Poprvé ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2769
1.9.10 10:11

Kajaada1 -aby doma nebylo ticho jsem si pustila oblíbené Helloweeni a uklízím a meju nádobí…další práce se jistě najde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
1.9.10 10:11

tak já jsem malýho už taky odvedla -školku máme trochu dál ,pravda ani se po mě moc neohlížel ,tak jsem tam pobyla 1/2 hodiny a pak šla .Je to fakt divnej pocit být „sama doma“.no uvidím jak to bude probíhat následující dny :think: .Vyzvednu ho o půl jedné a budu se snažit ho tak vyzvedávat aspon do konce příštího týdne a pak už bych ho tam i nechala spát.Ikdyž mám strach ,že se mi tam počůrá .On už se sice nepočůrává doma ,ale u babi než si zvykl tak se počůraval asi týden. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
1.9.10 10:14

no já mám doma ještě Adélku (4 měsíce), ale není to ono. Ta Karolínka mi tu stejně chybí. Potřebovala bych vysát a vytřít, ale nějak se mi do toho nechce. stále pokukuju po hodinkách a říkám si, jestli mi nestojí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
1.9.10 10:14
Kajaaada1 píše:
my máme taky jednu školku vedle bytovky, ale dala jsem ji raději dál. trvá to 10 min, takže se to dá.a co jsme slyšeli reference, tak ta školka u bytovky není zase tak dobrá. ale co rodič to názor.tak nevím.

taky tak,ne dobre reference na skolku u nas vedle.nejsme ze stejneho mesta?i ta druha vzdalenost je cca casove stejna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
1.9.10 10:23
Kapsarecek píše:
Kajaaada1 píše:
my máme taky jednu školku vedle bytovky, ale dala jsem ji raději dál. trvá to 10 min, takže se to dá.a co jsme slyšeli reference, tak ta školka u bytovky není zase tak dobrá. ale co rodič to názor.tak nevím.
taky tak,ne dobre reference na skolku u nas vedle.nejsme ze stejneho mesta?i ta druha vzdalenost je cca casove stejna

jestli se můžu zeptat, odkud jsi?já ze svitav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
1.9.10 10:25
Kajaaada1 píše:
Kapsarecek píše:
Kajaaada1 píše:
taky tak,ne dobre reference na skolku u nas vedle.nejsme ze stejneho mesta?i ta druha vzdalenost je cca casove stejna
jestli se můžu zeptat, odkud jsi?já ze svitav

ahaaa,tak to opacny konec republiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.9.10 10:31

Tak Maty už je doma :palec:
Zvládnul to perfektně.Přišla jsem akorát když už se začínal obouvat že jde domu :lol: .
Tak ostatním držim palce.
učitelka říkala at zítra přijde zase jen do 10 že je přece jen proti ostatnim maličkej a dýl by asi nevydržel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
1.9.10 10:32
Kamča.dalmatinka píše:
Zvládnul to perfektně.Přišla jsem akorát když už se začínal obouvat že jde domu :lol: .
učitelka říkala at zítra přijde zase jen do 10 že je přece jen proti ostatnim maličkej a dýl by asi nevydržel :lol:

super.

a jinak tri roky ma,standarte,pokud bys pracovala musi vydrzet.ale je fajn,ze se to da takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
1.9.10 10:39
Kamča.dalmatinka píše:
učitelka říkala at zítra přijde zase jen do 10 že je přece jen proti ostatnim maličkej a dýl by asi nevydržel :lol:

jéé ty se máš, že už ho máš doma.já chci taky.Já jdu až kolem půl dvanácté a to ještě nevím,jestli půjde se mnou domů.moc tam chce spinkat…
Jinak malej je šikula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
1.9.10 10:40
Kajaaada1 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
jéé ty se máš, že už ho máš doma.já chci taky.Já jdu až kolem půl dvanácté a to ještě nevím,jestli půjde se mnou domů.moc tam chce spinkat…
Jinak malej je šikula.

ja jdu za chvili taky.na pul 12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.9.10 10:44
Kapsarecek píše:
Kamča.dalmatinka píše:
.
super.a jinak tri roky ma,standarte,pokud bys pracovala musi vydrzet.ale je fajn,ze se to da takhle.

Jasně kdyby nebylo na vybranou tak tam je a bude si muset zvyknout.Má velkou výhodu že jsem doma a pracuji z domu takže jakmile je problém muže být doma a nebo jít jen na chvilku.Kdybych chodila do normální práce tak bych to musela vydržet já i on :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.9.10 10:45
Kapsarecek píše:
Kajaaada1 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Jinak malej je šikula.
ja jdu za chvili taky.na pul píše: Více

Tak držim moc moc palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.9.10 10:47

Jinak myslim že p. učitelky jsou rádi když tam nemaj hned 10 uřvánku najednou :mrgreen: a matky si je pomalu včas odeberou :mrgreen: .
Bylo to jak s filmu.Asi 10 matek kroužilo kolem školky.Některé ubrečené jak já,tak mi nebylo tak trapně:-).
Když jsem na něj koukala přes okno,tak p. hrála na kytaru a Maty seděl na zemi a koukal na ní:-) :lol: a hejbal se do rytmu.Pak p dohrála a nějakej chlapeček Matymu říká pojd se vyčurat a umejt ručičky a Maty mu dal ruku a šel.
Měla jsem ze smíšených stříd špatnej pocit a nakonec mužu říct že to je super.větší pomáhaj mladším a dítě nebrečelo ani jedno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
1.9.10 10:48
Kamča.dalmatinka píše:
Kapsarecek píše:
Kamča.dalmatinka píše:
.
super.a jinak tri roky ma,standarte,pokud bys pracovala musi vydrzet.ale je fajn,ze se to da takhle.
Jasně kdyby nebylo na vybranou tak tam je a bude si muset zvyknout.Má velkou výhodu že jsem doma a pracuji z domu takže jakmile je problém muže být doma a nebo jít jen na chvilku.Kdybych chodila do normální práce tak bych to musela vydržet já i on :lol:

tu práci doma závidím zase já. nevím jak to pak budeme s detma delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
1.9.10 10:49
Kamča.dalmatinka píše:
Jinak myslim že p. učitelky jsou rádi když tam nemaj hned 10 uřvánku najednou :mrgreen: a matky si je pomalu včas odeberou :mrgreen: .
Bylo to jak s filmu.Asi 10 matek kroužilo kolem školky.Některé ubrečené jak já,tak mi nebylo tak trapně:-).
Když jsem na něj koukala přes okno,tak p. hrála na kytaru a Maty seděl na zemi a koukal na ní:-) :lol: a hejbal se do rytmu.Pak p dohrála a nějakej chlapeček Matymu říká pojd se vyčurat a umejt ručičky a Maty mu dal ruku a šel.
Měla jsem ze smíšených stříd špatnej pocit a nakonec mužu říct že to je super.větší pomáhaj mladším a dítě nebrečelo ani jedno!

loni byly jen prvacci.letos je pani ucitelka smichala se starsima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect