Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Kajaada1 -aby doma nebylo ticho jsem si pustila oblíbené Helloweeni a uklízím a meju nádobí…další práce se jistě najde ![]()
tak já jsem malýho už taky odvedla -školku máme trochu dál ,pravda ani se po mě moc neohlížel ,tak jsem tam pobyla 1/2 hodiny a pak šla .Je to fakt divnej pocit být „sama doma“.no uvidím jak to bude probíhat následující dny
.Vyzvednu ho o půl jedné a budu se snažit ho tak vyzvedávat aspon do konce příštího týdne a pak už bych ho tam i nechala spát.Ikdyž mám strach ,že se mi tam počůrá .On už se sice nepočůrává doma ,ale u babi než si zvykl tak se počůraval asi týden. ![]()
no já mám doma ještě Adélku (4 měsíce), ale není to ono. Ta Karolínka mi tu stejně chybí. Potřebovala bych vysát a vytřít, ale nějak se mi do toho nechce. stále pokukuju po hodinkách a říkám si, jestli mi nestojí ![]()
Kajaaada1 píše:
my máme taky jednu školku vedle bytovky, ale dala jsem ji raději dál. trvá to 10 min, takže se to dá.a co jsme slyšeli reference, tak ta školka u bytovky není zase tak dobrá. ale co rodič to názor.tak nevím.
taky tak,ne dobre reference na skolku u nas vedle.nejsme ze stejneho mesta?i ta druha vzdalenost je cca casove stejna
Kapsarecek píše:Kajaaada1 píše:taky tak,ne dobre reference na skolku u nas vedle.nejsme ze stejneho mesta?i ta druha vzdalenost je cca casove stejna
my máme taky jednu školku vedle bytovky, ale dala jsem ji raději dál. trvá to 10 min, takže se to dá.a co jsme slyšeli reference, tak ta školka u bytovky není zase tak dobrá. ale co rodič to názor.tak nevím.
jestli se můžu zeptat, odkud jsi?já ze svitav
Kajaaada1 píše:Kapsarecek píše:jestli se můžu zeptat, odkud jsi?já ze svitavKajaaada1 píše:taky tak,ne dobre reference na skolku u nas vedle.nejsme ze stejneho mesta?i ta druha vzdalenost je cca casove stejna
ahaaa,tak to opacny konec republiky.
Tak Maty už je doma ![]()
Zvládnul to perfektně.Přišla jsem akorát když už se začínal obouvat že jde domu
.
Tak ostatním držim palce.
učitelka říkala at zítra přijde zase jen do 10 že je přece jen proti ostatnim maličkej a dýl by asi nevydržel ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Tak Maty už je doma
Zvládnul to perfektně.Přišla jsem akorát když už se začínal obouvat že jde domu.
učitelka říkala at zítra přijde zase jen do 10 že je přece jen proti ostatnim maličkej a dýl by asi nevydržel
super.
a jinak tri roky ma,standarte,pokud bys pracovala musi vydrzet.ale je fajn,ze se to da takhle.
Kamča.dalmatinka píše:
Tak Maty už je doma
Zvládnul to perfektně.Přišla jsem akorát když už se začínal obouvat že jde domu.
učitelka říkala at zítra přijde zase jen do 10 že je přece jen proti ostatnim maličkej a dýl by asi nevydržel
jéé ty se máš, že už ho máš doma.já chci taky.Já jdu až kolem půl dvanácté a to ještě nevím,jestli půjde se mnou domů.moc tam chce spinkat…
Jinak malej je šikula.
Kajaaada1 píše:Kamča.dalmatinka píše:jéé ty se máš, že už ho máš doma.já chci taky.Já jdu až kolem půl dvanácté a to ještě nevím,jestli půjde se mnou domů.moc tam chce spinkat…
Tak Maty už je doma
Jinak malej je šikula.
ja jdu za chvili taky.na pul 12
Kapsarecek píše:Kamča.dalmatinka píše:.
Tak Maty už je doma
super.a jinak tri roky ma,standarte,pokud bys pracovala musi vydrzet.ale je fajn,ze se to da takhle.
Jasně kdyby nebylo na vybranou tak tam je a bude si muset zvyknout.Má velkou výhodu že jsem doma a pracuji z domu takže jakmile je problém muže být doma a nebo jít jen na chvilku.Kdybych chodila do normální práce tak bych to musela vydržet já i on ![]()
Kapsarecek píše:Kajaaada1 píše:ja jdu za chvili taky.na pul píše: VíceKamča.dalmatinka píše:jéé ty se máš, že už ho máš doma.já chci taky.Já jdu až kolem půl dvanácté a to ještě nevím,jestli půjde se mnou domů.moc tam chce spinkat…
Tak Maty už je doma
Jinak malej je šikula.
Tak držim moc moc palce ![]()
Jinak myslim že p. učitelky jsou rádi když tam nemaj hned 10 uřvánku najednou
a matky si je pomalu včas odeberou
.
Bylo to jak s filmu.Asi 10 matek kroužilo kolem školky.Některé ubrečené jak já,tak mi nebylo tak trapně:-).
Když jsem na něj koukala přes okno,tak p. hrála na kytaru a Maty seděl na zemi a koukal na ní:-)
a hejbal se do rytmu.Pak p dohrála a nějakej chlapeček Matymu říká pojd se vyčurat a umejt ručičky a Maty mu dal ruku a šel.
Měla jsem ze smíšených stříd špatnej pocit a nakonec mužu říct že to je super.větší pomáhaj mladším a dítě nebrečelo ani jedno!
Kamča.dalmatinka píše:Kapsarecek píše:Jasně kdyby nebylo na vybranou tak tam je a bude si muset zvyknout.Má velkou výhodu že jsem doma a pracuji z domu takže jakmile je problém muže být doma a nebo jít jen na chvilku.Kdybych chodila do normální práce tak bych to musela vydržet já i onKamča.dalmatinka píše:.
Tak Maty už je doma
super.a jinak tri roky ma,standarte,pokud bys pracovala musi vydrzet.ale je fajn,ze se to da takhle.
tu práci doma závidím zase já. nevím jak to pak budeme s detma delat
Kamča.dalmatinka píše:
Jinak myslim že p. učitelky jsou rádi když tam nemaj hned 10 uřvánku najednoua matky si je pomalu včas odeberou
.
Bylo to jak s filmu.Asi 10 matek kroužilo kolem školky.Některé ubrečené jak já,tak mi nebylo tak trapně:-).
Když jsem na něj koukala přes okno,tak p. hrála na kytaru a Maty seděl na zemi a koukal na ní:-)a hejbal se do rytmu.Pak p dohrála a nějakej chlapeček Matymu říká pojd se vyčurat a umejt ručičky a Maty mu dal ruku a šel.
Měla jsem ze smíšených stříd špatnej pocit a nakonec mužu říct že to je super.větší pomáhaj mladším a dítě nebrečelo ani jedno!
loni byly jen prvacci.letos je pani ucitelka smichala se starsima