Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Helen77 taky mám konjakove:) udělám si je příští týden ![]()
S čím si je děláš?
@Ewuska31 díky za typ:)
Jakou máte holky motivaci k hubnutí? Já teda nejen svatbu ale i pyžamo co jsem dostala k Vánocům a zjistila jsem.ze mi je malé:( to byla tafka mezi oci co mě probrala 😊a řekla jsem stop
Holky.jak je to s červenou paprikou a hraskem? Může se Cola zero i v BD?
@Krťounka hrášek vubec, na červenou papriku mrkni v kalorických tabulkach na sachry. Obecne se červená zelenina moc nedoporucuje, miva prave hodně sacharidů. Zero můžeš kdykoliv.
@Krťounka píše:
@Helen77 taky mám konjakove:) udělám si je příští týden
S čím si je děláš?
dělala jsem je s kuřecím masíkem a dala si na to Dukam pálivý kečup (jen malinko) ![]()
@Krťounka píše:
Holky.jak je to s červenou paprikou a hraskem? Může se Cola zero i v BD?
Ano muzes
@Ewuska31 hrách se nesmí ani surovy
navíc má na 100g 13g sachru. To máš jako s melounem, taky ho nesmis i když je správně zelenina.
@JanduleD moc děkuju:) hrášková polívka nebude ![]()
Zítra k obědu: vepřová polívka se zeleninou.kureci cina s grilovanou zeleninou a rodina k tomu rýží já bez😊
K večeři peceny králík na cibuli se zeleninovým salátem
![]()
K odpolední svace jogurt s bolerem nebo skořicí
Kolik vazim těžko říct. mám před ms.
@Krťounka správně bys neměla ani vepřovou polívku. I když je z kosti/žeber je hodně tucna, ale jednou se nic nestane. Já si do vývaru dělám i nudle, kdybys chtěla zkusit. Jeden zloutek se smicha a pul lzice skrobu a 1-2lzicemi psylia, záleží jak velkou máš lžíci. Necháš nabobtnat a pak uděláš placku a nakrajis nebo nadrobis. Jinak si z příloh dělám i knedlik v hrnku z mikrovlnky nebo tvarohova noky. Ty jdou jíst na sladko i slano.
@JanduleD dělala jsem ji z liboveho masa:)
Dneska jsem měla narozeninovou oslavu.tak se bohužel hresilo:(
@Krťounka píše:
@JanduleD dělala jsem ji z liboveho masa:)
Dneska jsem měla narozeninovou oslavu.tak se bohužel hresilo:(
Telu to prospeje shreseni,byla jsem 3krat na dukance