Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.8.24 09:57

@Ewuska31 Tak pokud Vám to funguje a cítíte se v tom dobře tak proč ne:) Každé tělo je jiné, mám teď třeba klientku co dukanem kdysi taky nádherně zhubla, ale pak to šlo pomalinku zas nahoru a s každým hupnoucím pokusem hůř a hůř a teď musíme tvrdě pracovat na znovu rozjetí jejího metabolismu.. Někdy se efekty těchhle diet nakupí až po letech a rychlé hubnutí si vybere svoji daň.. Takže jak říkám, já osobně nedoporučuji, ale beru že každý má svou vlastní cestu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
5.1.25 19:34

Hubnuti 2025

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.2.26 16:43

Ahoj holky, asi výkřik do prázdna, ale hubla jsem tady úspěšně v roce 2014 a ještě více jsem tady asi četla a užívala si tu atmosféru :kytka: Teď pročítám zpětně a fakt jsou to perly! Ale přece jen jsem za těch deset let, spíš tedy za poslední dva roky, kdy jsem nastoupila do práce a začala se večer docpávat čímkoli, zase něco nabrala, tak si říkám, jestli je na tom někdo stejně a chtěl by znovu začít. Já tedy jedu už týden – první fáze tři dny, pak jsem rovnou skočila do dvojky a už ve čtvrtek mi v práci říkali, že jsem zhubla. Tak si to tu zopakuju. A protože tu teď asi nikdo není, jdu na stránku cca 250 a budu číhat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.3.26 06:15

Dobré ráno :lol: Jsem po dvou BD dnech, o váze nemá cenu zatím mluvit, neb mám totálně nafouklé břicho, nicméně to půjde pryč! Byly kuřecí stejky z prsou, nějaké jogurty, podmáslí, míchaná vajíčka s otrubovým chlebem, vitamíny, kolageny, kyseliny hyaluronové, z jogurtu, želatiny, sladidla (to nezdravé, tekuté z Penny), ale asi by ani nemuselo být, citronové kůry a navrch čekankového sirupu jsem dělala panna cottu a tu jsem tedy navzdory úmyslu večer zbouchala celou (byl tam velký jogurt i malý nízkotučný). Jenže to bylo geniální. A další věci. Dnes plánuji první ze dvou BZ dnů, takže bude nějaká zeleninová polévka, mám brokolici, dýni, kořenovku… Ještě zvážím. A saláty. Mám čínské zelí, ledový… Asi všechno. Jo, taky si na cibulce udělám drožďovou pomazánku na vlněný dukan chlebík. A asi znova tu panna cottu 8) Mějte se fajn :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
9.3.26 15:46

Nekdo semnou zkusi dukana??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
9.3.26 15:48
@anaja90 píše: Více

Ja chci take…5let zpet jsem drzela a chci zas to zkusit at jsem na leto fit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.3.26 08:11

Jé ahoj, tak přece někdo :lol: Skoro jsem zapomněla. Skvělý! Tak já dnes s sebou do práce tvaroh s goji, skořicí, čekankovým sirupem a otrubami. Mám poslední den série BZ, takže k večeři jsem si dnes navařila kapustičky, doufám, že mi je rodina nezmizí. A k obědu budu asi muset sehnat někde salát a k tomu nějakou bílkovinu, abych neuhynula hladem. Taky jsem si mohla něco nakrájet s sebou. Ale už jsem byla líná. Mějte se a ať vám to jde dolů. Mmch, kolik kdo chcete zhubnout? Já cca 5 kg. Pá, jedu pracovat 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
6.4.26 12:25

Ahoj holky, už jste prosím některá přišla na to, kolik mají vážit ty dva krajíčky celozrnného chleba ve 3. fázi? ;-) Já to původně počítala jako 20 g jeden kus. Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková