Pořád fučí, brečí, je uražená -7 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1097
7.3.14 13:04

Ctu si ted celou diskusi, mam 3 letou dceru a 5 mesi syna, a mame stejny problem s dcerou, zda se, ze je to spis zarlivosti vsechno, ackolic se snazime aby pozornost byla rozdelena detem jak kdo zrovna potrebuje.Ale velmi doporucuji precist knihy Adele Faber, Elaine Mazlish. Treba Sourozenci bez rivality, ci Jak mluvit, aby nas deti poslouchaly a jak poslouchat, aby nam deti duverovaly.Ci Osvobozene rodice, osvobozene deti.Maji toho vic, a moc mi pomohly chapat situace, jak to vidi deti.My,dospele, uz docela skazene, a vidime to jinak. treba -jak spravne chvalit, aby dite nam verilo!!!Chvalime prece ne proto, aby jsem udelaly fajfku, ze dite pochvaleno bylo, ale proto, aby nase deti nam nakonec duverovaly! Hodne rad je tam, a moc doporucuji. Jinak, snazim se s derou zvladat jeji obdobi, asi vzdoru ci co, manzel rika puberty…ve 3 letech! Urazi se, plaka, fnuka, nelibi se ji oblikani, za chvili se ji to uz nevadi… :zed: toho na psani je dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
7.3.14 13:05

Terinka444 Tak je to fakt tím znamením jestli to máte u račice stejně? :roll: to je teda po prvé co znamení odpovída povaha..doufám, že z toho jednou vyroste jinak mě odvezou :oops:
On je i šíleně živý, temperamentní a rád mezi lidma s každým se dá hned do řeči :andel:

Příspěvek upraven 07.03.14 v 13:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.3.14 13:06
@26Petra26 píše:
Tak je to fakt tím znamením jestli to máte u račice stejně? :roll: to je teda po prvé co znamení odpovída povaha..doufám, že z toho jednou vyroste jinak mě odvezou :oops:
On je i šíleně živý, temperamentní a rád mezi lidma s každým se dá hned do řeči :andel:

hele, druhá je kozoroh, ta je zase tak tvrdohlavá, že někdy zírám. Jo jo, člověk musí přežít a nezabít je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
7.3.14 13:08

U nás druhý je beran takže taky paráda, protože bych řekla, že odpovídá opět k horoskopu;,ale spíš se i opičí po bráchovi takže si hraje a najednou začne fňukat někde v koutě :roll: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
7.3.14 13:10

Dcera je taky rak, v červenci bude mít 6 a je to hrůza poslední dobou. Kdyby „jen“ brečela, ale to kvílení je strašný. Jsem z ní na mrtvici.
Uráží se, kvílí, pořád musí být v opozici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
7.3.14 13:13

Holky, já jsem taky rak a je to se mnou dosti podobné :lol: Pohoda, pohoda a pak v hlavě cvak a problém je na světě :mrgreen: Pevné nervy přeji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
7.3.14 13:13

Mě tak těší, že v tom nejsme sami..já si myslela, že je něco špatně ale vidím, že je nás víc..nemyslím to nijak zle :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.3.14 13:14
@Alex Adrian píše:
Holky, já jsem taky rak a je to se mnou dosti podobné :lol: Pohoda, pohoda a pak v hlavě cvak a problém je na světě :mrgreen: Pevné nervy přeji :kytka:

to jsi nás vyloženě potěšila, že to nepřejde ani v dospělosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
7.3.14 13:16

Ahoj, dcera bude mit v cervnu 8, taky rak. Drza nafoukavaci, jeci, nejhorsi je ze to dela kdyz ji vyzvedavam pred skolou, vyleze a uz je nasrata, vztekla na skoro 2 letou. Chvili ok a pak na ranu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
7.3.14 13:16

Už se těším na pubertu…

To asi skončím na protialkoholním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
7.3.14 13:17

@terinka4444 Já vás nechtěla děsit :oops: Ale čím jsem starší, tím je to se mnou jednodušší, trochu se s věkem začínám ovládat :lol: Takže bude líp, nebojte se níííc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.3.14 13:21
@bellezza píše:
Ahoj, dcera bude mit v cervnu 8, taky rak. Drza nafoukavaci, jeci, nejhorsi je ze to dela kdyz ji vyzvedavam pred skolou, vyleze a uz je nasrata, vztekla na skoro 2 letou. Chvili ok a pak na ranu. :zed:

no nazdar, tak to máme stejně starý děti :mrgreen: ona si s malou vyhrae, je na ní hodná, a pak schválně, sebere jí hračku, co si s ní hraje, až malá ječí, když zasáhnu, tak poslouchám, že si ani nic nesmí vzít :zed: :zed: :zed: tuhke scéna jak hrom, už nevím kvůli čemu, tak plakala a ječela, vždycky přišla dolů s jekotem, abych viděla, jak jí týrám, tak jsem jí zase poslala do pokoje, ať přijde, až nebude ječet, ona to vydržela přes hodinu, pak přišla dolů a zcela vážně se mě ptala, jestli jsem jí porodila, že se k ní nechovám jako k vlastnímu dítěti 8o normálně na férovku, jak si kopnout do mámy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.3.14 13:22
@TinaAn píše:
Už se těším na pubertu…To asi skončím na protialkoholním :mrgreen:

já jsem rozhodnutá na pubertu jí poslat do vojenský školy do Brna, hezky 350km od domova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
7.3.14 13:22

No doufejme, že to všechny přežijeme bez větší ujmy :pankac:,hlavně, že je máme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
7.3.14 13:23

@terinka4444 tak ten náš chce jit sám na vojenskou školu tak to mám jednodušší :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí