Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Ewuska31 to čůrání je bezva.driv jsem chodila tak 3× denně a teď je to Bajo:)
@Krťounka Dala jsem je do vody, zamíchala a vypila. Ale je to teda nechus.. ![]()
Jaký je tvůj váhový cíl? A kolikátý jsi den 1.fáze?
@majdulacek píše:
Ahoj holky,
můžete mi prosím poradit jak na Dukanovu dietu? Ráda bych dala dolů 10kg.
Na internetu je to takové zmatečné, máte nějaké přehledy a nebo nějaké internetové stránky, kde čerpáte informace?Ráda si nechám poradit
Děkuji
Mě taky pomohla hodně knížka a samozřejmě tady ta skupinka
@Krťounka píše:
@Helen77 to je super 🙂 kolik chceš dát dolů a jak ti to šlo poprvé?😊
Chci dát 7kg, z toho už 1,6 mám dole od pondělka. Dnes ani deko
Posledně jsem dala 10kg a to hubnutí nešlo zastavit
Po hodně dlouhé době jsem měla 57kg (snad ještě jako teenager). Pak jsem se dostala na 62kg a dlouho to držela a od května jsem se pomalu vypapala opět na 67
Tak ráda bych na těch 60kg (to je moje ideální váha). Od kdy jedeš dukanku ty?
@Helen77 Ahojky
musím říct, že zatím to není tak hrozné. Hlad nemám, dost piju.. Tak uvidíme, jak to půjde dál. Ráno jsem se zvážila, zapsala si to a další vážení bude příští týden ![]()
@majdulacek píše:
@Krťounka Dala jsem je do vody, zamíchala a vypila. Ale je to teda nechus..Jaký je tvůj váhový cíl? A kolikátý jsi den 1.fáze?
dej si otruby do jogurtu a ochuť trošku Bolerem. Já na tom ujíždím - chutná mi to. Ve vodě bych to asi nedala…
@Helen77 Do jogurtu jsem to zkusila dát včera večer - na zkoušku a hnus..
To radši fakt vypiju.. A co je to „Bolero“?
Zatím to tak neznám, ty všechny vychytávky atd.
Holky a co ty rozpustné vitamíny do vody, používáte? Mohou se během 1.fáze? Jsem zvyklá si dávat 1× denně vitamín C do vody (pomerančová příchuť), tak se raději ptám..
Reálně u mě nebude problém dodržet jídlo, ale pití.. Strašně málo piju a když už, tak to mám ráda ochucené..
https://www.eshop.kaumy.cz/…da-9g-detail?…
Koupíš v každém obchoďáku. Do vody, na vaření, do tvarohů, jogurtů…
Vitamíny nepoužívám ![]()
Jak se dělá, když chci odpovědět někomu konkrétnímu a nechci dávat citaci? Už jsem to zapomněla ![]()
@Helen77 „Zmínit“..
Jejdá, tak na to se podívám v obchodě, jak odpoledne půjdu nakoupit.
Já už dost zhubla sama. Ze 109kg na 81,5kg. Tu váhu si už držím dlouhodobě. Ale teď se s váhou dolů prostě nehnu. Tak zkusím tady tu dietu a uvidíme. I kdybych se dostala „jen“ na 75kg, budu ráda. ![]()
@majdulacek děkuji ![]()
Já myslím,že to vyjde. Poprvé se s tím hubne krásně. Uvidíme jak podruhé
@Helen77 Mno já když se „zaberaním“, tak prostě jedu svůj systém a neuhnu.. Tak třeba mi to bude sedět. Zatím mi to „chutná“
hlavně si frčím na rajčatech, tak to pak ta 2.fáze bude celkem OK
Snad..
@majdulacek už jsem ve 2F. V 1F jsem byla 4 dny. Chtěla bych dát dolů tak 10kg.za každé kilo dolů budu ráda😊
Otruby si dávám do jogurtu nebo si dělám placky:)
@Helen77 začala jsem 2.1.
snad to půjde dolu ráda bych měla 1.3. aspoň o 8kg méně 😊