Pořád fučí, brečí, je uražená -7 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1567
7.3.14 13:27

@terinka4444

Dobrý nápad, ale u nás to není řešení, bydlíme v Brně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.3.14 13:27
@TinaAn píše:
@terinka4444Dobrý nápad, ale u nás to není řešení, bydlíme v Brně :mrgreen:

to máš blbý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
7.3.14 13:37

@terinka4444
Budu muset najít náhradní řešení, času mám ještě dost.. :D

Jinak u nás už je to tak vyhrocený, že pro ni chodím do školky co nejpozději, abych zamezila konfliktům. Jak mezi mnou a jí, ale i mezi ní a synem.
Vždycky jsem byla nadšená, že mám dceru a teď se to ve mně tak pere. Syn je zatím úplně bezproblémový. Samozřejmě je miluju oba stejně, ale chování dcery mě psych. vyčerpává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.3.14 13:39

@TinaAn :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: tak můžeme pokecat a podpořit se, já teď jedu pro divou zvěř do školy a trénink s ní, ale jsem tu, naprosto plně chápající, jak to myslíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
7.3.14 13:41

Taky mám doma vzteklouna. Nejstarší ze tří sourozenců. Jsou jí čtyři a když se jí nedaří oblíct si kalhoty, tak řve, že se málem obrátí naruby. Když se jí nedaří postavit lego, rozkopne to celé, včetně toho, co předtím dvacet minut stavěla. Když něco není po jejím (směr vycházky, dělení sladkostí mezi ní a ségru) tak řve jak pavián. Denně řev v šatně ve školce, protože jí nepomáhám s oblíkáním tak, jak by si představovala. Je schopná začít řvát už ráno po probuzení - když si třeba nemůže sednout na gauči přesně tam, kam by chtěla.
Rozmazlená není, děti mám tři a na rozmazlování není prostor. Je to prostě taková šílená povaha :zed: Když není ve školce, tak se večer cítím jak ohlodaná kost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
7.3.14 13:48

Ano to řvaní, to řvaní!!!… já chci jet na ozdravný pobyt do nějakého tichého, zvukotěsného zařízení… sama. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
7.3.14 13:53

Chtela bych vedet, ROZUMBRADA-v jakem je znameni dcerka? Moje je rak, a jak zde koukam…raci je des!!!Popravde, nikoho raka neznam, tak nemohu porovnat, zda to skutecne znamenim, ale kdyz zde pisi vic mam s detmi ktere jsou raci, tak zacinam verit. Protoze neni duvod vetsinou k tomu, aby brecela, vstekala se, fnukala…Ja jsem myslela, ze je po tchyni, nu to mozna take :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
7.3.14 13:54
@terinka4444 píše:
no nazdar, tak to máme stejně starý děti :mrgreen: ona si s malou vyhrae, je na ní hodná, a pak schválně, sebere jí hračku, co si s ní hraje, až malá ječí, když zasáhnu, tak poslouchám, že si ani nic nesmí vzít :zed: :zed: :zed: tuhke scéna jak hrom, už nevím kvůli čemu, tak plakala a ječela, vždycky přišla dolů s jekotem, abych viděla, jak jí týrám, tak jsem jí zase poslala do pokoje, ať přijde, až nebude ječet, ona to vydržela přes hodinu, pak přišla dolů a zcela vážně se mě ptala, jestli jsem jí porodila, že se k ní nechovám jako k vlastnímu dítěti 8o normálně na férovku, jak si kopnout do mámy

nebydlite nahodou u nas? uplne jak pres kopirak. rve tu jak pitoma kdyz soi mala pujci nejakou blbinu od ni s pokoje, se kterou si uz dlouho nehraje!!! a je schopna stropit scenu hodnou oskara… no comennt, ale ona si s hrackama maly hrat muze, nafuci se a to pak uz ji vyhodim do pokoje, atho uklidi, jelikoz u nas uklizeni pokoje ktery jinym detem zabere hodinu az dve, tva u nas 14 dni :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
7.3.14 14:52

@toooja dcera je kozoroh. To mají být trpělivé a klidné děti. Vůbec to na ni nesedí. Asi má nějaký divoký ascendent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.3.14 02:29

otec

Co na to otec dítěte???,malí synové většinou svému otci začnou vzdorovat až v pubertě…
tuto reakci jsem napsal až ve chvíli kdy se diskuze poněkud rozrostla…
proto jsem nezachytil příspěvek na který reaguji.,… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect