Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No na ten Apetit jsem právě koukala a máslo bylo i v paštice a ne málo teda…Tohle máš na mysli? http://www.apetitonline.cz/…h-jater.html .
Jedna z nejhezčích a nejplodnějších diskusí tady na emiminu. Je radost Vás číst.
![]()
Holky je do té domací paštiky opravdu třeba tolik másla? Bych raději nějakou dietnější variantu, hubnem
Já ji dnes dělala, myslím si, že můžeš másla dát míň a nezalívat ji tím.
beckie píše:
Jedna z nejhezčích a nejplodnějších diskusí tady na emiminu. Je radost Vás číst.![]()
![]()
Ano, hodně motivující
Já dnes udělala paštiku (příště zkusít ta játra „naředit“ masem), upekla houstičky (na ty jsem pyšná, po dlouhé době jsem si troufla na kynuté těsto) a čekáme s prckem na manžela
Taky mám v lednici Holandii v plínce, na tu jsem hodně zvědavá! ![]()
beckie píše:
Jedna z nejhezčích a nejplodnějších diskusí tady na emiminu. Je radost Vás číst.![]()
![]()
Hlavně kupodivu nehádající se…normálně bychom si roztrhali občanky už při tom přemítání o dtestu, jestli je či není spolehlivý ![]()
Nějak ty diskuze na emimi poslední dobou nechápu, zrafe se každá druhá ![]()
Ukulino díky, z té vrstvy másla nahoře se mi dělalo trošku blivno, zkusím hooodně ubrat ![]()
Ukulina píše:beckie píše:Ano, hodně motivující
![]()
Já dnes udělala paštiku (příště zkusít ta játra „naředit“ masem), upekla houstičky (na ty jsem pyšná, po dlouhé době jsem si troufla na kynuté těsto) a čekáme s prckem na manžela
Taky mám v lednici Holandii v plínce, na tu jsem hodně zvědavá!
Taky doma peču pečivo, ale inspirovala jsem se až o víkendu koupím farmářský mlíko, tak jdu na jogurt. A paštiku taky o víkendu udělám, normálně ji teda nejíme, ale spíš proto, že kupovanou do pusy nevezmu a něják mě nenapadlo vytvořit si ji doma sama. Tak jsem zvědavá, jak dopadneme. Na kolik se zahřívá mléko na jogurt, popř. potřebuju potravinářský teploměr? ![]()
xangel87 píše:beckie píše:Hlavně kupodivu nehádající se…normálně bychom si roztrhali občanky už při tom přemítání o dtestu, jestli je či není spolehlivý
![]()
Nějak ty diskuze na emimi poslední dobou nechápu, zrafe se každá druhá
Já na začátku téhle čekala, že se to zase příšerně zvrtne v hádající se nic, tak jsem ji smázla z oblíbených a teď na ni náhodou zase natrefila, začetla se a světe div se. Ono se to tady opravdu nehádá a ještě se tady člověk tolik dozví, no já jsem nadšená.
a pravda je, že většina diskusí je poslední dobou k nečtení ![]()
xangel87 píše:
Ukulino díky, z té vrstvy másla nahoře se mi dělalo trošku blivno, zkusím hooodně ubrat
Zkus. Paštika mi chutná, ale je taková hodně hutná, jestli mi rozumíte, já bych ji potřebovala nadýchanější. Ale jak na to? Bez dusíku ![]()
janine24 píše:xangel87 píše:Já dělala podle Apetitu, ale recept už nemám. Máslo se tam dávalo jen nahoru, na polití
Holky je do té domací paštiky opravdu třeba tolik másla? Bych raději nějakou dietnější variantu, hubnem
ne tam patří 150 vmixovat a 50 na polití jesi si pamatuju dobře,je to moc,tak zkus míň
xangel87 píše:
Joo, já jsem sem zapomněla dát Sumaye fotku chlebíku, tak tady jeByl vynikající…
to vypadá úžasně ![]()
xangel87 píše:
No na ten Apetit jsem právě koukala a máslo bylo i v paštice a ne málo teda…Tohle máš na mysli? http://www.apetitonline.cz/…h-jater.html .
Asi jo, ale dala jsem jen půlku. Bez másla by to asi bylo hnusný, ale dávky másla a cukru obvykle půlím automaticky ![]()
werunka89 píše:janine24 píše:ne tam patří 150 vmixovat a 50 na polití jesi si pamatuju dobře,je to moc,tak zkus míňxangel87 píše:Já dělala podle Apetitu, ale recept už nemám. Máslo se tam dávalo jen nahoru, na polití
já už si to fakt nepamatovala, ale na polití jsem dávala míň, jen tenkou šlupičku
beckie píše:xangel87 píše:Já na začátku téhle čekala, že se to zase příšerně zvrtne v hádající se nic, tak jsem ji smázla z oblíbených a teď na ni náhodou zase natrefila, začetla se a světe div se. Ono se to tady opravdu nehádá a ještě se tady člověk tolik dozví, no já jsem nadšená.beckie píše:Hlavně kupodivu nehádající se…normálně bychom si roztrhali občanky už při tom přemítání o dtestu, jestli je či není spolehlivý
![]()
Nějak ty diskuze na emimi poslední dobou nechápu, zrafe se každá druháa pravda je, že většina diskusí je poslední dobou k nečtení
je pravda, že do mnoha diskuzí se ani nedá přispívat
i když- tady k tomu taky nebylo daleko díky anonymní návštěvě
teď už se tomu směju jen si na to vzpomenu
co se týče té paštiky, švagrová už dřív dělala jednu z apetitu a byla taková řidší a líp se mazala naž ta „naše“, bylo tam víc smetany, ale nemůžu ji tam najít ![]()
Ukulina píše:xangel87 píše:Zkus. Paštika mi chutná, ale je taková hodně hutná, jestli mi rozumíte, já bych ji potřebovala nadýchanější. Ale jak na to? Bez dusíku
Ukulino díky, z té vrstvy másla nahoře se mi dělalo trošku blivno, zkusím hooodně ubrat
nevím, ono to nadýchání je asi spíš dusíkem nebo když tam dáš sníh z bílků, ale to byl nějakej recept krkovička a sníh, to už radši udělám jen játra a trochu másla k tomu