Dukanova dieta

• Fotoalbum (789)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
147
27.8.11 14:29

Dukanova dieta

Ahojky,znáte? Máte někdo zkušenosti? Chtěla bych začít,ale na první pohled to vypadá celkem složitě :nevim: Díky Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
147
27.8.11 14:31

Jinak info je tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
27.8.11 14:37

Hm, včera jsem o tom četla ( už po několikáté) v blesku..
No mě to složité vůbec nepřipadá..Já jí tedy dodržovat nebudu, ale mám opravdu vyzkoušeno, že bílkoviny více zasytí a člověk více hubne..
Ale řekla bych , že to nemůže být zdravé..( myslím, že udržovat dlouhodobě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
27.8.11 14:40

no zní to „celkem“ rozumně. Četla jsem teda jenom začátek - útočnou fázi :lol: a je to o tom, že nepřijímáš vůbec žádně cukry (na tomhle proncipu je ale založeno hodně diet)
Co mě zarazilo je to, že můžeš neomezeně konzumovat nakládanou zeleninu :roll:
Pokud kojíš vyprdla bych se na to..i když při synově kolikách jsem pak jedla už jen vařené kuřecí maso a vařenou zeleninu :jazyk: ale stejně jsem nezhubla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
27.8.11 14:43

Taky jsem na to koukala … vypadá to zajímavě, ale zatím neznám nikoho, kdo by takhle zhubnul. Kamarádka to začíná od dnes dodržovat a pořád se shání po otrubách :nevim: Ty jsem snad ještě nikdy nejedla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
27.8.11 14:45

Tak já to četla jen u nich na webu a ty faze a podfaze mi nějak zamotaly hlavu :lol: Ale hlavně jsem četla,že v té první „útočné“ se smí jen maso a vejce,ale v jídelníčku byla k snídani houska :think: No asi to musím prostudovat důkladněji :lol: Já vím,že to není napořád,ale potřebuju něčím začít a vidět výsledky hned,jinak ztrácím rychle motivaci :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
27.8.11 14:46

Já myslím, že výsleky budou tak jako tak..Pokud přestaneš jíst pečivo a sladké, nemusíš nutně ani dodržovat jakoukoli spec. dietua a kila půjdou samy..
Já přestala jíst sladkosti a 5 kilo šlo jen tak, bez civičení ani bez omezování..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
27.8.11 14:46

kojit nesmím ze zdrav. dúvodů,takže „dietit“ můžu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
27.8.11 14:50
kacenkag píše:
kojit nesmím ze zdrav. dúvodů,takže „dietit“ můžu :lol:

důvodů..to byl překlep

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
27.8.11 15:26

Tak teda nevím :nevim: jako mě se osvědčilo na nakopnutí držet dělenou stravu podle kořínkové. První týden taky živočišné, typu maso, vejce, sýry, tvaroh… a s jakýmkoliv množstvím zeleniny, no hodně to zasytilo a nakoplo mě to dál. Jen jsem si to pak lehce upravila k obrazu svému :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
27.8.11 15:27

dukanova dieta funguje, ale je to holky těžké.. není to jen tak.. jsou krize věřte mi…
Jinak otruby mají normálně v kauflandu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
27.8.11 15:46

Já si kvůli ní dneska koupila Blesk :mrgreen: A určitě ji zkusím, jinak mě přijde taky složitá :oops: Potřebovala bych přímo nějaký jídelníček… Já ted dva týdny držela Mléčnou dietu Rajka Dolečka :roll: a zhubla jsem tři kila :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
27.8.11 15:48
Banny.J píše:
Já si kvůli ní dneska koupila Blesk :mrgreen: A určitě ji zkusím, jinak mě přijde taky složitá :oops: Potřebovala bych přímo nějaký jídelníček… Já ted dva týdny držela Mléčnou dietu Rajka Dolečka :roll: a zhubla jsem tři kila :dance:

Nějaké jídelníčky mají na webu a za poplatek Ti vypracují i jídelníček na míru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
27.8.11 15:54
mofiz píše:
dukanova dieta funguje, ale je to holky těžké.. není to jen tak.. jsou krize věřte mi…
Jinak otruby mají normálně v kauflandu
mofiz a Ty jí držíš? Jak je ta první fáze?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
27.8.11 16:11

podle mě ta 1. fáze bude docela OK..budeš jíst maso - nebudeš mít hlad a určitě bude v prvních týdnech úbytek..
To se fakt dá..hlavně ty sacharidy nejíst odpo/večer..
já teda držela už lecjakou blbost (dieta modelek např :lol: ) ale tohle mi přijde docela OK.
Jo a pokud můžeš cvičit stááhni si nějakej Pilates..Já jsem absolutní necvičič (tak max kolo apod) ale nějaká posilovna, zumba apod e-e.
Cvičila jsem teda každej den - hodinu co syn spal - bylo to teda drsný se donutit ale brzo jsem videla výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková