždyť je to zdravotní problém stejně jako třeba zarostlý nehet. ![]()
@Anonymní píše:
Mate nektera zkusenost, ze se to chlapovi stalo jen jednou a uz nikdy vice??
Jo stalo se to pritelovi. Dokonce me ten zvuk probudil.
Mate nektera zkusenost, ze se to chlapovi stalo jen jednou a uz nikdy vice??