Pomočování u přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
29.9.11 08:15

Třeba normálně večer nepije, navíc ta minerálka není tak močopudná jako to pivo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
29.9.11 13:07
RyBANA píše:
marra píše:
proc hned krava? :roll: myslim to smrtelne vazne :pankac: na nazor mame snad kazdy pravo,bohuzel to neumim zabalit do souveti treba jako lizbeth,ta to napsala perfektne,ale rekla jsem to hezky od plic,m teda holky neukonejste,ze normalni chlap sse pochcava do perin,a j eto chudak :nevim:

Ano je to chudák, protože je evidentně nemocný - něco je v těle/duši špatně.

Větší chudák mi ale přijdeš ty nebo tvé okolí, které bys nejspíš s nějakým podobným problém nejspíš neakceptovala. Svůj názor mít můžeš, pořád jde ale napsat slušněji i od plic. To co jsi napsala ty je jen výplod sraček nevychovanýho spratka.

8-o to si delas legraci ne?jak jako nevychovanej spratek? nahlasuji :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
10952
29.9.11 13:12
RyBANA píše:Svůj názor mít můžeš, pořád jde ale napsat slušněji i od plic. To co jsi napsala ty je jen výplod sraček nevychovanýho spratka.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak ted si to potvrdila :mrgreen: :mrgreen: :palec:
Jak v MŠ…

Příspěvek upraven 29.09.11 v 13:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
29.9.11 13:12

Rybano tvuj komentar,jen potvrdil tvou imteligenci,o moc tedy lepsi slovo jako ja do diskuzi nedavas,to oznaci co bylo vedno na mou tim padem to tve oznaceni na me,odpovida nejspis tobe co? :huban:

• Citovat
  • Upravit
marra
29.9.11 13:13
Ivoka píše:
RyBANA píše:Svůj názor mít můžeš, pořád jde ale napsat slušněji i od plic. To co jsi napsala ty je jen výplod sraček nevychovanýho spratka.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak ted si to potvrdila :mrgreen: :mrgreen: :palec:
Jak v MŠ…

Příspěvek upraven 29.09.11 v 13:12

ze jo? :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
20296
29.9.11 13:14

marro: tak já od plic nemohu a ty jo? To je diskriminace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
29.9.11 13:16
RyBANA píše:
marro: tak já od plic nemohu a ty jo? To je diskriminace :mrgreen:

joo?tak tedy nechapu proc me nazvas nevychovanym spratkem,kdyz ty odd plic muzes a ja ne? :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
7615
29.9.11 13:22

Holky,

musím opět reagovat k této diskuzi!!! Je mi z ní opravdu zle a to ani ne ze zakladatelky ale ani z jejího chlapa… k tomu už jsem se vyjádřila!!!

Ale když čtu vaše komentáře, tak mám pocit, ža každej druhej chlap doma hrčí do peřin a 70% chodí do hospody se zbořit 2× do měsíce, a všechny to tolerujete … je mi z toho zle… ještěže mám doma někoho kdo ví kde je záchod a kdo chodí na vínko jednou za dva měsíce… mám takový štěstí v životě a uvědomovat si to na podobných diskuzích je fakt super!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9434
29.9.11 14:19
Scharlota píše:
Holky,

musím opět reagovat k této diskuzi!!! Je mi z ní opravdu zle a to ani ne ze zakladatelky ale ani z jejího chlapa… k tomu už jsem se vyjádřila!!!

Ale když čtu vaše komentáře, tak mám pocit, ža každej druhej chlap doma hrčí do peřin a 70% chodí do hospody se zbořit 2× do měsíce, a všechny to tolerujete … je mi z toho zle… ještěže mám doma někoho kdo ví kde je záchod a kdo chodí na vínko jednou za dva měsíce… mám takový štěstí v životě a uvědomovat si to na podobných diskuzích je fakt super!!!!

Zakladatelka psala, že si partner zajde na 4 piva a po těch se skoro nikdo nezboří. Můj chlap chodí na pivo jednou týdně a rozhodně mi to hrozné nepřijde. Jsi šťastná ženská, že máš doma dokonalého partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
29.9.11 14:55
orlik píše:
Scharlota píše:
Holky,

Zakladatelka psala, že si partner zajde na 4 piva a po těch se skoro nikdo nezboří. Můj chlap chodí na pivo jednou týdně a rozhodně mi to hrozné nepřijde. Jsi šťastná ženská, že máš doma dokonalého partnera.

No ale tak mi vysvětli, že když se to stane opakovaně - tak proč si ty 4 piva zase dá? Buď je alkoholik a má prostě návyk, nebo nemá naprosto žádnou sebeúctu ani stud :nevim:
Já jsem pivo v životě nepila - ale obecně nějak nechápu potřebu hodit do sebe 4 piva(a víc). Vždyť to jsou proboha dva litry tekutiny 8-o Hodil by do sebe někdo dva litry minerálky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
29.9.11 15:28

Nenepsala jsem Dokonalého!!!! Nikdo není dokonalý!!!

Vysvětlit to nedokážu, já prostě tohle nechápu… jsem zdrcena názorama tady: normální je nadělat si do trenek a ta služka co se mnou bydlí tak mi to vypere a poklidí po mě a utají všechno před dcerkou a ráno normálka spolu posnídáme, políbíme a je vše vyřešeno, žádný ponížení žádnej trapas … k doktorovi nejdu!!!! A pít piva nepřestávám!!!

Já bych takovýho chlapa nemohla ani políbit natož s ním žít a spát s ním v jedné posteli. Tady se v diskuzích řeší kdy sebrat dítěti plínky … to jsou všichni chytří :pocitac: ale když by se měl naučit dospělej chlap správnýmu chování tak to jsou rady horší než pro ty malý děti :-) Viděly jste zakladatelku… vždyť je to mladá hezká kočka, pokud je to ona na fotce ale i kdyby nebyla :-) Má to zapotřebí!!!!???? Já nevím, co je to vypít 4 piva nikdy jsem je nevypila, můj muž taky ne! Na druhou stranu si myslím, že ať je pivo močopudnější a no všechno jste to tu shodily tak to problém neřeší… přemýšlím nad tím a buď kecá, to někdy udělám i já… nepřiznám celou sedmičku vína .. ale to si mi stalo naposledy asi před půl rokem :-) a od té doby jsem nic nepřepískla… takže to podle mě kecá ale spíš mě napadlo jestli si k tomu třeba ještě nezapálí trávu … aby byl tak otupělej!!!! Když by to bylo psychický tak to by se to stalo třeba při nějaké psychicky zátěžové situaci např. velká hádka a ne po pivu!!! Rozhodně by měl jít k doktorovi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
29.9.11 18:39

Ahoj,

zakladatelka píše že se to stáva jednou do měsíce no bože…stane se asi prostě má nějaký tlum po alkoholu. Tak prostě je to o tom aby se s ním zakladatelka domluvila že pokud pude na pivo tak se dá pod prostěradlo igelit nebo bude spát jinde a ne v lužku..Mě by to asi osobně hodně vadilo ale jako rozchodem bych to neřešila pokud je v jiných věcech fayn…zkus si s ním o tom nějak problém a nějak nájít řešení aby jste spokojení prostě byli oba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9434
29.9.11 19:12

Netvrdím, že je normální se pomočovat, ale rozhodně bych to neřešila rozchodem nebo že bych si partnera hnusila. Důležité je to řešit, což je u chlapů dost problém - většina z nich chodí dost nerada k doktorovi. Když se začne pomočovat starší dítě, jedná se většinou o psychický problém. Ale ono se dobře radí, když se to člověka přímo netýká. A to že chlap občas zajde na pivo, je normální. Já se taky nepovažuji za alkoholičku, když si jednou za měsíc dám sedmičku vína nebo na 2 piva. Trošku se tu to odchyluje od tématu - zakladatelka chtěla poradit a ne, abychom tu po sobě štěkaly. Jestli jsem se někoho svými názory dotkla, tak se omlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.11 16:57

přidám se jen letmo a chápete že anonymně.můj muž když se opije hodně,ale podotýkám že to musí být do mrtva tak nedojde jen k počůrání ale i k tomu druhému :-( za 4 roky se to stalo myslím 4×.byla jsem z toho smutná ale nijak to náš vztah neohrozilo.samo že jsem mu řekla že to teda ne,že už to nechci vidět.vždy se omluvil že už to nenechá nikdy dojít tak daleko.takže je to smutné ale jako důvod k rozchodu to pro mne není.beru to tak že jak je na mol tak ho tělo neposlouchá,bohužel :-( :-(

• Citovat
  • Upravit
6094
30.9.11 16:57

tak takový případ znám…po pivu se pomočoval a když se mu dostalo otázky jesli si neche zajít tedy k doktorovi,že už to doopravdy nejde dál,tak odvětil že ne,že by mu zakázal pít pivo a že je to stejně ze stresu.Poradila bych ti asi takto,řekni mu zda půjde k doktrovi,že ti na něm záleží,a pokud ti to odmítne začni asi přemýšlet o rozchodu.Když je mladý tak se počůrává ale co až bude starší?Rozhodně se přikláním k názoru že toto není dobré přehlížet,jelikož je nastavené riziku i tvé zdraví,když máte v matraci moč a pořádně se nevysuší,nechtěla bych vidět to rejdiště bakterii a bůh ví čeho..Zakladatelko,od kud jsi pokud se můžu zeptat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová