Pořád "platonicky" miluje svou bývalou milenku

Anonymní
15.10.11 21:40

Pořád "platonicky" miluje svou bývalou milenku

Předem se moc omlouvám za anonym.
Jsme manželé už 6 let a máme krásná dvojčátka. Manžel si před rokem našel milenku, do které se zamiloval a odstěhoval se od nás. Nicméně milenka si cca po 3 měsících jejich vztahu nabrnkla jiného, kterého si vzala a nyní spolu čekají miminko. Manžel uznal chybu a dělal vše proto, aby mohl být zase s námi. Po nějaké době se k nám zase nastěhoval a žili jsme jako šťastná rodinka! Až do minulého týdne :-( Samozřejmě, že nevěra se dá odpustit, ale ne úplně zapomenout. Nikdy jsem se ale k tomu nevracela. Manžel je skvělý, má práci, děti miluje a i ke mě je pozorný a milý. Jeho lásku jsem mu věřila :hug: Nicméně co se stalo:
S jeho bývalkou se znám (kdysi jsme byli kamrádky a jako malé sousedky) a to, co provedla s naší rodinou jsem ji už tak nějak odpustila. Dali jsme se do řeči a já jí řekla, že plánujeme ještě jedno miminko. Nato se ona tak divně zadívala :-( Šli jsme na kafčo a řekla mi, že ji manžel bohužel tak 2× týdně pořád posílá sms že ji stále miluje :cry: :cry: Dokonce mi je ukázala. Samozřejmě jsem to doma na manžela vybalila a on mi s chladnou hlavou řekl, že se o tom nehodlá bavit :-( Že chce být s námi, ale víc to řešit nebude. Co vy na to??? Co mám dělat? Věřit, že chce být s námi?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
15.10.11 21:44

Jestli kamarádce věříš a je to jen o těch sms, věřila bych i manželovi :nevim:
Ale ať jí přestane psát a kamarádce taky řekni ať s ním nenavazuje žádný kontakt a podle mě ho to časem přejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
15.10.11 21:46

Tak to je masakr! 8-o Prý že se o tom nechce bavit… :lol: :pocitac:

Záleží na tobě co chceš. Chceš chlapa, co miluje jinou a s vámi je jen z povinnosti k rodině, byť vás asi má rád? Pokud ano, neřeš a smiř se s tím. Pokud ne, je to na manželskou poradnu.

Jinak to není otázka důvěry. Tu už jednou zklamal a evidentně ji zklamal znovu (2× týdně zamilovaná SMS jiné? 8-o ). Nevěřila bych mu nos mezi očima. Kdyby ta druhá nebyla vdaná a neměla dítě, tak je dávno v trapu. Takto jste jeho jediným útočištěm vy a proto ta skálopevná prohlášení, jak chce být s vámi. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
15.10.11 21:48

no to by mi řek jednou, že se se mnou o tom nebude bavit :cert: ale já jsem horká hlava…takže ze mě si příklad neber…mě ale kdyby :cert: řek toto, bylo by mi jasný, že to nemá v hlavě srovnaný a připadala bych si jen jako taková ta jeho jistota…asi bych udělala to samý…posílala bych 2× týdně zamilovaný smsky někomu, kdo by mu to moc říct a pak by mě zajímalo, jak by reagoval až bych mu řekla, že se s ním o tom bavit nehodlám, že když může on, tak proč ne já :zed: každopádně bych mu rozhodně nevěřila :zed: …to semínko pochybností by tam vždycky po tomhle bylo! :nevim: ale jak říkám…podle mě se neřiď…já jenom takový chování u mužů prostě nedávám :nevim: …neb jsem si to sama zažila! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.11 21:58

Pokud se manžel snaží,určitě bych s ním zatím zůstala ale po pravdě bych si ho více hlídala a snažila bych se být více milá a přátelská,je vidět že k bývalé ještě nějaké city chová,proto bych byla ostražitá,nevěra bolí ale už jste jí jednou překonali,být tebou zkusila bych si s ním o tom promluvit,že tě to moc bolí a ať si rozmyslí co chce,netlačila bych na něj,čím víc na něj budeš tlačit,tím to bude horší,pokud o manžela stojíš musíš vydržet,ti chlapi si fakt nedají pokoj :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.11 22:06

S ním se o tom ale bavit nedá! On mi akorát řekne, proč do toho furt rejpu?! Já ho vzteky před týdnem vyhodila z bytu a bydlí teď u své sestry. Nejhorší je, že je uražený! Nehodlá se o tom bavit a za ten týden si tu byl akorát pro děti, které mi zase na večer přivezl a to bylo vše. Cítí se uražený, i když jsem mu v klidu řekla, ať si udělá v hlavě pořádek co vlastně chce! Že nedokážu žít a usínat vedle někoho, kdo stejnak myslí na jinou ženu! O to právě jde, že už jednou mou důvěru pošlapal a nyní prostě potřebuju slyšet, že jsem ta jediná! Do očí jsem se ho zeptala, jestli ji opravdu miluje- mlčel!! Nebudu se o tom s tebou bavit! Fajn, pokud nechceš, beru to tak, jako že ji miluješ a v tom případě se seber a vypadni. A pokud odejdeš, je konec! Tak prostě šel :nevim: A jak říkám, nenapíše, nezavolá. Jen mi při vracení dětí řekl, snad jsem ti před 14 dny řekl, že tě miluju, ne??
No, tak přeberte si to :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2976
15.10.11 22:19

No vazby nezmizí hned a pokud s ní 3 měsíce žil nebo chodil a ona ho opustila, tak on nezapomene hned.

Já bych si rozhodně nepořizovala další dítě, pokud s ním chceš být, nějak bych to přešla, ale určitě bych byla ostražitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.11 22:23

Samozřejmě, že se neodmiluje hned, ale tak proč se hned začal zase snažit o nás? Protože nechtěl být sám? Jak k tomu přijdeme? A co mě mrzí úplně nejvíc je to, že je to palice, která se prostě neozve! Já mu řekla, že je konec, už je to týden a ono je mu to fuk. Nenapíše ani Ň! Ani náznak lítosti- že by aspoň uznal, že mi zase ublížil… NE! Prostě mi nemá co říct! Jak mu mám věřit, že s námi není jen aby nebyl sám?

• Citovat
  • Upravit
1906
15.10.11 22:32

A jak to bere ta kamarádka? Předpokládám, že když ti ty SMS ukázala, tak asi nemá zájem na pokračování vztahu s tvým mužem. Tak by ho mohla nějak zchladit, aby jí už nepsal. Myslím, že když se ted dozvěděl, že ti ona ty SMS ukázuje, tak že by s tím mohl teda přestat a neztrapňovat se dál. Asi je mu tak trapně, že radši mlčí. Nechala bych to odležet a pak s ním dala v klidu řeč, co by chtěl dál a co ty a uvidíš jak se vyjádří. Ale v klidu a bez výčitek a hádek, aby se zase nezasekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.11 22:35

Jo, na to jsem se ho taky ptala… Co chce teda dál? Na to mi řekl? Já?? To snad musíš vědět ty,ne? Já prostě nehodlá hrát druhý housle! Kdyby mi aspoň mohl do očí říct, že jí teda ještě opravdu miluje, že to nepřešlo. Ukázal by mi, že se mnou jedná férově. Ale toto jeho mlčení a urážení- konstatování, že o tom se mnou mluvit nebude. To mě akorát uráží a jedná se mnou jako s kusem hadru! No doprčic- má on vůbec nárok být uraženej??!!

• Citovat
  • Upravit
14721
15.10.11 22:38
Wiolla píše:
Tak to je masakr! 8-o Prý že se o tom nechce bavit… :lol: :pocitac:

Záleží na tobě co chceš. Chceš chlapa, co miluje jinou a s vámi je jen z povinnosti k rodině, byť vás asi má rád? Pokud ano, neřeš a smiř se s tím. Pokud ne, je to na manželskou poradnu.

Jinak to není otázka důvěry. Tu už jednou zklamal a evidentně ji zklamal znovu (2× týdně zamilovaná SMS jiné? 8-o ). Nevěřila bych mu nos mezi očima. Kdyby ta druhá nebyla vdaná a neměla dítě, tak je dávno v trapu. Takto jste jeho jediným útočištěm vy a proto ta skálopevná prohlášení, jak chce být s vámi. :cert:

Souhlasím…

Zakladatelku chápu, zřejmě bych nevěru taky překousla, ale proč manžel milence ještě rok poté posílá zamilované esemesky i když ona ho očividně nechce, to nechápu 8-) 8-) 8-) Nějak mi uniká motiv, třeba to nějaký chlap objasní :nevim:

Asi bych postupovala stejně (vykopla bych ho) a pak bych prostě vyčkávala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
15.10.11 22:39
Anonymní píše:
Jo, na to jsem se ho taky ptala… Co chce teda dál? Na to mi řekl? Já?? To snad musíš vědět ty,ne? Já prostě nehodlá hrát druhý housle! Kdyby mi aspoň mohl do očí říct, že jí teda ještě opravdu miluje, že to nepřešlo. Ukázal by mi, že se mnou jedná férově. Ale toto jeho mlčení a urážení- konstatování, že o tom se mnou mluvit nebude. To mě akorát uráží a jedná se mnou jako s kusem hadru! No doprčic- má on vůbec nárok být uraženej??!!

Nemá. On má máslo na hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.11 22:40

Vyčkávám :-( Už týden :cry:

• Citovat
  • Upravit
2976
15.10.11 22:44

Zakladatelko a co chceš vůbec ty? Máš o něj zájem? chceš s ním žít jako dřív? nebo to s tím vykopnutím myslíš vážně. Teď přesně nevím jestli v tom máš jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
15.10.11 22:48
Anonymní píše:
Vyčkávám :-( Už týden :cry:

Chlapům to prý trvá nejmíň týden, než jim to dojde :mrgreen:
My ženy jsme prý nejvíc smutné hned po rozchodu a časem se to zlepšuje
(Vyčteno někde na netu :) )

A vážně - týden je podle mě málo, 14 dní minimálně, ale já bych ho nechala dusit aspoň měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí