Pomočování u přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4724
28.9.11 15:54

co jsme se zatím dozvěděli je že se mu to prostě stává po pití resp. po pár pivech (3-4)abych byla přesná a některé z vás ho hned pasují na alkoholika, chudáka, lenocha, prase a bůhvíco ještě 8-o
ano kdyby zakladatelka napsala stává se mu to když je ožralej jak dělo tak není o čem mluvit ale v tomhle případě????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
28.9.11 15:56
Phoebe píše:
marra píše:
Prase,chytla bych ho za to jeho perko,a ukazala bych mu kde se vykonava potreba..neni omluva to ze ma v sobe ctyri piva,linost,to je to prave oznaceni,nac chodit na zachod kdy zzenska rano vse bez reci ulidi,normlani prase nejspis vi proc k doktorovi nejde :roll: fuj :poblion:
jestli on je prase tak ty jsi k.áva :roll: víc k tomu fakt nemám co dodat :cert: jsi fakt trapná :roll:

Trapna jo?no tak snad kazdy mame nejakej nazor ne?proc me hned urazet? :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
653
28.9.11 16:01
marra píše:
Phoebe píše:
marra píše:
Prase,chytla bych ho za to jeho perko,a ukazala bych mu kde se vykonava potreba..neni omluva to ze ma v sobe ctyri piva,linost,to je to prave oznaceni,nac chodit na zachod kdy zzenska rano vse bez reci ulidi,normlani prase nejspis vi proc k doktorovi nejde :roll: fuj :poblion:
jestli on je prase tak ty jsi k.áva :roll: víc k tomu fakt nemám co dodat :cert: jsi fakt trapná :roll:
Trapna jo?no tak snad kazdy mame nejakej nazor ne?proc me hned urazet? :think: :think:

Jedina kdo tu nekoho urazi jsi bohuzel Ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.9.11 16:01
Phoebe
já teda nevim ale tak snad zakladatelka pozná jestli je napranej jak dobytek a nebo je ok :think: :nevim:

no to poznam zlitej není přijde normalně domů da si jídlo sprch atd.. není na mol normalně komunikuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
28.9.11 16:05

Ne me spis prekvapuje vese moralni snaha,nekoho presvedcit o opaku.ja mam proste nazor takovej jakej mam,a rozhodne me ani jedna z vas nepresvvedcite o opaku,navic si myslim ze tema je vylozene provokace.tecka.zeny loucim se, :wink: :mavam: :mavam: doporucuju navstivit civilizaci, :pankac:

• Citovat
  • Upravit
4724
28.9.11 16:07
marra píše:
Phoebe píše:
marra píše:
Trapna jo?no tak snad kazdy mame nejakej nazor ne?proc me hned urazet? :think: :think:

já teda nevim co jsi dělala ty ale chválu jsi rozhodně nepěla… takže když tomu říkáš názor… tvůj názor je že ten chlap je prase a můj názor je že ty jsi trapná :nevim: každej tomu holt říká jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
28.9.11 16:08
LuckaK píše:
marra píše:
Phoebe píše:
marra píše:

pozor pozor to nebyla urážka ale názor :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
28.9.11 16:10
Phoebe píše:
marra píše:
Phoebe píše:
marra píše:
já teda nevim co jsi dělala ty ale chválu jsi rozhodně nepěla… takže když tomu říkáš názor… tvůj názor je že ten chlap je prase a můj názor je že ty jsi trapná :nevim: každej tomu holt říká jinak :think:
:potlesk: vidis ale kvuli tvemu nazoru(kterej se mi nelibi)ti prece nebudu hned nadavat hned do krav,nebo snad ano,takhle to tu chodi,ses krava jelikoz mas spatny nazor? :think: asi bych se mela zamyslet :think:
  • Citovat
  • Upravit
marra
28.9.11 16:11
Phoebe píše:
LuckaK píše:
marra píše:
Phoebe píše:
marra píše:
pozor pozor to nebyla urážka ale názor :mrgreen: :mrgreen:

no tak ted si me vazne dostala :lol: :lol: :lol: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
4724
28.9.11 16:33

ty dostáváš spíš mě, myslím že máš dost málo info k tomu říct že je to líný prase. kdybys řekla není to normální nebo že je divnej nebo nevim ale takovýhle závěr mě docela uzemnil teda :think: a tenhle tvůj názor je dle mého názoru prostě trapnej, hloupej, nedospělej… a stejně furt nenacházím to správný slovo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
28.9.11 16:36

Zakladatelko

asi ho opravdu hcytni a dotahni ho k doktorovi, on mu možná opravdu nefunguje svěrač tak jak má… a že se mu nechce a je mu trapně… ty taky chodíš na gyndu a máš =směv na tváři, když tam jdeš?… na takový výmluvy bych se mu vyprdla, ono se to určítě nezlepší a bude se to jen zhoršovat. A na druhou stranu že se otec dítěte 2× do měsíce zboří no nezlob se na mě… to je docela moooc. Podle mě ti taky kecá, určitě ti tak dvě pivka zapře… ale opravdu s ním začni něco dělat, vždyť to jsi ty kdo ho tak vidí a před kým se tak ponižuje a co až ho uvidí ta malá … ??? to jako bude OK!

Zastávat se ho určitě nebudu, podle mě je to taky pěknej hnus a taky bych ho chytla za pačesy a seděl by v čekárně tak rychle, že by se mu z toho hlava zatočila, jako po těch pivech a možná by se z toho i po… Já bych to jako ženská nesnesla, na tohle koukat a přihlížet tomu, opravdu ne!!! Neomlouvala bych ho a vůbec žádnej chudák to není … je to fakt čuně!!! Ale je to tvůj život a je na tobě jak si ho zařídíš.

Každopádně držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
28.9.11 18:18
Phoebe píše:
marra píše:

jestli on je prase tak ty jsi k.áva :roll: víc k tomu fakt nemám co dodat :cert: jsi fakt trapná :roll: [/citace/

****tvuj prispevek jsem nahlasila jako nevhodny, nadavat tady nekomu do krav opravdu nemusis, marra jen napsala svuj nazor.
zajimave, ze zakladatelky pritel se pomocuje jen po pivu :roll: kdyby mel nejaky urologicky problem, tak snad se pomocuje i kdyz tvrde zaspi ne? tzn, kdykoliv v noci. to, ze je pivo mocopudne snad on vi, tak at ho tedy nepije :zed:
pisete, ze je mu to trapne a ze se stydi,ale neni mu TRAPNE spise to nasledne pomocovani? to je preci daleko trapnejsi nez jit k urologovi, proboha, snad je dospely.
napsala to dobre LIZBETH, pokud vi, ze tento problem ma JEN po pivu|, pak by se mel asi nasledne tomu pivu vyhybat.
tak a ted do me :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
marra
28.9.11 18:27

Berusko,to sis dovolila moc ne :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
marra
28.9.11 18:28

Scharlotka :potlesk: super napsane,souhlas :pankac:

• Citovat
  • Upravit
marra
28.9.11 18:29

Phoebe.jen napis jake slova nenachazis,to by me vskutku zajimalo,jsem baba zvedava :lol: prase preci neni nesklusne slovo ne?nebo jo 8-o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová