Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dani24687 píše:
@Alepoudaki jo, bydlí, nic jinýho nemá
A všechny náklady - voda elektřina za něj platíte vy?
@Jitka1976 ty jo, tak to nechápu. to bylo první, co jsem řekla, že my bysme my musely něco odvádět a ona mi řekla, že z koruny asi ne, ale že neví.
Jinak babča určitě na nás nešije nic, jen mi řekla, že nám asi bude volat, nevyjadřovala se k tomu ![]()
@Gina108 píše:
A všechny náklady - voda elektřina za něj platíte vy?
je to napsaný na něj a má to odstřihlý ![]()
@Jitka1976 To se mi zdá zcela nepravděpodobné. Nikdo nemůže nikoho nutit aby např. platil vyšší nájem když nemusí. Ona si z části domu rekolaudovala jako osoba na soukromou školku, kterou provozuje jako podnikatel. a jako osoba se rozhodla pro určitý nájem a nikdo jí nemůže nutit žádat nebo platit víc.
Do toho podnikatelům nikdo nekecá.
Já teda netuším, ale známá, co ovdověla a přišla o práci taky něco řešila se sociálkou. Ale oni přímo za ni platili elektřinu, vodu, nájem. Vydělat se na tom rozhodně nedalo
a žádný příspěvek jako takový fyzicky neviděla. A pokud ano, mohl by to někdo napadnout, je to podvod. A průšvih by byl na vaší hlavě, on by byl v klidu. Já bych do toho nešla, podle mě si ještě vůbec zažijete s tím břemenem. Tak trochu danajský dar. No hodně štěstí v rozhodování. P. S.: To, co se teď zdá „jen“ jako podepsání smlouvy, vám může pěkně ničit klidné dny… Co na to ségra btw?
@dani24687 Doopravdy bych do toho nešla. Myslím, že to bude smrdět i soc. pracovnici. Mně by manžel ruce urazil, podepsat to ![]()
@Timinka píše:
@Jitka1976 To se mi zdá zcela nepravděpodobné. Nikdo nemůže nikoho nutit aby např. platil vyšší nájem když nemusí. Ona si z části domu rekolaudovala jako osoba na soukromou školku, kterou provozuje jako podnikatel. a jako osoba se rozhodla pro určitý nájem a nikdo jí nemůže nutit žádat nebo platit víc.Do toho podnikatelům nikdo nekecá.
Ale ANO…kecá…bohužel JE TO TAK…ona musí z toho nájmu platit daně…ona je zároveň majitel domu, který dům pronajímá k provozování soukromé školky a zároveň je oním nájemcem…já nad tím taky kroutím hlavou, ale je to tak…platí sama sobě nájem… ![]()
@Jitka1976 já o chápu jak to myslíš, ale je to nesmysl, neexistuje žádný úřad, který by ji donutil k tomu, jak vysoký má požadovat nájem
@Philippe píše:
@dani24687 Doopravdy bych do toho nešla. Myslím, že to bude smrdět i soc. pracovnici. Mně by manžel ruce urazil, podepsat to
já mu to budu říkat, až dojede z práce u vínka. mě ani na okamžik nenapadlo, že bych do toho šla, ale 1proc. pochyb je
@Timinka píše:
@Jitka1976 já o chápu jak to myslíš, ale je to nesmysl, neexistuje žádný úřad, který by ji donutil k tomu, jak vysoký má požadovat nájem
Já se ti zítra v práci zeptám
nepamatuju si to…samotnou mě to překvapilo..no…
Nepomohla. Nemam na cele vytotovany charita, ani krava. Kdyby byl poradny tata, nebudu vahat ani minutu, takto ani nahodou.Vim,jsem zla ![]()