Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Delvinko,
za dva dny to budou 3 týdny, co Dukanovku držím. Mám dole 4kg a 8cm v pase…
Už to nejde tak rychle jako na začátku, takže mám taky krizi, ale říkám si, že to prostě musím vydržet, jinak že to bude do konce prázdnin zpátky ![]()
Ale každopádně si myslím, že nejvíc zhubnou ti, co jsou obezní nebo mají silnou nadváhu… a že prostě holky kolem 65 kilo se víc natrápí.
Každopádně držím dál!!!
Přesně tak, já se také držím dál. Jsem věčná dietářka, takže si myslim, že tělo je zmatené a ty kg teď nechce jen tak pustit. Každopádně ten jídelníček mi vyhovuje, dukanův chlebík chutná, takže pokračuji…
Holky, tak já za necelé 3 týdny mám dole 5,5kg a je to dost znát. Cítím se super a každý den cvičím - běh a chůze.
Já tu dietu prostě nechápu
jd tu někdo kdo by mi to laitsky vysvětlil? ![]()
Ahojik tak jaká děvčata? já k dnešnímu dni 8 kilo dole…
váha před dietou 75,3kg a dnes 66,8kilo…
![]()
@MissaD Děkuji, jsem za to moc ráda, ale jdu taky z vyšší váhy!
@levmah28 A copak na tom nepobralas? Je to hlavně o bílkovinách, laicky řečeno vykašlat se na přílohy a veškeré pečivo, dále tučné sýry, tučné tvarohy a jogurty. Jíš prostě hodně masa (kromě vepřového)a po první fázi střídáš dny jen bílkovinové a bílkovino-zeleninové.
@levmah28 Nene, to vůbec. Teda vlastně aspoň jednou denně by jsi tam měla mít maso. Já vím, že začátky jsou těžší, ale od té první fáze už můžeš dukanův chleba - dle receptů, já koukám třeba sem www.dukanovadieta.com a k tomu se můžeš dát tvaroh s bylinkama a se solí. Nebo si peču kuře v jogurtu. Já mám teda raději bílkovinovo-zeleninové dny (BZ), jelikož to si dělám asi tunu salátu a na to grilované kuřecí prsíčko. Dále dukanovské palačinky - mléko, gustin, vejce, sladidlo a na pánev bez tuku a mňamka s tvarohem. Je toho strašně moc.
Já jsem si objednala tu knihu tak uvidím jak to zvládnu. Mě totiž nejde do hlavy co jíst v té první fázi a jak a co vařit. Abych pak nebyla hladná celý den ![]()
@levmah28 zkus opravdu kouknout na ty stránky www.dukanovadieta.com a pak studovat net, můžeš jíst co chceš, ale pouze z povolených potravin. V 1. fázi tedy: nízkotučné jogurty, tvaroh, vejce, mléko, kuřecí/krůtí/hovězí maso na grilu třeba nebo vařené v páře. Každý den 1,5 pol. lžíce ovesných otrub, ze kterých si právě můžeš upéct ten chlebík.
@levmah28 Množství není důležité, jez tolik, aby jsi byla najezená. Jez kdykoliv, hlavně nesmíš mít hlad.