Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mamina44 píše:
já sem kuchařka ,tak se tim živím, popravdě vaření mě baví, ale to vymýšlení co vařit to teda
Aha,tak ja driv taky chtela byt kucharka,ale tata mi to rozmluvil,nic proti tobe,ale rek mi ze nechce aby ze me byla blba kucharka,tak jsem sla na pocitacovou skolu s ucetnictvym dohromady,jinak ja se bojim kolikrat varit nove jidla,abych to nezkazila,ale kdyz to nakonec udelam,tak se to da jist,snazim se ,jsem mlada,ale umim uz docela slusne varit,akorad mi taky dochazeji napady co uvarit na dalsi dny
mamina44 píše:kacerval píše:to sem já
Tak ja se driv taky poslouchala radio,co se mi narodila prvni dcera tak skoro vubec,nechtela jsem ji rusit,ted ho vetsinou zapinam jen kdyz zehlim,coz je malo,zehleni nenavidim,radci si ctu,vysivam atd
![]()
Holky jdu do hajan,nak to na me pada,tak dobrou noc a hezke sny ![]()
kacerval píše:mamina44 píše:kacerval píše:to sem já
Tak ja se driv taky poslouchala radio,co se mi narodila prvni dcera tak skoro vubec,nechtela jsem ji rusit,ted ho vetsinou zapinam jen kdyz zehlim,coz je malo,zehleni nenavidim,radci si ctu,vysivam atd
![]()
![]()
Televizi mám puštěnou celý den - spíše jako kulisu…i jsem učila prcka u toho usínat, aby nebyl zvklý na absolutní ticho nebo aby se nelekal ze spaní…
ale žehlení mi nevadí..
samozřejmě čtení je lepší…
![]()
já taky nejsem původně kuchařka ,ale mám jenom gympl bez vejšky,tenkrát to jinak nešlo z rodiných důvodů ,tak mě nechaly udělat rekvalifikaci když mě to baví.No nějak se člověk živit můsí. ![]()
lucineeccka píše:
na farmáře, vždycky říkám, že se podívám, ale pak na to zapomenu
jinak pravidelně koukám jenom na kriminálku New York. Líbí se mi ten hlavní vyšetřovatel
kacerval píše:
Ja na to nekoukam,videla jsem kousek 1.dilu a to mi bohate stacilo,jinak koukam na farmare co vy?
na Farmáře se taky dívám, když na to nezapomenu ![]()
co mě dostalo bylo poslední Hledá se máma, táta…ten pitomec z Liberce.....to jsem nemohla
![]()
jinak tu Mojsejovou neberu vážně, ale občas člověk zírá…
teda jedinou reality show, kterou kdy „žrala“ a dívala se pravidelně, byli první Vyvolení, co vy ?... ![]()
Na vyvoleny jsem taky koukala,moc se mi to libilo,premyslim jestli to je na netu ze bych to zkoukla ![]()
To myslíš, že bys zkoukla všechny díly ??? ![]()
To jsi dobrá ![]()
Nevm, jestli by mě to bavilo …znova…ale je to už takových 5 let, ne ??
No nevim jestli vsechny ale mozna jo,horsi je ze bych to sledovala strasne dlouho nemam na to moc cas no a uz to je asi 5let ![]()
lucineeccka píše:
ahojky, ponocujete dneska někdo ?
jo a ještě dlouho asi budu:-)))
já už jenom chvilku ![]()
jak se máš ? ![]()
jajinka veverka píše:lucineeccka píše:jo a ještě dlouho asi budu:-)))
lucineeccka píše:
já už jenom chvilku
jak se máš ?
nu já čekam na manžu:-))) šel s kamarády z práce na pivo:-) myslim, že seto prtáhne
jinak se mam dobře prtě sldce spinká to vidim jen málo, vlastně jen v noci:-D co ty?
já se mám docela dobře, děkuju. Přepadla mě mírná depka, ale už je pryč
Taky si užívám klidu.:) Jak staré máš mimčo? ![]()
jajinka veverka píše:lucineeccka píše:nu já čekam na manžu:-))) šel s kamarády z práce na pivo:-) myslim, že seto prtáhne
já už jenom chvilku
jak se máš ?
ahojky, ponocujete dneska někdo ?![]()
![]()
jinak se mam dobře prtě sldce spinká to vidim jen málo, vlastně jen v noci:-D co ty?