Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
236
27.2.19 20:35
@JaniceB píše:
Tak jaro se blizi a ja cekam a cekam, co sem kdo noveho vnese za inovace…

Holky drzim podruhe a ted mesic a super ale delam si 1sobotu ze si dam vinko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
27.2.19 21:25

@Ewuska31 nezastavilo se ti vínem hubnutí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
28.2.19 08:29

@Krťounka Jo jo…cekala bych nejak vylepsene stavajici recepty…nebo neco noveho proste:) Tady se kdysi hodne kouzlilo…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
28.2.19 08:30

@Ewuska31 Tak pokud je suche a nemas uz Buh vi jakou nadvahu, tak nevidim az takovy problem…ja si davala cervene suche a taky jsem zhubla:))) Ovsem ted potreti je to pro me hruza:)))))))))) Uz nemam davno tu vuli, co poprve:))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
28.2.19 18:37

@JaniceB ty už máš téměř modelkovske míry ne? :) Kolik ti zbývá dolů? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
1.3.19 21:36

@Krťounka Jeste dost…aktualne 56,9…protoze po tretim porodu jsem to dost flakala:)))) Muj normal je 50-52 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.3.19 09:42
@Ewuska31 píše:
Net je lepsi,kniha je zdlouhava

Kniha je zdlouhavá, ale ono stačí si přečíst takové to shrnutí na závěr každé fáze, to stačí. Přece všechy víme, co jsou bílkoviny, sacharidy, atd.
Jinak zdravím a hlásím, že si i po roce váhu stále držím. Takže hlavu vzhůru! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.19 14:41

Pěkné odpoledne, dámy :))
potřebuji podpořit a namotivovat. Jsem třetí (a půltý:D) den v první fázi, kterou dodržuji velmi poctivě (i hodně piju, nepřestala jsem ani cvičit apod) a váha se ani nehla. Řekněte mi, že to neni marný, a že to spadne třeba skokově… Máte někdo podobnou zkušenost? prosííííím, ať se na to nevykváknu hned :))
Jinak mám 64kilo, cíl je dostat se na běžných letních 61 :)
Děkuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
5.3.19 18:56

@QueenOfSmallTalk pokud hubneš 3kg tak 1f by měla být 2 dny. Kolik měříš? Třeba tvoje tělo považuje 64kg za optimum😉 Ale je divné, že ani gram dole. Co jíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.19 19:19

@Kaspinka odtucneny jogurty, kruti sunky, nizkot.tvaroh, vajicka. vicemene ty doporuceny veci. denne 3litry caje (to je u me beznej putnej rezim).
mam 170cm, ale moje bezna vaha je fakt tech 60-61, takhle tlusta jako jsem ted jsem byla naposledy pri shazovani poporodnich kil.
cvicim k tomu jeste, takze vazne nechapu, co je spatne:)) ale uz me to moc nebavi. chybi mi zelenina a syry, takze chystam dojet cely tyden ale pokud se to nehne, vykaslu se na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
5.3.19 21:11

@QueenOfSmallTalk to se nedivím, že tělo nechce pustit ;) ale první fázi bych už teda opustila a určitě nedržela do konce týdne. Zkus jít do dvojky a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.19 14:47

Zdravím všechny,

přidávám svoji zkušenost.
Na začátku února jsem najela na Dukanovu dietu, měla jsem 63 kg, nyní jsem ve druhé fázi a mám 56 kg, to znamená už 7kg dole! Mým cílem je jít až na svých kdysi původních 52 kg. Už jsem jen kruček od vysněného cíle.

Všem držím palce a posílám velkou motivaci.
Když vyčkáte těch prvních nejhorší 14 dní, váha půjde trochu dolu a pak už si na to zvykneme a bude to ok.

Musím říct, že jsem na to stravování zvykla, zkouším všechny možné kombinace a obměny, ale mi opravdu dobře.

Zkusila jsem to, protože mi to přišlo, jako vhodný způsob stravování a jde to krásně.
Co se týče pohybu, doma si lehce cvičím a zpevňuji, všude pěšky po schodech, dlouhé svižné procházky, nic náročného.

Těším se na třetí fázi, na ovoce a sýr.
Všem pevnou vůli a pěkné hubnutí.
Klára :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.3.19 23:10

Zdravím všechny v diskuzi.
Od zítřka jsem odhodlaná spolu se svojí setrou začít držet Dukanovu dietu. :D :srdce: Je to podruhé co tuto dietu budu držet a po první zkušenosti vím že se to dá. Tentokrát na sebe nebudu tolik přísná :roll: jelikož to mělo za následek přílišné shození váhy a ,, ženské potíže ", které byli velmi nepříjemné a akorát jsem musela navštívit lékaře a přestat držet dietu. Po nějaké době jsem nabrala zpět ztracená kila plus spoustu dalších navíc těď vážím 71 kg a chtěla bych dát dolů aspoň 12, uvidím jak to půjde. :think: Teď se hlavně budu držet pravidla všeho s mírou abych neopakovala staré chyby. Všem přeji aby dosáhli stanovených cílů a držím palce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
22.3.19 08:18

Muzete srovnavat

@QueenOfSmallTalk píše:
Pěkné odpoledne, dámy :))
potřebuji podpořit a namotivovat. Jsem třetí (a půltý:D) den v první fázi, kterou dodržuji velmi poctivě (i hodně piju, nepřestala jsem ani cvičit apod) a váha se ani nehla. Řekněte mi, že to neni marný, a že to spadne třeba skokově… Máte někdo podobnou zkušenost? prosííííím, ať se na to nevykváknu hned :))
Jinak mám 64kilo, cíl je dostat se na běžných letních 61 :)
Děkuju!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
22.3.19 08:21
@Ewuska31 píše:

Chtela jsem ti rict ze nemyvam ubytek 3den,jsem na dukance po 3.nedala jsem vzdy blbec 4fazy ted jdu naplno..po cem me vaha stala…malo bilkovin, malo vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková