Pomočování u přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16557
28.9.11 12:53

Tohle jsem kdysi zažila u kamaráda.Byli jsme parta na jedný horský chatě,večer se u krbu pilo a já ležela v manželský posteli vedle toho kamaráda(Lojza se jmenoval :mrgreen: ).Ráno jsem stlala a viděla velkej flek :roll: Sám za mnou potom přišel,že je mu to hrozně trapný a přiznal se mi,že se mu to občas stane,že má nemocný ledviny.Jenže on dost pil,chlastal pivo,jako nemyslím ten večer,ale pořád,tak nevim jestli ty nemocný ledviny nemá třeba z chlastu :zed:
Určitě bych příteli navrhla,at si zajde k doktorovi,třeba na urologii,nebo na vyšetření ledvin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
28.9.11 12:55

Jjj taky bych s toho takovou vědu nedělala,promluvila bych si s přítelem,třeba zašly k tomu urlogovi,pořídila ochranu na madrace a trvala na tom pokud to má jen po alkoholu,aby nepil,pokud by se to stalo a pomočil by se a byl to důsledek jen z alkoholu,musel by si vše po sobě uklidit at taky nese svůj důsledek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
28.9.11 13:06

hele pokud ses obetava zenuska, tak si narid po kalbe budika a chod ho probudit na nocnik (petflasku). POkuid ses zena feministka, tak mu zatrhni chlast, pripadne na nej zcela naloz brimne likvidace nasledku nocniho pomoceni vcetne trvaleho pozadavkuz, aby mel pod prosteradlem igelit. Pripadne porid plenky pro dospele.

Urolog podle me nic nevyresi, problem bude ve zvysenem utlumu po alkoholu, takovi lide jsou a holt nesmej chlastat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.9.11 13:08
jowana píše:
A to ti tvrdí on, že vypil 4, nebo jsi ho viděla? Nepije i během dne?

nepije běhěm dne zajde na pivo jednou dvakrat do měsice denně to není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.9.11 13:10
Jitushka píše:
jowana píše:
A to ti tvrdí on, že vypil 4, nebo jsi ho viděla? Nepije i během dne?
nepije běhěm dne zajde na pivo jednou dvakrat do měsice denně to není

a jak se k tomu staví on?

• Citovat
  • Upravit
9
28.9.11 13:16

to vite že se za něj stydim přijde mi že jenom já když se pomoči tak prostě mlčí a neřekne nic já už si pripadam jako debil co pak mu to dopr**** nevadí se takhle ponižit před svoji holkou..kdybych já měla takove problemy tak už v životě nebudu pit a on prostě na to pivo jde :zed: i když je to občas..stava se mu to castejc do roka..!!Uvažovala jsem samo sebou nad rozchodem ale mame spolu cerku a stara se o ni hezky doma uděla všechno co mu řeknu nebo o co ho poprosim bez kecu atd..Tak nevim zda se da povožovat za alkoholika když nepije denně..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.9.11 13:19
Jitushka píše:
to vite že se za něj stydim přijde mi že jenom já když se pomoči tak prostě mlčí a neřekne nic já už si pripadam jako debil co pak mu to dopr**** nevadí se takhle ponižit před svoji holkou..kdybych já měla takove problemy tak už v životě nebudu pit a on prostě na to pivo jde :zed: i když je to občas..stava se mu to castejc do roka..!!Uvažovala jsem samo sebou nad rozchodem ale mame spolu cerku a stara se o ni hezky doma uděla všechno co mu řeknu nebo o co ho poprosim bez kecu atd..Tak nevim zda se da povožovat za alkoholika když nepije denně..?

Alkoholik, když jde dvakrát za měsíc nap ivo??To bych neřekla.

Bud se stydí tak, že tom raději nemluví nebo je mu to jedno.
promluv s ním a snažte se to vyřešit. přijde mi blbost se kvůli tomu rozcházet. Určitě se o dá vyřešit.

• Citovat
  • Upravit
5077
28.9.11 13:20

Ahoj,
klidně bych to viděla na nějaký zdr.problém. Třeba i snížená kapacita moč.mechýře, povolené svaly pánevního dna, špatné ledviny. Nebo mu prostě stačí málo, je opilí na mol a zaspí to.
Asi bych si s ním večer sedla, narovinu to probrala a pokud to chce řešit, tak fajn. Když ne, tak po návratu z piva nesmí do postele a ať spí třeba na zemi, nezájem a uklidí si to sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
28.9.11 13:23

vy jste zase poradily zakladatelce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.9.11 13:24

K urologovi ho dedostanu tam prej nepujde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.9.11 13:26
zuzka.mamka píše:
:?: :?: :?: :?: :?:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.11 13:28

anonymní 1

já sázím na to že se určitě stydí :-? já se strašně styděla, proto jsem nebyla schopná to vůbec řešit… měla jsem chodit na nějaká vyšetření ale sama jsem na to prostě neměla a máma se na mě nějak vyprdla, nebyl prostě čas takže se to se mnou táhlo dál a dál jsem o tom nemluvila, pak jsem se to zkusila řešit sama když jsem byla už dospělá ale prostě samotné mi to nešlo, chodit po těch vyšetřeních a všude říkat no víte je mi dvacet a počůrávám se :oops: :roll: pak jsem to jednou řekla kamarádce a ta mi doporučila svou kinezioložku jak jsem psala na první stránce a pomohlo to, bylo to psychické, já to věděla ale aby mě Dr. poslal k psychologovi tak jsem nejdřív musela podstoupit desítky vyšetření aby se vyloučil zdravotní problém :roll: :zed: a na to jsem prostě neměla.

• Citovat
  • Upravit
1653
28.9.11 13:29
lokofa píše:
zuzka.mamka píše:

taky jsem nepochopila… :?: :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.11 13:30

anonymní 1

kitri píše:
lokofa píše:
zuzka.mamka píše:
taky jsem nepochopila… :?: :?: :?: :?:

no já docela jo vzhledem k tomu že se tu množí rady typu rozchod, je to alkoholik a podobně :roll:

• Citovat
  • Upravit
653
28.9.11 13:31

Proboha,ten Tvuj chlap je nemocny ne alkohololik,to by pak byli vsichni.Za to prece nemuze,lituju spis ho,vis jake to pro nej musi byt ponizeni?Hezky mu vysvetli,ze Ti na nem zalezi a proto chces,aby vyhledal pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová