Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lokofa píše:
Kamčo mě spíš zaráží, že je to jen ve „stavu opilosti“.
právě hodně lidí to má takto…tím se sníží práh citlivosti a když je nějaký zdravotní nebo psychický problém tak je pak pomočování.
helenkanai píše:lokofa píše:právě hodně lidí to má takto…tím se sníží práh citlivosti a když je nějaký zdravotní nebo psychický problém tak je pak pomočování.
Kamčo mě spíš zaráží, že je to jen ve „stavu opilosti“.
Jo já to chápu.
Jen jsem si říkala, že kdyby to byl zdravotní problém, pomočoval by se i normálně během noci, kdy tvrdě spí.
Za mě je to chlast
.Ten můj to udělal za osm let,co jsme spolu asi 3×,ale ne do peřin.Jak byl prostě tuhej,tak nedošel na záchod a myslel si že tam je,přitom seděl v posteli.Ale pak jsem ho přistihla i za střízliva,že při velké únavě se v noci vzbudil a šel na záchod na balkon
.Byl úplně mimo a nešel vzbudit.Tak nevím,co si o tom myslet.Jinak je jak ten tvůj.Chová se vzorově k dítěti,pomáhá,maká a nerozešla jsem se s ním.A ted do mě ženy ![]()
Anonymní píše:nojo ale to je hovado
Za mě je to chlast![]()
![]()
.Ten můj to udělal za osm let,co jsme spolu asi 3×,ale ne do peřin.Jak byl prostě tuhej,tak nedošel na záchod a myslel si že tam je,přitom seděl v posteli.Ale pak jsem ho přistihla i za střízliva,že při velké únavě se v noci vzbudil a šel na záchod na balkon
.Byl úplně mimo a nešel vzbudit.Tak nevím,co si o tom myslet.Jinak je jak ten tvůj.Chová se vzorově k dítěti,pomáhá,maká a nerozešla jsem se s ním.A ted do mě ženy
Příspěvek upraven 28.09.11 v 14:19
Já myslím,že je to tak jak píše Kamča
Rychle se zavodní a usne dřív,než to jde zas ven…
Bud nepít nebo neusnout ![]()
Každopádně je mu to asi fakt trapný,ale donutit ho o tom mluvit,přeci takhle nechce žít po zbytek života,na to je určitě ještě moc mladej.
Já mám třeba zase problém s tím,že se mi ve velkejch obchodákách chce pravidelně akutně na velkou.
Fakt je to problém,většinou stojím zpocená u regálu,půlky stažený a zkoumám cokoliv mi první padne do ruky tak dlouho,dokud to nepřejde dostatečně na to,abych stihla dojít na Wc.
Kamča.dalmatinka píše:Anonymní píše:nojo ale to je hovado
Za mě je to chlast![]()
![]()
.Byl úplně mimo a nešel vzbudit.Tak nevím,co si o tom myslet.Jinak je jak ten tvůj.Chová se vzorově k dítěti,pomáhá,maká a nerozešla jsem se s ním.A ted do mě ženy
Jenže on k tomu měl i sklon za střízliva.Pokud bych ho nevzbudila udělá to snad z balkonu.Jak má tvrdej spánek,tak s ním nic nehne ![]()
zase na druhou stranu je to dospělý člověk a pokud i sám ví, že toto nastává jen po pivu, tak se tomu má vyhnout..
Myslím, že všechny jak tu jsme, kdybychom měly stejný problém, tak se zařídíme podle toho nejjednodušího řešení - nepít pivo..A ani nemusíme běhat po doktorech..
Takže to ,že to pivo pije dál, je i jeho vizitka a člověk by se mohl pozastavit nad jeho uvažováním a charakterem. ![]()
Já si myslím, že tam bude problém takový, že ten alkohol mu působí na mozek tak, že upadne při spánku jakoby do bezvědomí, tudíž necítí, že potřebuje na wc a pomočí se. Takhle se párkrát pomočil jeden známý, který má cukrovku a měl ve spánku málo cukru a než přijela rychlá pomočil se a nevěděl o tom. Myslím si, že po tom alkoholu upadne do hlubokého spánku.
Každopádně bych to neřešila rozchodem, jsou horší věci a když by to bylo párkrát do roka, nijak extra bych to neřešila.
Anonymní píše:
Za mě je to chlast![]()
![]()
jenže podle popisu zakladatelky to tak právě není… je rozdíl se počůrat nebo načůrat jinam když je člověk totálně na sračky (dámy prominou) a když si dá tři piva a měchýř mu prostě nedá signál do mozku … to je sakra velkej rozdíl ![]()
Já si myslím,že to bude víc jak 4 piva
.Kdyt takový množství chlapa do komatu dle mě neuvede
.A jelikož zakladatelka s ním v hospodě určo není,tak mu je jen blbý a trapný přiznat,že se prostě ožral jako dobytek
.
Každopádně to je nechutný,ale pokud ti to udělá jednou za čas,bych mu dala pěknou sodu,ale rozchod asi ne.Ale pokud to máš 2× do měsíce a máte už spolu dítě,tak jsi se s tím zřejmě už smířila.Každopádně by to měl trocha omezit
Mateska 31 píše:
Já si myslím,že to bude víc jak 4 piva.Kdyt takový množství chlapa do komatu dle mě neuvede
![]()
.A jelikož zakladatelka s ním v hospodě určo není,tak mu je jen blbý a trapný přiznat,že se prostě ožral jako dobytek
.
Každopádně to je nechutný,ale pokud ti to udělá jednou za čas,bych mu dala pěknou sodu,ale rozchod asi ne.Ale pokud to máš 2× do měsíce a máte už spolu dítě,tak jsi se s tím zřejmě už smířila.Každopádně by to měl trocha omezit
já teda nevim ale tak snad zakladatelka pozná jestli je napranej jak dobytek a nebo je ok
![]()
proc hned krava?
myslim to smrtelne vazne
na nazor mame snad kazdy pravo,bohuzel to neumim zabalit do souveti treba jako lizbeth,ta to napsala perfektne,ale rekla jsem to hezky od plic,m teda holky neukonejste,ze normalni chlap sse pochcava do perin,a j eto chudak ![]()
Holky, já zase chápu toho chlapa. Když jde o prkotinu, tak by hned lítali po doktorech a s rýmyčkou umírají, ale jakmile mají podezření na vážný problém, tak s nimi člověk nehne ani omylem. Vidím to doma i ve svém okolí, bohužel. A ta vyšetření u urologa nejsou příjemná, určitě je v tom dost strachu a studu a chlap si říká, no co, 4× do roka se pomočím a nebudu nic dál řešit.
marra píše:
proc hned krava?myslim to smrtelne vazne
na nazor mame snad kazdy pravo,bohuzel to neumim zabalit do souveti treba jako lizbeth,ta to napsala perfektne,ale rekla jsem to hezky od plic,m teda holky neukonejste,ze normalni chlap sse pochcava do perin,a j eto chudak
jako sorry ale pokud je to nějaký zdravotní problém tak je to hned chudák a lenoch?? jsi prostě trapná… ono je rozdíl říct asi to bude tím že pije, ale poslala bych ho k Dr. a nebo říct že je to prase, chudák a lenoch
způsob jakým co řekneš je poměrně dost důležitý ![]()
marra píše:
proc hned krava?myslim to smrtelne vazne
na nazor mame snad kazdy pravo,bohuzel to neumim zabalit do souveti treba jako lizbeth,ta to napsala perfektne,ale rekla jsem to hezky od plic,m teda holky neukonejste,ze normalni chlap sse pochcava do perin,a j eto chudak
[/citace
Tvuj prispevek byl trapny,zaklatelka chtela poradit a ne odsoudit pritele,ktereho ma nejspis hodne rada.Urazet umi kazdy.