Pořád "platonicky" miluje svou bývalou milenku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
916
15.10.11 23:36

To ale už ukázal když se „bezevšeho“ odstěhoval a nehodlá to nikterak řešit. Myslím si, že by to s ním teď nepohnulo. Vím, že je to těžké, ale nyní dej čas sobě - popřemýšlej co je dobrý pro tebe a děti a co doopravdy chceš. (Budeš mu ještě někdy věřit? Co když se vrátí, nebudeš trnout strchy kam chodí? S kým se vídá? :think: atd.) Dopřej si trochu odstup a potom teprve přemýšlej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.11 23:41

Už tenkrát, když mě podváděl jsem byla přesvědčená, že se budeme rozvádět! Potom se to ve mě ae rozleželo a uvědomila jsem si, že ho stejně pořád miluju a nechci o něho přijít! Začla jsem bojovat i když marně. Nakonec jsme zůstali sami a vrátil se. To jsem se ale zařekla, že toto už nikdy neudělám! Jakmile mě znovu zklame a znovu ublíží, už to ukončím! Jde mi hlavně o rodinu! Miluju ho, ale nechci se pořád trápit! A co děti? O to to pro ně bude poté horší…Už teď se pořád ptají kde je táta

• Citovat
  • Upravit
55
15.10.11 23:43

Nemohu rozhodovat, jestli mu můžeš věřit, či ne na to o tom vím jen málo, ale co ti můžu říci za sebe normální člověk se tak nechová, i když je někdy život stereotyp je jen na mě jestli ho změním, ne tím, že si seženu někoho jiného, ale tím, že se pokusím s tím s kým žiji něco krásného prožít, o tom je život o okamžicích strávených spolu, tam čerpáme v horších chvílích, ne o tom od sebe utíkat a pak se vracet, to nikam nevede, snad jen k sebeužírání, prostě jsi ho neměla brát nazpět, teď za to budeš bohužel trpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.11 23:48
martinz píše:
Nemohu rozhodovat, jestli mu můžeš věřit, či ne na to o tom vím jen málo, ale co ti můžu říci za sebe normální člověk se tak nechová, i když je někdy život stereotyp je jen na mě jestli ho změním, ne tím, že si seženu někoho jiného, ale tím, že se pokusím s tím s kým žiji něco krásného prožít, o tom je život o okamžicích strávených spolu, tam čerpáme v horších chvílích, ne o tom od sebe utíkat a pak se vracet, to nikam nevede, snad jen k sebeužírání, prostě jsi ho neměla brát nazpět, teď za to budeš bohužel trpět.

Ano už trpím- bohužel :-( Já mám alespoň čisté svědomí, že jsem pro rodinu udělala maximum!

• Citovat
  • Upravit
916
15.10.11 23:55

Souhlasím, každý si zaslouží druhou šanci. Ale osobně bych do toho znovu nešla-nikam to nepovede. To je ale můj osobní názor. Každý si to musí rozhodnout sám. Vím že se opakuji, ale dej si čas. S odstupem se ti budou všechna rozhodnutí dělat lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
16.10.11 00:07
Anonymní píše:
Tak to si jsem už teď 100% jistá, že s manželskou poradnou mě pošle někam! To jsem zkusila už tehdy při nevěře. Mám takové hlodání mu pohrozit rozvodem. Mám ho fakt plný zuby

Tak se mi zdá, že nemá vlastní názor a nechce nést zodpovědnost. Chceš dítě - budeš ho mít. Vyhodilas mě - odstěhoval jsem se. Takže když řekneš rozvedem se, možná řekne dobře, jak chceš ty.
Podle mě je z těch chlapů, co jednou něco řeknou a platí to do odvolání. Viz to jeho přece jsem před 14 dny řekl, že tě miluji. Neodvolal to, takže asi podle něho nemáš plašit. Stejně tak tys řekla, ať odejde, tak on možná taky čeká, až změníš názor. Čili je dost dobře možné, že bojovat nebude.
Což je na budku, takovej chlap, co chce jenom proplouvat a nic neřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
16.10.11 00:12
LucaLuca píše:
Anonymní píše:
Tak to si jsem už teď 100% jistá, že s manželskou poradnou mě pošle někam! To jsem zkusila už tehdy při nevěře. Mám takové hlodání mu pohrozit rozvodem. Mám ho fakt plný zuby
Tak se mi zdá, že nemá vlastní názor a nechce nést zodpovědnost. Chceš dítě - budeš ho mít. Vyhodilas mě - odstěhoval jsem se. Takže když řekneš rozvedem se, možná řekne dobře, jak chceš ty.
Podle mě je z těch chlapů, co jednou něco řeknou a platí to do odvolání. Viz to jeho přece jsem před 14 dny řekl, že tě miluji. Neodvolal to, takže asi podle něho nemáš plašit. Stejně tak tys řekla, ať odejde, tak on možná taky čeká, až změníš názor. Čili je dost dobře možné, že bojovat nebude.
Což je na budku, takovej chlap, co chce jenom proplouvat a nic neřešit.

Tak na tomhle může něco být! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
16.10.11 05:31

Já bych ho zpět nebrala, když se chtěl vrátit. Přeci se nevracel kvůli tobě, ale proto, že ho milenka odkopla. Bylo by to velmi ponižující pro mě. S tou „lepší“ mu to nevyšlo, tak se vrátí, aspoň něco, než nic. Fuj, to nikdy. I když s dětmi je to také o něčem jiném, ale zvládly to i jiné matky! Takže to, co jsi od jeho milenky zjistila, mě nepřekvapuje. Takový vztah prostě už nemá cenu, přestal tě milovat v době, kdy odešel za ní. Je mi to moc líto, že to takto píšu, ale je to můj nezávislý pohled.

• Citovat
  • Upravit
káťa
16.10.11 07:41

Ahoj, podle mě ho strašně miluješ a chceš ho mít hrozně moc jistého.
Já bych velký problém viděla v tom, že on se k vám od milenky nevrátil z lásky k vám, ale protože mu milenka dala kopačky.Jinak by s vámi nebyl. Kdyby teď milenka kývla, tak od vás zase odejde. Takže je nad slunce jasné, že tě momentálně nemiluje. A ano, momentálně je s vámi proto, že je to pro něj lepší, než být úplně sám. Chlapi samotu snášejí mnohem hůře, než ženy a raději setrvávají v „jakémkoliv“ vztahu, než by byli sami.
Na druhou stranu to, že tě momentálně nemiluje, nemusí nutně znamenat, že to tak ještě někdy nemůže být. Moje kamarádka se zamilovala do milence, na manžela měla díky tomu úplnou alergii, poté se s ní milenec rozešel, ona z toho byla nějaký čas špatná, vystřídala jich ještě několik a pak se znovu zamilovala do manžela a dnes jsou jako hrdličky. Manžel na ní ale vůbec netlačil !!!!!!! takže moje rada je : pokud o něj chceš vůbec ještě bojovat (zda za to stojí, či ne, si musíš zvážit sama, nikdo z emimi ho nezná), tak hlavně NETLAČIT na pilu, ( hlavně neptat se, jestli tě miluje, jak to bude atd......tím se před ním hrozně shazuješ a to jeho vztahu k tobě rozhodně nemůže přidat). Je to hrozně těžké, ale nekontaktovat, udělat se mu vzácnější, ukázat, že si před ním pokaždé nesedneš na prdel a že se bez něj obejdeš. Nebuď před ním utrápená, ale snaž se, abys vypadala úplně v pohodě. Utrápené chudinky, která pořád rozebírá, tlačí a jen čeká, jestli milostpán přijde či zavolá, si nemůže vážit žádný chlap.
Ani to, co jsem napsala, nemusí vést k úspěchu, ale podle mě je to jediný způsob, který by mohl zabrat.

• Citovat
  • Upravit
7323
16.10.11 09:10

Ahoj Zakladatelko,
jestli manžela pořád chceš, nech tomu trošku čas a potom bych navrhla se sejít a promluvit si, v klidu. Jen mě tak napadlo, co je to za „kamarádku“, když ti o těch smskách řekne a ukáže ti je, po tom, co jí řekneš, že plánujete další mimčo? :think: To nechápu, kdyby si to vyřídila aspoň jen s ním, je vdaná, tak ho měla odpálkovat. A taky by mě zajímalo, co ona odepisovala jemu! To ti řekla, jak na ně reagovala ona? Já nevím, ale asi bych nevěřila ani jí. Po roce je mi divný, že jí bude psát zamilované smsky. Museli být v kontaktu, když ho to za tu dobu nepřešlo, ne? Nechce se mi věřit tomu, že bude s takovou výdrží posílat zamilované smsky někomu, kdo na něj kašle… To byla první chyba, že neutnul veškerý kontakt s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
16.10.11 09:29

nechtěla bych být s mužem který s námi sice chce být, avšak zřejmě miluje a touží po jiné ženě.. já bych to tak nějak asi nemohla ustát…každopádně ti přeju ať se rozhodneš pro život který chceš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.11 09:42

Tak s těmi smskami je to tak, že ji píše opravdu celou dobu, co ho opustila. Oni spolu totiž pracují v jedné firmě. Takže na ni asi zapomenout nemůže :cry: Její manžel o všem ví a už i on mi říkal, že mu asi rozbije držku, protože je to už do nebe volající. Jak si tu tak pročítám vaše názory, opravdu to nemá cenu! Je to křivák, který se jen veze! Nebude nikdy nic řešit a radši bude s někým, koho nemiluje, než aby byl sám! Myslím, že mám jasno. Největší problém je v tom, že jsme se přestěhovali do nového bytu, který je hodně drahý a já ho sama z mateřské neutáhnu! Kdyby jsme se rozvedli, budu mít nárok na příspěvek na bydlení, ale takto to bude s odřenýma ušima.

• Citovat
  • Upravit
13046
16.10.11 09:45

Zakladatelko: je možnost že si třeba seženeš jiný byt, levnější, který vám bude vyhovovat.. vím že je to těžké být sama z mateřské, v tomhle je to na prd.. nedokážui si představit takto žít ale jsou maminky které to zvládají a ty mají můj velký obdiv…

snad brzy bude líp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.11 10:47

Tak já už si to jednou zažila být sama na mateřské s dětmi. Zpočátku to bylo těžké a nedělala jsem nic jiného než jsem po večerech brečela. Zhruba za 2 měsíce se to srovnalo a začlo mi být jakž takž fajn. No a pak se vrátil manžel. Jenže v té době jsem bydlela v bytečku, který se dal v pohodě utáhnout! Nyní bohužel (bohudík- ani nevím) máme byt od města, který mám na dobu neurčitou, takže snad na furt. Bohužel je drahý. Teda ne drahý- jen mi to přijde drahé ohledně mateřské. Jinak je to parádní cena! Levnější rozhodně neseženu!!

• Citovat
  • Upravit
17630
16.10.11 10:57

Ahoj, já naprosto souhlasím s Káťou!
Nebo bych ještě zkusila něco: až příště přijde, sedni si s ním a řekni mu, podívej se, ty ji pořád miluješ, to je mi jasný, ale taky miluješ děti a chceš být s námi. Tak se vrať a žij s námi, ale musíš pochopit, že já vztah bez lásky nesnesu a že potřebuju někoho milovat a aby on miloval mě. Takže bysme to mohli udělat tak, že budeme spolu žít ale každý budeme mít svůj život. Když já mám snášet že miluješ jinou, tak bys to měl dokázat taky…
A viděla bys jak by to s ním cloumalo kdyby ses párkrát vyfintila a vyrazila s kamarádkama do ulic! Ale při téhle taktice si člověk musí dávat velikýho majzla aby nevyšlo najevo že je to jen taktika…
A jemu při tom doma normálně vařit, být na něj milá, povídat si, ale nepustit to dál. A pak uvidíš jestli chce to nebo ono…
Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria