Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Valala píše:
@Ewuska31 ahoj. A kolik potřebuješ shodit? S dukanem to jde rychle, takže pokud to není moc, tak to do plavek ještě stihnes.
7kg bych chtela
@Ewuska31 To by ti mělo jít celkem rychle. Když si dáš 1f na 3 nebo 4 dny a pak najedes do 2f. U každého se ta ketoza rozjíždí jinak. Hlavně buď na sebe v 1f přísná, nejhorší jsou první 3 dny až týden než si tělo zvykne na nový režim. Držím pěsti.
Ahoj děvčata, tak jak jde hubnutí? Musím se někomu pochlubit a hlásím úbytek váhy na 74,9kg
. Podařilo se mi pokořit první metu, kterou jsem si vytycila (75)a jede se dál na sedmdesátku ![]()
@Valala píše:
Ahoj děvčata, tak jak jde hubnutí? Musím se někomu pochlubit a hlásím úbytek váhy na 74,9kg. Podařilo se mi pokořit první metu, kterou jsem si vytycila (75)a jede se dál na sedmdesátku
Tak jak to jde? Me ceka operace patere v zari a vrhnu se na dukana az budu v poradku, takze pojedu prez zimu dukana az do leta at vsem vytru zrak v lete
@Ewuska31 ahoj, jde to celkem dobré, tet jsem na 72,8kg. Měla jsem náročný měsíc, protože jsme měli v rodině svatbu a několikery narozeniny, kdy jsem samozřejmě porušovala.
v září mě čeká ještě jedna svatba a do té doby chci shodit na 70 nebo i míň. Jinak k dnešku je to přesně 20 schozenych kilo od začátku hubnutí s dukanem
. Ať ti operace dopadne dobře a pak s chutí do toho. Doufám, že se tu objeví ještě někdo na povídání, přijde mi to tady strašně mrtvé. To už nikdo dukana nedrží?
Ahoj holky,
Dukana jsem držela asi 2 roky zpět? Teď jsem po porodu, skončilo mi šestinedělí… Mám asi ještě 6kg nahoře, které chci dát dolů co nejrychleji. Asi striktně Dukana držet nebudu, ale nějaká pravidla si z něj vezmu
Takže se ráda do vaší konverzace přidám ![]()
@Luca Z. Ahoj, vítám tě tady. Když jsi držela dukana již před lety kolik jsi shodila a za jak dlouho? Prošla jsi všemi fázemi? Zajímá mě to, protože jsem ještě neměla možnost mluvit s někým kdo prošel úplně celou dietou a jsem zvědavá na dojmy a zkušenosti. Kojis ještě?
@Valala Prošla jsem všemi fázemi a držela ho až do chvíle, než jsem chtěla otěhotnět (začali jsme se snažit a za měsíc se to povedlo, takže hned
Stal se z toho pro mě životní styl a nijak mě neomezoval. Chtěla jsem zhubnout aspoň 5 kg a zhubla jsem nějakých 9kg - váhu jsem si udržela až do otěhotnění. Nutno podotknout, že jsem i blázen do cvičení, takže jsem se držela i díky tomu. Zhubla jsem to asi za 5 měsíců? Ale nejsem si teď úplně jistá, jak je to delší dobu. Já právě bohužel nekojim, tak proto startuju už teď. Prostě se mi neodstartovala laktace i přes zkoušení možného i nemožného a návštěv laktačních poradkyň. Fandila jsem si, že budu jedna z těch, která ta svá kila vykojí.. Nakonec jsem se jen v duchu modlila, abych kvůli tomu malýmu kojila. Byla jsem dost ve stresu a teď na umělým mléku si říkám, že ten malej je zdravej a roste a to je hlavní. ![]()
@Valala Jinak na začátku to chtělo hodně vůle, ale postupem času jsem se s tím úplně zžila
I můj manžel si zvykl na to jak jím a vařil mi podle Dukana
Když jsem měla chuť na sladké, tak jsem si pekla z povolených potravin a úplně mi to stačilo
Člověk do toho vpluje a pak mu to ani nepřijde. Každá fáze ti povolí něco na víc, takže jsem se vždycky těšila
V mém případě je to opravdu udržitelný styl… Pak v té 4 fázi jsem si i dopravala, cvičila a váha krásně držela
Jak jsme se začali snažit o mímo, tak jsem začala jíst na přání manžela vše, aby i miminko mělo všechno o co si řekne
![]()
@Luca Z. Tak to je paráda. Máš můj obdiv, že jsi to projela celé, protože pokušení je obrovské po tom co člověk zhubne a vypadá krásne. Takže jsi 3fazy držela 90 dní, je to tak? No mě čeká zatím 200 dní a to ještě nejsem u konce, achjo
. Diskuzi čtu pomalu od začátku a už jsem si vypsala spoustu receptů a rad. Já jsem před dukanem byla velký jedlik a závislák na sládkem, zejména typů koblihy, buchty, zákusek, atd. Velkou berlickou jsou pro mě hlavně dukanovske recepty na sladké buchty a kolace. S cvičením bych chtěla také začít, ale když jsem to zkoušela před dvěma týdny, tak po jednom pokusu jsem se dávala dohromady asi 4 dny jak mě bolelo absolutně všechno.
a gratuluji k malému miminku ![]()
@Valala Pokušení to určitě je, ale po tom co máš tu vysněnou váhu, tak už jsi dávno navyklá na tento styl stravování… To znamená, že nejdeš a nesníš úplně všechno co ti přijde pod ruku
Já na to pak ani neměla chuť. A když se stalo, že ano - byla třeba oslava apod, tak jsem si to prostě dala
Ničemu to neuškodilo a já měla radost, že i s krásnou postavou si můžu čas od času dopřát „prasečinku“
První cvičení je nejhorší, taky jedna z věcí, kterou musíš překonat, hecnout se a jít znovu
Já jsem cvičila do 6 měsíce, pak mi to gynekoložka zakázala, protože se obávala, že chce malej už ven. Takže jsem po X měsících minulý týden vyběhla a bolel mě každý sval v těle
Dokonce jsem pak 2 dny chodila s bolestí břicha, což se mi ještě nikdy nestalo
Ale jde o zvyk a vše přizpůsobit tomu jak se cítíš a co zvládneš… Já dumám, co přesně si vezmu z Dukana teď „za své“. ![]()
Ahoj začala jsem držet dukanovu dietu a říkám si zda ta není někdo není kdo taky drží. Ze bychom se navzájem. podporovali?
@Dominika.l můžu se zeptat jak vám to nic nedalo A zvládla jst3 všechny 4 fáze?
@kintly je to jednoduché - musí se držet tak jak je sestavená:) To znamená všechny 4F, povolené potraviny a pak to jde
Držela jsem opakovaně 2× a vždycky jsem dosáhla výsledku ![]()