Pomočování u přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
marra
28.9.11 18:29

Phoebe.jen napis jake slova nenachazis,to by me vskutku zajimalo,jsem baba zvedava :lol: prase preci neni nesklusne slovo ne?nebo jo 8-o

• Citovat
  • Upravit
finduska
28.9.11 18:32
:oops:

Příspěvek upraven 28.09.11 v 19:20

• Citovat
  • Upravit
5077
28.9.11 18:36
finduska píše:
to mi pritel udelal jednou a napisu to anonymne -ne kvulisobe,ale kvuli nemu-jsou tu taci co nas znaji a nechci aby nekde nekdo neco.
tenkrat se ozral jako prase, ale fakt jakoprase a v noci jen tak vstal a sel stoupl si k topeni a pocural ho-jakoja byla tak vsoku ze jsem ani ach nerekla

Anonymní to není!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
28.9.11 18:37

Jinak jednou se toto stalo bývalému, ale byl taky ožralý jako prase a naštěstí to udělal u sebe doma. Díky bohu jsme spolu nikdy nežili. No na talíři to měl sakra dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
28.9.11 18:37

Já jsem asi úplně mimo mísu - ale - pokud se mi po 4 pivech opakovaně stane, že se v noci pomočím - tak sakra ty 4 piva nebudu pít, ne? Já třeba vím, kde mám míru, dovolím si ve společnosti (i v soukromí) lehkou špičku - to zn. jednu, max. dvě sklenky vína (na chuť a na náladu). Dobře vím, že pak bych byla společensky nepřijatelná. Osobně by mi za to pomočení bylo tak hanba, že už bych k tomu nenechala dojít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
28.9.11 18:39

Já myslím, že není zač ho omlouvat..Přestože by to byl urologický problém, tak ho má řešit a né ráno koukat jako bambula..
Přijde domů, nají se, vysprchuje se, a přestože ví, že se pokaždé po pivu počůrá, tak jsi jde s úsměvem na tváři lehnout?? :nevim:

Tak je to přinejmenším nezodpovědný hlupák..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
28.9.11 18:54
Lizbeth píše:
Já myslím, že není zač ho omlouvat..Přestože by to byl urologický problém, tak ho má řešit a né ráno koukat jako bambula..
Přijde domů, nají se, vysprchuje se, a přestože ví, že se pokaždé po pivu počůrá, tak jsi jde s úsměvem na tváři lehnout?? :nevim:

Tak je to přinejmenším nezodpovědný hlupák.. [/citace souhlas, to same jsem psala ja. nedalo by mi to a sla bych k urologovi, trapnejsi by mi bylo se rano podivat partnerce do oci, takze asi tak. neomlouvam ho ani nahodou

• Citovat
  • Upravit
4724
28.9.11 23:57
marra píše:
Phoebe.jen napis jake slova nenachazis,to by me vskutku zajimalo,jsem baba zvedava :lol: prase preci neni nesklusne slovo ne?nebo jo 8-o

no kráva je taky užitečné zvíře :mrgreen: nevím co víc k tomu dodat :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.11 00:04

pravdou je že už dávno měl být u Dr. když už nic jiného a taky teda nepít to pivo :think: ale taky nesouhlasím s tím prasetem chudákem a nevím co to tam ještě bylo… jít sám dobrovolně v tomto případě k Dr. je opravdu těžké, v tomhle by měla zafungovat partnerka a dotáhnout ho tam, nekompromisně, ale být mu oporou. Sama vím o čem mluvím. Ale samozřejmě platí že musí hlavně chtít on sám, tak je to se vším…Pokud to on řešit nechce tak není o čem mluvit…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.11 00:08

Anonymní 1

Anonymní píše:
pravdou je že už dávno měl být u Dr. když už nic jiného a taky teda nepít to pivo :think: ale taky nesouhlasím s tím prasetem chudákem a nevím co to tam ještě bylo… jít sám dobrovolně v tomto případě k Dr. je opravdu těžké, v tomhle by měla zafungovat partnerka a dotáhnout ho tam, nekompromisně, ale být mu oporou. Sama vím o čem mluvím. Ale samozřejmě platí že musí hlavně chtít on sám, tak je to se vším…Pokud to on řešit nechce tak není o čem mluvit…

Zapomněla jsem se podepsat, jsem ta anonymní 1

• Citovat
  • Upravit
beruska79
29.9.11 07:33
Phoebe píše:
marra píše:
Phoebe.jen napis jake slova nenachazis,to by me vskutku zajimalo,jsem baba zvedava :lol: prase preci neni nesklusne slovo ne?nebo jo 8-o
no kráva je taky užitečné zvíře :mrgreen: nevím co víc k tomu dodat :nevim: :think:

k tomu nemuzes dodat nic, jen ja to, ze jsi uboha, takhle vyjizdet, stacilo to napsat slusne proboha :roll:

• Citovat
  • Upravit
20296
29.9.11 07:49
marra píše:
proc hned krava? :roll: myslim to smrtelne vazne :pankac: na nazor mame snad kazdy pravo,bohuzel to neumim zabalit do souveti treba jako lizbeth,ta to napsala perfektne,ale rekla jsem to hezky od plic,m teda holky neukonejste,ze normalni chlap sse pochcava do perin,a j eto chudak :nevim:

Ano je to chudák, protože je evidentně nemocný - něco je v těle/duši špatně.

Větší chudák mi ale přijdeš ty nebo tvé okolí, které bys nejspíš s nějakým podobným problém nejspíš neakceptovala. Svůj názor mít můžeš, pořád jde ale napsat slušněji i od plic. To co jsi napsala ty je jen výplod sraček nevychovanýho spratka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.9.11 07:54

Jinak teda nechápu, proč se může kdokoliv za měsíc 2× zbořit ale otec od rodiny ne :nevim: Každej potřebuje nějak vypustit - jestli k tomu někdo potřebuje pivo (jako já :mrgreen: ) tak proč ne…

Tady se furt všichni ohání tolerancí, ale prd z toho. My chodíme s manželem každý týden na střídačku (ne se zbořit, ale každý sám s kamarády posedět a něco i vypít) a asi jsem teda divná, ne-li alkoholik - když to tady tak čtu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.9.11 07:56

Ale samo souhlasím, že by problém měl řešit a minimálně po dobu toho řešení by se pivu mohl vyhnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
29.9.11 08:13

Mě je docela jedno, že pije pivo a že se chodí uvolnit do hospody 2× do měsíce..Ale to by se po tom nesměl počůrávat..
Bud chce chodit na pivo - tak at svůj problém vyřeší po doktorech..
Nebo přestane chodit na pivo a má po problémech..( může chodit na badbinton a podobně :mrgreen: )

Mě to stejně přijde divný - kdyby to byl problém s močákem, ta se přece zapomene v noci i po minerálce.. :nevim: Ale pokud ho utlumí na čůrání jen alkohol, tak s tím mu asi doktor nepomůže..Ale jsem laik.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová