Pomočování u přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
28.9.11 13:33

hned mě napadlo taková pěkná holka a je s nákym ožralim pochcánkem :oops: ale pokud se pomočí po 4 pivech tak bych to viděla na urologickej problém a ten vyřeší asi jen s lékařem.držim palce.

Rozchod :nevim: kvuli tomu že je nemocnej :roll: to fakt né.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.9.11 13:34
Anonymní píše:
kitri píše:
lokofa píše:
zuzka.mamka píše:
vy jste zase poradily zakladatelce :zed:
:?: :?: :?: :?: :?:
taky jsem nepochopila… :?: :?: :?: :?:
no já docela jo vzhledem k tomu že se tu množí rady typu rozchod, je to alkoholik a podobně :roll:

No ty jsem zaregistrovala asi dvakrát. Jinak spíš naopak.

• Citovat
  • Upravit
marra
28.9.11 13:41

Prase,chytla bych ho za to jeho perko,a ukazala bych mu kde se vykonava potreba..neni omluva to ze ma v sobe ctyri piva,linost,to je to prave oznaceni,nac chodit na zachod kdy zzenska rano vse bez reci ulidi,normlani prase nejspis vi proc k doktorovi nejde :roll: fuj :poblion:

• Citovat
  • Upravit
10052
28.9.11 13:46

jako když by chodil domu nalitej jak švestka a pak se jí pomočil do peřin tak bych zvažovala rozchod

ale po 4 pivech těžko může být alkoholik, to mi spíš na nějakej jinej problém

navíc zakladatelka má svého přítele očividně ráda, a ráda by mu také pomohla a vykašlat se na něj když se vyskytne nějakej problém, to je hrdinství teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.9.11 13:51
marra píše:
Prase,chytla bych ho za to jeho perko,a ukazala bych mu kde se vykonava potreba..neni omluva to ze ma v sobe ctyri piva,linost,to je to prave oznaceni,nac chodit na zachod kdy zzenska rano vse bez reci ulidi,normlani prase nejspis vi proc k doktorovi nejde :roll: fuj :poblion:
:nevim: :roll:
  • Citovat
  • Upravit
48576
28.9.11 13:52
marra píše:
Prase,chytla bych ho za to jeho perko,a ukazala bych mu kde se vykonava potreba..neni omluva to ze ma v sobe ctyri piva,linost,to je to prave oznaceni,nac chodit na zachod kdy zzenska rano vse bez reci ulidi,normlani prase nejspis vi proc k doktorovi nejde :roll: fuj :poblion:

marro já si myslim že si tohle nemyslela vážně.Nevěřim že ty by si tohle řekla.Vždyt je evidentně nemocnej a to že se stydí jít s ím k dr se nedivim.Kdo by se nestyděl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
28.9.11 13:54
marra píše:

ty tvé názory jsou opravdu k popukání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.9.11 13:55

já bych zkusila nařídt budíka a prostě ho na ten záchod dotlačit vždy v určitej čas.třeba by to pomohlo a postupně ho naučit aby každý den chodil ve stejnej ranní čas čurat.Chlap je naučné zvířátko.Naučí se téměř vše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.9.11 13:56

No jo, ale když je to jen po pivu??? Nesouvisí to s pomočováním v běžném dnu (teda spíš noci).

• Citovat
  • Upravit
1475
28.9.11 14:02
marra píše:

To sis mohla odpustit ne.. :pankac:
Není to žádnej starej ožrala,ale chlap který má asi problém a stydí se :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.9.11 14:02
lokofa píše:
No jo, ale když je to jen po pivu??? Nesouvisí to s pomočováním v běžném dnu (teda spíš noci).

ono pivo je dost močopudné.třeba nemá tak citlivej močoví měchýř že při přeplnění ho to nevzbudí.

Já jako malá do 6 let trávila dětství po urologiich.Jedna ledvina přestala v určitém věku rust a nevim jestli sem se počurávala,to si nepamatuju,ale musela sem v době obtíží chodit za noc jedenkrát v určitej čas čurat(maminka mě budila) + sem nesměla na noc nic pít.Nakonec o srovnali léky a čurat nechodim za noc ani jednou :lol: a moc bych za to nedala kdyby přítel měl podobnej problém jako já v dětství. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
28.9.11 14:03

Ahoj,myslím že ti nikdo moc neporadí :-( samozřejmě to souvisí s tím pivem ale bude tam nějaký zdravotní problém a jestli se stydí a nepůjde k doktorovi tak to nevyřešíš za něj.Nakup nepromokavé povlaky na matrace a dej je na postel.Znám pár lidí co s tím mají problém a vždy jej mají jen po alkoholu :-( a alkáči to nejsou.
Zkus ho tzv.psychicky podržet,myslím,že se za to stydí určitě.Každej chlap se za tohle stydí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.9.11 14:03

Kamčo mě spíš zaráží, že je to jen ve „stavu opilosti“.

• Citovat
  • Upravit
48576
28.9.11 14:06
lokofa píše:
Kamčo mě spíš zaráží, že je to jen ve „stavu opilosti“.

on po 4 pivech asi stav opilosti ani nemusí být.Prostě se jen rychle zavodní a je to.Přez den když je vzhuru vyčurat se určitě jde ale ve spánku to hold přijde ak rychle že ho to nevzbudí.Nemyslim si že by to dělal že je línej,prase a to co zde padlo.To prostě není možné.To by chcal i přez den 8-)
Taky o ani není stav opilosti.Muj brácha jednou třeba ožralej nachcal mami do šuplíku proto že myslel že je na wc.Tohle je prostě něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.9.11 14:09

Jako malé se mi v noci zdávalo, že se mi chce čůrat a jdu na wv, ve snu jsem na seděla na wc a čurala do postele. Tvrdý spánek a realistický sen udělají svoje, to chápu.

U dospělého člověka to mlže být podobné.

A i jak píšeš, pivo je močopudné, i se po něm lépe spí a jestli tvrdě zabere, prostě se stane. Možná i bez nemoci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová