Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
co jsme se zatím dozvěděli je že se mu to prostě stává po pití resp. po pár pivech (3-4)abych byla přesná a některé z vás ho hned pasují na alkoholika, chudáka, lenocha, prase a bůhvíco ještě ![]()
ano kdyby zakladatelka napsala stává se mu to když je ožralej jak dělo tak není o čem mluvit ale v tomhle případě????
Phoebe píše:marra píše:jestli on je prase tak ty jsi k.áva
Prase,chytla bych ho za to jeho perko,a ukazala bych mu kde se vykonava potreba..neni omluva to ze ma v sobe ctyri piva,linost,to je to prave oznaceni,nac chodit na zachod kdy zzenska rano vse bez reci ulidi,normlani prase nejspis vi proc k doktorovi nejdefuj
víc k tomu fakt nemám co dodat
jsi fakt trapná
Trapna jo?no tak snad kazdy mame nejakej nazor ne?proc me hned urazet?
![]()
marra píše:Phoebe píše:Trapna jo?no tak snad kazdy mame nejakej nazor ne?proc me hned urazet?marra píše:jestli on je prase tak ty jsi k.áva
Prase,chytla bych ho za to jeho perko,a ukazala bych mu kde se vykonava potreba..neni omluva to ze ma v sobe ctyri piva,linost,to je to prave oznaceni,nac chodit na zachod kdy zzenska rano vse bez reci ulidi,normlani prase nejspis vi proc k doktorovi nejdefuj
jsi fakt trapná
![]()
Jedina kdo tu nekoho urazi jsi bohuzel Ty.
Phoebejá teda nevim ale tak snad zakladatelka pozná jestli je napranej jak dobytek a nebo je ok
no to poznam zlitej není přijde normalně domů da si jídlo sprch atd.. není na mol normalně komunikuje
Ne me spis prekvapuje vese moralni snaha,nekoho presvedcit o opaku.ja mam proste nazor takovej jakej mam,a rozhodne me ani jedna z vas nepresvvedcite o opaku,navic si myslim ze tema je vylozene provokace.tecka.zeny loucim se,
doporucuju navstivit civilizaci, ![]()
marra píše:Phoebe píše:Trapna jo?no tak snad kazdy mame nejakej nazor ne?proc me hned urazet?marra píše:jestli on je prase tak ty jsi k.áva
jsi fakt trapná
![]()
já teda nevim co jsi dělala ty ale chválu jsi rozhodně nepěla… takže když tomu říkáš názor… tvůj názor je že ten chlap je prase a můj názor je že ty jsi trapná
každej tomu holt říká jinak ![]()
LuckaK píše:marra píše:Jedina kdo tu nekoho urazi jsi bohuzel Ty.Phoebe píše:Trapna jo?no tak snad kazdy mame nejakej nazor ne?proc me hned urazet?marra píše:jestli on je prase tak ty jsi k.áva
jsi fakt trapná
![]()
pozor pozor to nebyla urážka ale názor
![]()
Phoebe píše:marra píše:já teda nevim co jsi dělala ty ale chválu jsi rozhodně nepěla… takže když tomu říkáš názor… tvůj názor je že ten chlap je prase a můj názor je že ty jsi trapnáPhoebe píše:Trapna jo?no tak snad kazdy mame nejakej nazor ne?proc me hned urazet?marra píše:jestli on je prase tak ty jsi k.áva
jsi fakt trapná
![]()
každej tomu holt říká jinak
Phoebe píše:LuckaK píše:pozor pozor to nebyla urážka ale názormarra píše:Jedina kdo tu nekoho urazi jsi bohuzel Ty.Phoebe píše:Trapna jo?no tak snad kazdy mame nejakej nazor ne?proc me hned urazet?marra píše:jestli on je prase tak ty jsi k.áva
jsi fakt trapná
![]()
![]()
no tak ted si me vazne dostala
![]()
ty dostáváš spíš mě, myslím že máš dost málo info k tomu říct že je to líný prase. kdybys řekla není to normální nebo že je divnej nebo nevim ale takovýhle závěr mě docela uzemnil teda
a tenhle tvůj názor je dle mého názoru prostě trapnej, hloupej, nedospělej… a stejně furt nenacházím to správný slovo ![]()
Zakladatelko
asi ho opravdu hcytni a dotahni ho k doktorovi, on mu možná opravdu nefunguje svěrač tak jak má… a že se mu nechce a je mu trapně… ty taky chodíš na gyndu a máš =směv na tváři, když tam jdeš?… na takový výmluvy bych se mu vyprdla, ono se to určítě nezlepší a bude se to jen zhoršovat. A na druhou stranu že se otec dítěte 2× do měsíce zboří no nezlob se na mě… to je docela moooc. Podle mě ti taky kecá, určitě ti tak dvě pivka zapře… ale opravdu s ním začni něco dělat, vždyť to jsi ty kdo ho tak vidí a před kým se tak ponižuje a co až ho uvidí ta malá … ??? to jako bude OK!
Zastávat se ho určitě nebudu, podle mě je to taky pěknej hnus a taky bych ho chytla za pačesy a seděl by v čekárně tak rychle, že by se mu z toho hlava zatočila, jako po těch pivech a možná by se z toho i po… Já bych to jako ženská nesnesla, na tohle koukat a přihlížet tomu, opravdu ne!!! Neomlouvala bych ho a vůbec žádnej chudák to není … je to fakt čuně!!! Ale je to tvůj život a je na tobě jak si ho zařídíš.
Každopádně držím pěsti
Phoebe píše:marra píše:
jestli on je prase tak ty jsi k.áva
jsi fakt trapná
[/citace/
****tvuj prispevek jsem nahlasila jako nevhodny, nadavat tady nekomu do krav opravdu nemusis, marra jen napsala svuj nazor.
zajimave, ze zakladatelky pritel se pomocuje jen po pivukdyby mel nejaky urologicky problem, tak snad se pomocuje i kdyz tvrde zaspi ne? tzn, kdykoliv v noci. to, ze je pivo mocopudne snad on vi, tak at ho tedy nepije
pisete, ze je mu to trapne a ze se stydi,ale neni mu TRAPNE spise to nasledne pomocovani? to je preci daleko trapnejsi nez jit k urologovi, proboha, snad je dospely.
napsala to dobre LIZBETH, pokud vi, ze tento problem ma JEN po pivu|, pak by se mel asi nasledne tomu pivu vyhybat.
tak a ted do me****
Phoebe.jen napis jake slova nenachazis,to by me vskutku zajimalo,jsem baba zvedava
prase preci neni nesklusne slovo ne?nebo jo ![]()