Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lizbeth píše:
zase na druhou stranu je to dospělý člověk a pokud i sám ví, že toto nastává jen po pivu, tak se tomu má vyhnout..
Myslím, že všechny jak tu jsme, kdybychom měly stejný problém, tak se zařídíme podle toho nejjednodušího řešení - nepít pivo..A ani nemusíme běhat po doktorech..Takže to ,že to pivo pije dál, je i jeho vizitka a člověk by se mohl pozastavit nad jeho uvažováním a charakterem.
tayk pravda
Mám ten samý problém s přítelem. Když se to stalo u něj poprvé,byla jsem z toho v šoku,ale teď když to je po několikáte premyslím nad duvodem.Důvod je naprosto jasný,Když ten človek pije,a jeho tělo to prostě nestíhá vstřebat,neví kdy má dost.Když usne človek,který je střízlivý,a má hluboký spánek,stát se to může,ale potom je to problém pro psychologa.Tohle je problém,jen alkoholu,proto přestat pít,nebo donutit partnera,aby použil WC,než jde spát,což je u mě velký problém k nečemu ho donutit,když je opilý je naprosto nepoužitelný a nepřesvedčitelný,proste sním jednoduše nepohnete.
Já vím, že to zní naprosto radikálně, ale ten chlap by mohl být svatý a ve zlatě, pochcat se mi v posteli, protože se ožral, nebyla bych s ním ani minutu, já bych si ho nemohla vážit, kdykoliv bych se na něj podívala. viděla bych tu pochcanou postel. Kdyby byl nemocný, měl problémy, řeším to, pomáhám ze všech sil, ale pochcávat se po chlastu a sám nepřestat pát, no to je na mě silná káva. Jak ta postel musí vypadat, stačí mi, když se počůrala malá, když jí bývalo kolem dvou let, jak to asi musí vypdat od dospělého chlapa? Jako kamarádkay manžel, pravidelně chodí v sobotu s chalapama chlasta, už tohle nesnáším, co to mají sakra za zvyk, že se musí bavit tím, že se ožerou?, a pak přijde domů a pravidelně se jí poblije do postele, a ona to po něm ještě uklízí
Já bych si prostě takového člověka nemohla vážit, neměla k němu úctu a tím pádem s ním ani nemohla být.
no nevim nevim,taky se mi stalo, ze jsem vypila pres miru a ne jednou…ale v zivote jsem se nepo…cala.Pokud se tohle deje pravidelne, pak uz je alkoholik, anebo to je nejaka porucha, kterou je treba resit.nejlepe nechlastat…
tohle mi udělal párkrát ex…bože kam jsem rozum dala
vymlouval se jak je nemocný a pak??vždycky jen po pivu,a k doktorovi nééé protože by nemohl pít pivo!!!
takže jsem ho hodně rychle vykýblovalaz baráku.Co s nim za pár let??prát posraný gatě??
@terinka4444 píše:
Já vím, že to zní naprosto radikálně, ale ten chlap by mohl být svatý a ve zlatě, pochcat se mi v posteli, protože se ožral, nebyla bych s ním ani minutu, já bych si ho nemohla vážit, kdykoliv bych se na něj podívala. viděla bych tu pochcanou postel. Kdyby byl nemocný, měl problémy, řeším to, pomáhám ze všech sil, ale pochcávat se po chlastu a sám nepřestat pát, no to je na mě silná káva. Jak ta postel musí vypadat, stačí mi, když se počůrala malá, když jí bývalo kolem dvou let, jak to asi musí vypdat od dospělého chlapa? Jako kamarádkay manžel, pravidelně chodí v sobotu s chalapama chlasta, už tohle nesnáším, co to mají sakra za zvyk, že se musí bavit tím, že se ožerou?, a pak přijde domů a pravidelně se jí poblije do postele, a ona to po něm ještě uklízíJá bych si prostě takového člověka nemohla vážit, neměla k němu úctu a tím pádem s ním ani nemohla být.
Milá Jitushko.. jsme na tom stejně můj přítel má stejný problém,když se opije..jinak je to uplně v klidu,když je střízlivej. Miluju ho a on ví,že je tohle něco strašnýho a stydí se! Když se to stalo poprvé myslela sem,že to tohle nezvládnu,že je to na mě moc a že nemůžu být s člověkem,který nestihne jít na záchod. A pomyšlení,že by se to stalo znovu a že by mi pomočil záda..by pro mě byla jak scéna z hororu.
Jednou sem mu to odpustila, ale teď vím,že mu tohle nemůžu tolerovat pokaždý. Bohužel není to dávno a opět se stala samá situace..
už vím,že přičinou je chlast!!! a mám strach jít spát,když je opilý,protože se nechci probudit a zjistit,že mám mokré záda
.. citím se trapně
nemůžu si o tom s nikým popovídat,jelikož to příjde každýmu nechutný a mě taky. Chlapec má na vybranou bud se začne lečit s tím,že přestane chlastat a když to nezvládne tak konec.. Bože jak mě se ulevilo
,že vím že není jediný..a že já nejsem jediná koho to trápí..
Myslím že se dá pochopit že je dotyčný nemocný ale nedá se pochopit že s tím nic nechce dělat. A to že se stydí ho neomlouvá. Tohle bych já nezkousla. Takže za mě buď by přestal pít nebo by se začal léčit…jinak rozchod
já to zkousla, ale už to dělat nebudu.. Řekla sem mu to tak jak to je a je jen na něm jak se k tomu postaví.. bud přestane pít a bude po problému nebo rozchod..
jinak to nejde..
bratránkovi se to stává taky, a to kolikrát mají v posteli půlroční dcerku..
jeho přítelkyně to začla řešit tak, že když přijde mavátej, tak se v ložnici zamkne
Já bych mu dala pod prostěradlo igelit - ať se v tom pěkně počvachtá… a nepřevlékala bych to! Ono by mu to došlo a k tomu doktoru by šel ![]()
Protože to nemoc je a kdo jinej by mu s tím měl pomoct, než doktor ![]()
A stydět se nemusí… doktoři takovejch případů mají, takže jeden navíc je nerozhází ![]()
A vždyť to nemusí nikde roztrubovat… pokud bude třeba vyzvednout něco v lékárně a u vás se stydí - může někde, kde ho neznají…
Prostě a jasně: léčit by se měl, ono totiž časem se to může stupňovat, pak to bude noc co noc i bez piva a z tebe bude služka, která bez řečí vypere… Jen aby milostpán nemusel k doktoru… ![]()
Kdyby mněl slepák, taky nepůjde??? Asi ne… páč by se styděl, až nu začnou holit podbřišek a zavelí mu: trenky dolů!
Někdo trpí alergií, jiný na močák… je to fuk: obojí to spadá pod lékařskou péči. A pokud to není ochotný udělat a zajít tam, tak bych to vyřešila jednoduše: Měl jsi pivo? Tak tady máš nafukovacé lehátko a deku a spi si třeba na chodbě! Když nebere ohledy on na tebe, NECHÁPU, proč bys je MUSELA brát ty ![]()
Láska není v tom, že mu to budeš tiše tolerovat, láska je v tom, že ho k tomu doktoru dokopeš v jeho vlastním zájmu i za cenu toho, že bude prskat… Až se léčba uchytí, sám pak bude vděčnej, že tam šel…
P. S.
Sorry, že jsem se tak rozjela, ale to jinak nešlo ![]()
EDIT: A nebo ať se toho piva vzdá
Já mám pivo chuťově moc ráda, ale pak taky běhám
(ale na wc - ne do matrace
) Tak ho nepiju… dám si jedno malé když grilujem a dost ![]()
A kdybych se po něm pčůrávala, tak bych si rozhodně odřekla i to malé… Ale já jsem ženská, ty maj pevnější vůli… chlapi jen kecaj a pak: hovno, hovno, slavný soude ![]()
Omlouvám se za anonym…ale to me by taky vadilo…jen pri sexu me vzrusuje predstava, ze je muj pritel prede mnou a pomocuje se do slipu…je to moje uchylka o ktere ani pritel nevi, pac se stydim…ale tohle me 100procentne dozene k orgasmu ![]()
Muj přítel pije jednou týdně to v pátek dvě sedmíčky vína a ráno skoro pokaždé pochcané hnus řešila sem to vymlouvá se na unavu a že to vyčistí nic stím nechce dělat moc mě to trápí ale vím že se mi zhnusí ten člověk až sprotiví
ale mám ho ráda
Ahoj mam doma chlapa, kterýmu je 28 a stává se mu to taky jen po alkoholu… neřešim to, vim jaký je to pro něj těžký a tak až se bude cítit jít k doktorovi ať jde, miluju ho a je jedno jestli nemocnýho nebo zdravího a ty keci od ostatních jsou, že s tim nemají zkušenosti, jestli ho máš ráda nabídni mu doktora ale netlač na něj, nebude pak mít v tobě tu oporu kterou v týhle situaci nejvíc potřebuje… ahoj
Vykašli se na ně co ti pišou ža by ses s nim rozešla a bla bla bla… jestli ho važně miluješ a on tebe tak tu překažku vyřešíte
Promluv si s nim, vím že se bude citit zle a hodně možna za to bude na tebe i chvilku zlej a uraženej, ale to je reakce chlapa na citlivej problem… at se napije da si 4 piva, ale než vůleze do postele at vystřizliví ![]()