Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky,znáte? Máte někdo zkušenosti? Chtěla bych začít,ale na první pohled to vypadá celkem složitě
Díky Katka
Hm, včera jsem o tom četla ( už po několikáté) v blesku..
No mě to složité vůbec nepřipadá..Já jí tedy dodržovat nebudu, ale mám opravdu vyzkoušeno, že bílkoviny více zasytí a člověk více hubne..
Ale řekla bych , že to nemůže být zdravé..( myslím, že udržovat dlouhodobě)
no zní to „celkem“ rozumně. Četla jsem teda jenom začátek - útočnou fázi
a je to o tom, že nepřijímáš vůbec žádně cukry (na tomhle proncipu je ale založeno hodně diet)
Co mě zarazilo je to, že můžeš neomezeně konzumovat nakládanou zeleninu ![]()
Pokud kojíš vyprdla bych se na to..i když při synově kolikách jsem pak jedla už jen vařené kuřecí maso a vařenou zeleninu
ale stejně jsem nezhubla ![]()
Taky jsem na to koukala … vypadá to zajímavě, ale zatím neznám nikoho, kdo by takhle zhubnul. Kamarádka to začíná od dnes dodržovat a pořád se shání po otrubách
Ty jsem snad ještě nikdy nejedla ![]()
Tak já to četla jen u nich na webu a ty faze a podfaze mi nějak zamotaly hlavu
Ale hlavně jsem četla,že v té první „útočné“ se smí jen maso a vejce,ale v jídelníčku byla k snídani houska
No asi to musím prostudovat důkladněji
Já vím,že to není napořád,ale potřebuju něčím začít a vidět výsledky hned,jinak ztrácím rychle motivaci ![]()
Já myslím, že výsleky budou tak jako tak..Pokud přestaneš jíst pečivo a sladké, nemusíš nutně ani dodržovat jakoukoli spec. dietua a kila půjdou samy..
Já přestala jíst sladkosti a 5 kilo šlo jen tak, bez civičení ani bez omezování..
kacenkag píše:
kojit nesmím ze zdrav. dúvodů,takže „dietit“ můžu
důvodů..to byl překlep
Tak teda nevím
jako mě se osvědčilo na nakopnutí držet dělenou stravu podle kořínkové. První týden taky živočišné, typu maso, vejce, sýry, tvaroh… a s jakýmkoliv množstvím zeleniny, no hodně to zasytilo a nakoplo mě to dál. Jen jsem si to pak lehce upravila k obrazu svému ![]()
dukanova dieta funguje, ale je to holky těžké.. není to jen tak.. jsou krize věřte mi…
Jinak otruby mají normálně v kauflandu
Já si kvůli ní dneska koupila Blesk
A určitě ji zkusím, jinak mě přijde taky složitá
Potřebovala bych přímo nějaký jídelníček… Já ted dva týdny držela Mléčnou dietu Rajka Dolečka
a zhubla jsem tři kila ![]()
Banny.J píše:
Já si kvůli ní dneska koupila BleskA určitě ji zkusím, jinak mě přijde taky složitá
Potřebovala bych přímo nějaký jídelníček… Já ted dva týdny držela Mléčnou dietu Rajka Dolečka
a zhubla jsem tři kila
Nějaké jídelníčky mají na webu a za poplatek Ti vypracují i jídelníček na míru ![]()
mofiz píše:mofiz a Ty jí držíš? Jak je ta první fáze?
dukanova dieta funguje, ale je to holky těžké.. není to jen tak.. jsou krize věřte mi…
Jinak otruby mají normálně v kauflandu
podle mě ta 1. fáze bude docela OK..budeš jíst maso - nebudeš mít hlad a určitě bude v prvních týdnech úbytek..
To se fakt dá..hlavně ty sacharidy nejíst odpo/večer..
já teda držela už lecjakou blbost (dieta modelek např
) ale tohle mi přijde docela OK.
Jo a pokud můžeš cvičit stááhni si nějakej Pilates..Já jsem absolutní necvičič (tak max kolo apod) ale nějaká posilovna, zumba apod e-e.
Cvičila jsem teda každej den - hodinu co syn spal - bylo to teda drsný se donutit ale brzo jsem videla výsledky.