Jsme popelnice Evropy - nekvalitní jídlo

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6555
13.3.12 17:13

No na ten Apetit jsem právě koukala a máslo bylo i v paštice a ne málo teda…Tohle máš na mysli? http://www.apetitonline.cz/…h-jater.html .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
13.3.12 17:23

Jedna z nejhezčích a nejplodnějších diskusí tady na emiminu. Je radost Vás číst. :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
13.3.12 17:31
Holky je do té domací paštiky opravdu třeba tolik másla? Bych raději nějakou dietnější variantu, hubnem :think:

Já ji dnes dělala, myslím si, že můžeš másla dát míň a nezalívat ji tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
13.3.12 17:33
beckie píše:
Jedna z nejhezčích a nejplodnějších diskusí tady na emiminu. Je radost Vás číst. :kytka: :kytka: :kytka:

Ano, hodně motivující :) Já dnes udělala paštiku (příště zkusít ta játra „naředit“ masem), upekla houstičky (na ty jsem pyšná, po dlouhé době jsem si troufla na kynuté těsto) a čekáme s prckem na manžela :) Taky mám v lednici Holandii v plínce, na tu jsem hodně zvědavá! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
13.3.12 17:34
beckie píše:
Jedna z nejhezčích a nejplodnějších diskusí tady na emiminu. Je radost Vás číst. :kytka: :kytka: :kytka:

Hlavně kupodivu nehádající se…normálně bychom si roztrhali občanky už při tom přemítání o dtestu, jestli je či není spolehlivý :lol:
Nějak ty diskuze na emimi poslední dobou nechápu, zrafe se každá druhá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
13.3.12 17:34

Ukulino díky, z té vrstvy másla nahoře se mi dělalo trošku blivno, zkusím hooodně ubrat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
13.3.12 17:36
Ukulina píše:
beckie píše:
Ano, hodně motivující :) Já dnes udělala paštiku (příště zkusít ta játra „naředit“ masem), upekla houstičky (na ty jsem pyšná, po dlouhé době jsem si troufla na kynuté těsto) a čekáme s prckem na manžela :) Taky mám v lednici Holandii v plínce, na tu jsem hodně zvědavá! :)

Taky doma peču pečivo, ale inspirovala jsem se až o víkendu koupím farmářský mlíko, tak jdu na jogurt. A paštiku taky o víkendu udělám, normálně ji teda nejíme, ale spíš proto, že kupovanou do pusy nevezmu a něják mě nenapadlo vytvořit si ji doma sama. Tak jsem zvědavá, jak dopadneme. Na kolik se zahřívá mléko na jogurt, popř. potřebuju potravinářský teploměr? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
13.3.12 17:41
xangel87 píše:
beckie píše:
Hlavně kupodivu nehádající se…normálně bychom si roztrhali občanky už při tom přemítání o dtestu, jestli je či není spolehlivý :lol:
Nějak ty diskuze na emimi poslední dobou nechápu, zrafe se každá druhá :zed:

Já na začátku téhle čekala, že se to zase příšerně zvrtne v hádající se nic, tak jsem ji smázla z oblíbených a teď na ni náhodou zase natrefila, začetla se a světe div se. Ono se to tady opravdu nehádá a ještě se tady člověk tolik dozví, no já jsem nadšená. :kytka: a pravda je, že většina diskusí je poslední dobou k nečtení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
13.3.12 17:42
xangel87 píše:
Ukulino díky, z té vrstvy másla nahoře se mi dělalo trošku blivno, zkusím hooodně ubrat :)

Zkus. Paštika mi chutná, ale je taková hodně hutná, jestli mi rozumíte, já bych ji potřebovala nadýchanější. Ale jak na to? Bez dusíku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6140
13.3.12 17:48
janine24 píše:
xangel87 píše:
Holky je do té domací paštiky opravdu třeba tolik másla? Bych raději nějakou dietnější variantu, hubnem :think:
Já dělala podle Apetitu, ale recept už nemám. Máslo se tam dávalo jen nahoru, na polití :nevim:

ne tam patří 150 vmixovat a 50 na polití jesi si pamatuju dobře,je to moc,tak zkus míň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
13.3.12 18:03
xangel87 píše:
Joo, já jsem sem zapomněla dát Sumaye fotku chlebíku, tak tady je :lol: Byl vynikající…

to vypadá úžasně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
13.3.12 18:06
xangel87 píše:
No na ten Apetit jsem právě koukala a máslo bylo i v paštice a ne málo teda…Tohle máš na mysli? http://www.apetitonline.cz/…h-jater.html .

Asi jo, ale dala jsem jen půlku. Bez másla by to asi bylo hnusný, ale dávky másla a cukru obvykle půlím automaticky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
13.3.12 18:07
werunka89 píše:
janine24 píše:
xangel87 píše:
Já dělala podle Apetitu, ale recept už nemám. Máslo se tam dávalo jen nahoru, na polití :nevim:
ne tam patří 150 vmixovat a 50 na polití jesi si pamatuju dobře,je to moc,tak zkus míň

já už si to fakt nepamatovala, ale na polití jsem dávala míň, jen tenkou šlupičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
13.3.12 18:08
beckie píše:
xangel87 píše:
beckie píše:
Nějak ty diskuze na emimi poslední dobou nechápu, zrafe se každá druhá :zed:
Já na začátku téhle čekala, že se to zase příšerně zvrtne v hádající se nic, tak jsem ji smázla z oblíbených a teď na ni náhodou zase natrefila, začetla se a světe div se. Ono se to tady opravdu nehádá a ještě se tady člověk tolik dozví, no já jsem nadšená. :kytka: a pravda je, že většina diskusí je poslední dobou k nečtení :zed:

je pravda, že do mnoha diskuzí se ani nedá přispívat :roll: i když- tady k tomu taky nebylo daleko díky anonymní návštěvě :mrgreen: teď už se tomu směju jen si na to vzpomenu

co se týče té paštiky, švagrová už dřív dělala jednu z apetitu a byla taková řidší a líp se mazala naž ta „naše“, bylo tam víc smetany, ale nemůžu ji tam najít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
13.3.12 18:08
Ukulina píše:
xangel87 píše:
Ukulino díky, z té vrstvy másla nahoře se mi dělalo trošku blivno, zkusím hooodně ubrat :)
Zkus. Paštika mi chutná, ale je taková hodně hutná, jestli mi rozumíte, já bych ji potřebovala nadýchanější. Ale jak na to? Bez dusíku :mrgreen:

nevím, ono to nadýchání je asi spíš dusíkem nebo když tam dáš sníh z bílků, ale to byl nějakej recept krkovička a sníh, to už radši udělám jen játra a trochu másla k tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová