Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když se stydí jít k mudrovi, tak ať nechlastá. Jde to, já mám taky zdravotní problém (pomočování to teda není), taky nemůžu pít, a život se bez toho obejde. Prostě ze zdravotních důvodů si s vámi cinknu limoškou a hotovo. Pokud je ochoten se kvůli vztahu s tebou a dcerkou alkoholu vzdát, tak bych s ním zůstala, pokud je mu bližší chlast (i když „jen“ 4 piva), tak nazdar.
Kamča.dalmatinka píše:marra píše:marro já si myslim že si tohle nemyslela vážně.Nevěřim že ty by si tohle řekla.Vždyt je evidentně nemocnej a to že se stydí jít s ím k dr se nedivim.Kdo by se nestyděl
Prase,chytla bych ho za to jeho perko,a ukazala bych mu kde se vykonava potreba..neni omluva to ze ma v sobe ctyri piva,linost,to je to prave oznaceni,nac chodit na zachod kdy zzenska rano vse bez reci ulidi,normlani prase nejspis vi proc k doktorovi nejdefuj
beruska79 píše:Phoebe píše:k tomu nemuzes dodat nic, jen ja to, ze jsi uboha, takhle vyjizdet, stacilo to napsat slusne probohamarra píše:no kráva je taky užitečné zvíře
Phoebe.jen napis jake slova nenachazis,to by me vskutku zajimalo,jsem baba zvedavaprase preci neni nesklusne slovo ne?nebo jo
nevím co víc k tomu dodat
![]()
joooo a tak mi řekni co je slušného na praseti??? Takže to co napsala Marra je naprosto v pořádku a to co jsem napsala já není? Dvojí metr? Zajímavé ![]()
RyBANA píše:
Jinak teda nechápu, proč se může kdokoliv za měsíc 2× zbořit ale otec od rodiny neKaždej potřebuje nějak vypustit - jestli k tomu někdo potřebuje pivo (jako já
) tak proč ne…Tady se furt všichni ohání tolerancí, ale prd z toho. My chodíme s manželem každý týden na střídačku (ne se zbořit, ale každý sám s kamarády posedět a něco i vypít) a asi jsem teda divná, ne-li alkoholik - když to tady tak čtu
založíme klub alkoholiků???
![]()
ještě jsem se musela k téhle diskuzi vrátit.. tak mě napadlo, že pokud žena na konci těhu vstane i 20* za noc se vyčůrat, není líná, je také utahaná jak pes… ještě když si vzpomenu jaké to vůbec s tim obřím pupkem bylo se vyvalit polospící z té postele… pak naprosto nechápu jak může chlap, mladý chlap být tak ubohej a pomočit se v té posteli…
jen tak na zamyšlení… páč pokud nejde o zdravotní problém pak bych za to chlapa zkutečně linčovala… a pokud jde o zdr. problém ale chlap odmítá z bůhvíjakého důvodu k dr. nejít tak bych se k němu stejně chovala s opovržením… tohle prostě není normální… on ty peřiny a vůbec postel, matrace nečistí, nepřevléká tak ať sakra chodí na wc tam kam se má… jak toto vůbec můžete doma některá omlouvat, tolerovat… se vám tam za chvíli i vys*e … ![]()
ještě jsem se musela k téhle diskuzi vrátit.. tak mě napadlo, že pokud žena na konci těhu vstane i 20* za noc se vyčůrat, není líná, je také utahaná jak pes… ještě když si vzpomenu jaké to vůbec s tim obřím pupkem bylo se vyvalit polospící z té postele… pak naprosto nechápu jak může chlap, mladý chlap být tak ubohej a pomočit se v té posteli…
jen tak na zamyšlení… páč pokud nejde o zdravotní problém pak bych za to chlapa zkutečně linčovala… a pokud jde o zdr. problém ale chlap odmítá z bůhvíjakého důvodu k dr. nejít tak bych se k němu stejně chovala s opovržením… tohle prostě není normální… on ty peřiny a vůbec postel, matrace nečistí, nepřevléká tak ať sakra chodí na wc tam kam se má… jak toto vůbec můžete doma některá omlouvat, tolerovat… se vám tam za chvíli i vys*e … ![]()
já s timhle mám taky zkušenost ,no bohužel ten jeden bejvalej pil více jak 4piva a jako se vzbudit mokrá,páč to plavalo všechno i já, v totálně mokrej novej manželskej posteli ,která se nedá pořádně vyprat a je to opakované ..je to hnus ..
ale ten s tim nemínil nic dělat ,ani se léčit ,ani přestat chlastat takže já mu dala sbohem..ten s tim mohl něco dělat a neudělal
k odsouzení není ten chlap, který si naleje řepu a pomočí se, k odsouzení je ženská, která si to nechá líbit a ještě to omlouvá, zažila jsem to a bylo to příšerný, když mu bylo pivo milejší a nechtěl řešit důsledky třeba to pomočování kopla jsem ho do pr…
takovej chlap si ani nic jinýho nezaslouží, každá máme na danou situaci jiný názor.
anonymní kytka
Jelikož mám s pomočováním nějakou zkušenost, takže…
Návštěvou urologa se nic nezkazí, může najít nějakou příčinu, ale skoro na tuty mu stejně akorát nakáže aby nepil, protože pivo je močopudné. Častěji se to třeba může stávat lidem, kteří měli nějaký problém s pomočováním v dětství. Stává se to ale i lidem bez zjevných příčin. Obvlzláště po pivu může mít tvrdší spánek. Taky by s tím mohl souviset nedostatek spánku.
Přítel za to sice úplně nemůže, ovšem množstvím piva to může ovlivnit, což někteří tuto volbu ani nemají.
Lehat si ale do postele s tím, že pravděpodobně pomočím matraci, ze které se to špatně dostává a která bude brzo na vyhození.
Jinak jak to ještě řešit, za 1. můžeš dát alespoň na matraci nepropustný matracový chránič nebo igelit na to ještě něco savého (třeba starou osušku) a pak prostěradlo. To bych tam nechala trvale. Za 2. ať si nařídí budíka a chodí cca po 3h na záchod. A za 3. ať si vezme plenkové kalhotky, což je tedy nejjistější ochrana postele, pro tebe bez práce a pro něj možná méně trapné, než se pomočit v posteli s partnerkou.
AHOJ MELA JSEM STEJNY PROBLEM SE SVYM EX KDYZ SE OZRAL TAK SE POCHCAL A LEZEL V TOM TREBA I 2H A NEVZBUDILO HO TO.KDYZ SE PROBRAL JESTE TO ZASTLAL JAKO BY NIC,MYSLEL SI ZE JSEM BLBA ALE TEN SMRAD ZE CHCANKU HO VZDY PROZRADIL,NIKDY SE NEOMLUVIL NIC A JA JAK P…PRALA,PREVLIKALA,UKLIZELA ALE TRPELIVOST MI DOSLA KDYZ MI REKL AT SE PODIVAM JAK SE JA CHOVAM-VYKOPLA JSEM HO O PULNOCI Z MEHO BYTU A TED MAM DOMA SUCHO,CISTO A VONAVO A TO PRASE SE UZ POCHCAVA JINDE.ANDREA KOCOURKOVA
Hm, tak já se musím bohužel přidat, že mám doma chlapa, který je super táta, jako partner je taky fajn, ale pokud se ožere a to píšu záměrně takhle hrubě, protože se to jinak nazvat nedá, tak se ve spaní taky pomočí. Stalo se mu to už několikrát, vždycky ve stavu total našrot. neskutečně mě to štvalo, i když já to teda neuklízím, pokaždé ho to nechám komplet uklidit. A dala jsem ultimátum, pokud se zase někdy ožere do stavu, kdy tohle hrozí, ať nechodí domů a přijde až druhý den a spí si třeba u těch se kterýma se ožral. Jako nehodlám řešit prochcané matrace. Naštěstí se tohle stává tak jednou za půl roku, ale stává
![]()
NO U ME TO TAKLE NESLO RESIT TO BY MUSEL SPAVAT MIMO DOMOV DOST CASTO.
Pokud to bylo často, tak chápu, že si ho vykopla. U nás je situace jiná, máme děti a jinak je to dobrý, ale tohle je
Nehodlám tohle snášet a přehlížet. Pokaždé jsem to pěkně rozmázla, že se musel stydět až kam. A pokud se mu to povede u cizích, tak mu to přeju, ať se stydí a příště tolik nechlastá.
DELAS DOBRE ZE SE K TOMU TAKTO STAVIS,LIBI SE MI TO.JA HO MELA DRIV MOC RADA ZE JSEM SE BALA MU COKOLIV RICT TAK JSEM DRZELA HUBU A VE FINALE JSEM NA TO STEJNE DOPLATILA JA NE ON,DNES UZ BYCH MU TO REKLA NA PLNOU HUBU AT SE DEJE CO CHCE.DRZIM TI PALCE.
TAK JSEM SI ZNOVA CETLA TY VASE KOMENTARE HOLKY NEEE UZ NIKDY NENECHME SI TO LIBIT!!!NEJSMUTNEJSI TADY NA TOM JE ZE TI MUZI MAJI PROBLEM A MY TO RESIME A ONI JAKO BY NIC SE NEDELO,MYSLITE ZE JE TO V POHODE? NEEE JA VZDY KDYZ TO MUJ EX UDELAL SEDELA JSEM VENKU NA LAVCE A BRECELA-JA JSEM ALE TA OBET CO TO MUSI SNASET A ON JE VINIK A MEL BY NEST DUSLEDKY-STYDELA JSEM SE ZA NEJ.NENI NEMOCNY A NIKDY NEBYL-JE TO JEN OZRALE PRASE-ON SE VZDY POCHCAL KDYZ K PIVU PRIMICHAL NECO TVRDSIHO-VODKU,SLIVOVICI ATD.NEKDY SE POCHCAL,NEKDY NE,NIKDY JSEM NEVEDELA KDY TO PRIJDE-V NOCI JSEM SE BUDILA A SAHALA MU NA PROSTERADLO JAKO BLAZEN A ON V KLIDECKU CHRUPKAL.POLOZME SI OTAZKU-MYSLITE SI ZE KDYBY TO BYLO OPACNE A POCHCAVALY BYSME SE MY ZENY,MATKY DETI ZE ON BY TO VAS UKLIDIL A DELAL ZE NIC A TOLEROVAL BY TO ZE SE REREM A POCHCIJEM,UDELAL BY TO PRO NAS? MOJE ODPVED JE NEEEEE!!!!! CO VASE ODPOVED?
lokofa píše:
Kamčo mě spíš zaráží, že je to jen ve „stavu opilosti“.
ja si dam v restauraci jedno a uz beham curat. ono je pivo dost mocopudny a jestli je nejak nemocny,tak mu asi i ty 4 staci