Pořád tloustnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1479
10.9.14 12:33

Taky ted kynu jako prasatko za poslednich par mesicu 4kg a nejde to dolu ba naopak. A ted mam dostat MS takze to jde zase nahoru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
10.9.14 12:35

4

kg za tyden???No to bych chtela videt to snad nejis nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.24 07:52

Pomoc

Neni tu někdo, kdo se vyzná ve stravě a hubnuti? Snažím se zhubnout, kojim, jsem rok po porodu. Za měsíc a půl se mi pracně podařilo zhubnout 3kg. Jenže teď v podstatě za 4 dny jsem je všechny nabrala zpět?? A ro mám pocit, že jin pořad stejně.. Vvera jsem se pro zajímavost vážila i večer.. dnes ráno se zvazim a mám skoro o kilo víc, i když jsem v noci samozřejmě nic nejedla ani nepila☹️ MS dostat nemám, jsem zhruba 10 dni po..
můžete mi to někdo objasnit? Uprimne jsem dost demotivovana, když mi to dalo takové práce…

• Citovat
  • Upravit
13765
7.5.24 08:41
@Anonymní píše: Více

odborník na stravu nejsem, ale kolísání váhy během dne (nebo cyklu) je normální. Určitě si nepřibrala kilo přes noc, to je prostě jen voda/moč/plná střeva. Abys mohla srovnávat, je potřeba se vážit ve stejnou dobu, třeba ráno po probuzení. A důležitější jsou spíš centimetry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33804
7.5.24 09:23

Jsi na to moc upnutá. Jak to myslíš, že ti to dalo tolik práce? Kolísání váhy je normální. Váhu šoupni někam do kouta, nevaž se. Vyndej metr, a občas se změř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.24 12:51
@AnastazieB píše: Více

No většinou se vážím jen ráno, obden :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.5.24 12:53
@arinecka píše: Více

Myslím to tak, ze mesic a půl běhání, vařím si jídlo zvlášť, vše si vážím, což s malým ditetem je celkem náročné vše na organizaci. A pak ty tři kila (podle váhy) naberu zpět za 4 dny :zed: tak mě to trosku nastvalo.. ale je fakt ze jsem na to trosku víc upnuta, to mas pravdu

• Citovat
  • Upravit
37136
7.5.24 12:55

Kilo sem, kilo tam je úplně normalni. Nelez na váhu několikrát za den, to člověka demotivuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková