Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, chtela bych se zeptat na problem meho přitele. Je mi to hloupé, ale nevim kde jinde se zeptat. Muj přitel ma problemy s pomočováním. Když se opije, tak se vecer nedokaze probudit a pomoči se, jinak když nepije tak je vse v pořadku. Nevim zda se to da nejak vyrešit ale byla bych moc rada kdyby jste mi dokazali poradit. Dekuji
no zřejmě zatrhnout ten chlast… tohle udělat mě tak ho nechám po každé další kalbě spát na chodbě…
Tak ať se neopíjí! Nevím jak často pije a v jakém množství - to to má třeba i po 2-3pivech? To, že se pomočí, když je spitej na mol tak divný není..Takže bych mu domluvila, ať pije s mírou..
Přesně jak píšou holky - není neobvyklé, že se opilý člověk pomočí. Rada: odstranit příčinu - opilost a problém vyřešen…
Obdivuji Tě, že nepíšeš anonymně, já bych se styděla za chlapa, kterej se tak ožere (s prominutím), že se pomočí. Pokud se to stane jednou, tak ok, stát se může, ale pokud se to opakuje…takovýho chlapa bych si nikdy vážit nemohla, pokud nedokáže kontrolovat, kdy má dost…
Pardon, trošku jsem se rozčílila ![]()
Jitushka píše:
No prave mu stači 4 piva..
tak buď není trénovanej, a nebo už mu hold k opilosti stačí málo. A také jednou možností je to, že v posledním stádiu alkoholismu stačí opravdu málo (tyto věci mám celkem nastudované, jednoho alkoholika v rodině mám)
Co s ním chceš dělat za 30 let, když už teď se jen po 4 pivech po…??? Fujjj Za mě prostě rozchod, vůbec bych to neřešila… to je hnus!!! Nechutný!!! Prát to a koukat se na to… no vůbec si to neumím představit … a co on? Omluví se, stydí se?
Pokud to není urologickej problém, tak je to psychikou a to bych s takovým chlapem nebyla!!! Pošli ho na urologii a hotovo!!!
A to ti tvrdí on, že vypil 4, nebo jsi ho viděla? Nepije i během dne?
Co je na tom trapneho, ze se clovek nestydi za svuj problem… ja nechapu kdyz clovek pise anonymne , tak je to spatne.. kdyz nepise anonymne taky spatne, do toho nikomu nic neni! ![]()
No, lepsi bude aby pritel zasel treba k urologovi asi… ![]()
Scharlota píše:
Co s ním chceš dělat za 30 let, když už teď se jen po 4 pivech po…??? Fujjj Za mě prostě rozchod, vůbec bych to neřešila… to je hnus!!! Nechutný!!! Prát to a koukat se na to… no vůbec si to neumím představit … a co on? Omluví se, stydí se?Pokud to není urologickej problém, tak je to psychikou a to bych s takovým chlapem nebyla!!! Pošli ho na urologii a hotovo!!!
Tak proč hned rozchod proboha???
Stačí si o tom prvně promluvit a snažit se to vyřešit.
Omezit to pití a navštívit doktora.
no přemýšlela jsem jestli psát neanonymně ale asi nemusí všichni vědět že jsem se do 24 let v noci občas pomočovala
já to měla psychické, pomohla mi jedna kinezioložka a nebo to bylo otěhotněním
bylo to vše ve stejnou dobu tak těžko říct ale sázím na tu kinezioložku
Já to měla psychické a taky tím že jsem měla hodně tvrdé spaní. Ovšem když to má jen když se opije tak těžko říct jestli je v tom i psychika
každopádně já bych se zeptala doktora
jestli je to jen pitím tak holt bude muset přestat pít ![]()
Scharlota píše:
Co s ním chceš dělat za 30 let, když už teď se jen po 4 pivech po…??? Fujjj Za mě prostě rozchod, vůbec bych to neřešila… to je hnus!!! Nechutný!!! Prát to a koukat se na to… no vůbec si to neumím představit … a co on? Omluví se, stydí se?Pokud to není urologickej problém, tak je to psychikou a to bych s takovým chlapem nebyla!!! Pošli ho na urologii a hotovo!!!
jako nezlob se na mě ale jestli je to psychikou tak se s ním rozejít??? co je to za hovadinu???
![]()
kitri píše:
Co je na tom trapneho, ze se clovek nestydi za svuj problem… ja nechapu kdyz clovek pise anonymne , tak je to spatne.. kdyz nepise anonymne taky spatne, do toho nikomu nic neni!
No, lepsi bude aby pritel zasel treba k urologovi asi…
Ale já nepsala, že je trapné nepsat anonymně, psala jsem, že bych se cítila trapně za takového chlapa, ale ne ve smyslu, že by musela psát anonymně ![]()
Ahoj, máme taky kamaráda, co se mu to stává. Ale u něho těch piv musí být víc. Stalo se mu to jednou i když spal u nás - ráno mu to bylo hodně trapné. Prostě to v té opilosti zaspí. Zkusila bych psychologa - může to být psychického původu. A pořídila bych chránič matrace a nedělala bych z toho velkou vědu. Je to sice nepříjemné, ale jsou horší věci ![]()