Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
236
15.2.20 13:11

Siesta

K obedu jsem mela kure na vode a ke svacine kava, zero kola, karalea susenky dukanovi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.2.20 12:11

Ahoj,
tak váha mi stojí,(za 3 týdny jen 3 kg) tak budu muset začít znovu a důkladně s první fází alespoň 4 dny. Pak se to snad nastartuje. Zatím ke všemu jím zeleninu- bez ní jsem to nedokázala. Tak teď si dám kuřecí plátek na pepři a naposledy k tomu mísu ledového salátu. A budu muset upravit i snídaně. Dřív jsem k snídani mívala kaši z ovesných otrub a moc mi chutnala a docela zasytila- teď i k snídani vždy jako přílohu jím zeleninu. Tak mi držte palečky, ať se dokážu polepšit.
Jo a sousedka před rokem a půl dala dolů 28 kg, ale už má od listopadu-(to začala víc jíst přílohy) ) 12 kg zpět. S takovou bude na původní váze do léta. Takže tělo si musí opravdu delší dobu zvykat aby nenastal jojo efekt.
 Adela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
16.2.20 15:09

Svacina

Svacinka:vejce, repa, dyne, okurka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
16.2.20 15:09
@Ditusk píše:
Ahoj,
tak váha mi stojí,(za 3 týdny jen 3 kg) tak budu muset začít znovu a důkladně s první fází alespoň 4 dny. Pak se to snad nastartuje. Zatím ke všemu jím zeleninu- bez ní jsem to nedokázala. Tak teď si dám kuřecí plátek na pepři a naposledy k tomu mísu ledového salátu. A budu muset upravit i snídaně. Dřív jsem k snídani mívala kaši z ovesných otrub a moc mi chutnala a docela zasytila- teď i k snídani vždy jako přílohu jím zeleninu. Tak mi držte palečky, ať se dokážu polepšit.
Jo a sousedka před rokem a půl dala dolů 28 kg, ale už má od listopadu-(to začala víc jíst přílohy) ) 12 kg zpět. S takovou bude na původní váze do léta. Takže tělo si musí opravdu delší dobu zvykat aby nenastal jojo efekt.
Adela

U dukana vaha dokaze stat i 3tydny, rika se tomu stagnace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
17.2.20 02:06

@Ewuska31 dobře mám dole skoro 30 kg:)) ještě bych chtěla dát dolů 8 kg a budu spokojena:)) a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
17.2.20 07:13

Tak sobotní vážení mě hodne zklamalo - nebo jsem se teda zklamala já :( Od začátku ledna 4kg dole s tím, že to teď taky nějak stojí :roll: Takže bílkoviny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
17.2.20 07:30
@Luca Z. píše:
Tak sobotní vážení mě hodne zklamalo - nebo jsem se teda zklamala já :( Od začátku ledna 4kg dole s tím, že to teď taky nějak stojí :roll: Takže bílkoviny…

Do kdy das bilkoviny? Jdu do toho stebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
17.2.20 07:31
@kintly píše:
@Ewuska31 dobře mám dole skoro 30 kg:)) ještě bych chtěla dát dolů 8 kg a budu spokojena:)) a co ty?

No panejo, to si borec a mela si take dny kdy si ujela nebo vaha stala??Ja si dneska prijdu hrozne nafoukla a tezka:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.2.20 07:48
@kintly píše:
@Ewuska31 dobře mám dole skoro 30 kg:)) ještě bych chtěla dát dolů 8 kg a budu spokojena:)) a co ty?

Tak to móóc gratuluji. Jen si dej pozor opravdu na to, až začneš normálně jíst i trochu přílohy. Pak váha sice zpočátku hodně nenápadně ale pořád leze nahoru. Mám s tím bohatou zkušenost. A má sousedka docela hořkou zkušenost. Tělo si prý přivykne na novou váhu asi až za 2-3 roky. Přiznávám, že poslední rok před novým zahájením diety jsem přímo nezřízeně žrala a to i večer (prostě jsem nebyla (bohužel) líná si i po 21 hodině něco uvařit- a pak jsem nemohla - přežraná- spát. A 14 kg bylo najednou nahoře!!,
Jak dlouho ti to trvalo takový úbytek váhy??
Holka jen pozor na nějaké ty zdravotní problémy!! ale 30 kg- to je úspěch.
Tak ta stagnace váhy- pokud je to tak mne potěšila, takže mám snad naději, že se to rozhýbe. Dnes dole zase nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
17.2.20 08:38

@Ewuska31 dáme 2 dny? Nebo 3?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
17.2.20 08:56

Holky, nemáte některá zkušenost s tím, že se vám zhoršila pleť? Vypadám teď, jako by mi bylo 15 :( A to jsem teď pár let měla pěknou… Čím to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
17.2.20 09:36
@Luca Z. píše:
@Ewuska31 dáme 2 dny? Nebo 3?

Dame do stredy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.2.20 16:42
@Luca Z. píše:
Holky, nemáte některá zkušenost s tím, že se vám zhoršila pleť? Vypadám teď, jako by mi bylo 15 :( A to jsem teď pár let měla pěknou… Čím to je?

U Dukana se to stává, je to asi nedostatek vitamínů, stopových prvků… Mohou taky začít vypadávat vlasy-prostě je ta dieta trochu dost drastická.
Zkus víc zeleniny- jenže to se ti váha zastaví, nebo stoupne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
17.2.20 18:32
@Ditusk píše:
U Dukana se to stává, je to asi nedostatek vitamínů, stopových prvků… Mohou taky začít vypadávat vlasy-prostě je ta dieta trochu dost drastická.
Zkus víc zeleniny- jenže to se ti váha zastaví, nebo stoupne.

Ano zastavi, nebo stoupne ale zeleninou si neuskodis a vaha pujde dolu, ale pomaleji no…hlavne nejist co se nesmi, mouka, cukr, tucny a vaha dolu pujde a take se kazi zuby kdyz je dlouhodobe bilkovinovy…prodavaj v lekarne vitaminy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.2.20 06:33

Tak včera jsem znovu přísně najela na 1. fázi tak na 3-4 dny. A uvidím jestli se váha pohne dolů. Tak mi držte palečky- bez té trochy zeleniny je to děs ale musím to své tělíčko nějak nastartovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková