Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Taaaaakze dnes proti vcerejsku-1100g
asi jsem v neděli min pila
jinak to nechápu…
No ja tento tyden nedavala vyvaret, takze mam tak nejak stopku…jsem na 56,5 aktualne. Ale nespecham na ta zbyla kila, je mi to jedno. Kdyz budu na 53, budu spokojena, ale jestli to bude za mesic nebo dva, je mi tak nejak jedno. @JanduleD Nekdy to taky nechapu:))))))) Kdyz bych cekala narust, je to opacne…a opacne:)
Tady je mrtvo
vsichni maji stagnaci??? Ja se uz skoro 14 dni motam kolem 65kg, ale ne a ne aby ta mrska skocila o par deka dolu
je ale pravda, ze vikendy jsou vzdy katastrofa a pak pracne srovnavam BD
tim, ze take nijak nespecham tak mi to az tak nevadi. A jak pokracujete vy holky? ![]()
@Denccca já se taky pořád tak nějak motaam na místě. U mě to ale není porušováním, od krtiny jsem neporusila ale málo jim. Moc dobre vím, čím to je a nemůžu se donutit jíst vic. Dnes snidane mug a jogurt, dopoledne nic, kolem 13hod kureci prso ledový salát a jogurt a od obeda nic. A nemám ani hlad ani chuť. Ale prekonam se a vemu si aspoň jogurt. Však ono se to zase srovna a jak dostanu chuť k jidlu, tak to zase poskoci.
@JanduleD jj, jakmile clovek ji malo, tak to dolu neleze, to uz jsem take zjistila. Drzim ti palce, at mas zase chut k jidlu
a jak to mas s nohou?
@JanduleD jj, jakmile clovek ji malo, tak to dolu neleze, to uz jsem take zjistila. Drzim ti palce, at mas zase chut k jidlu
a jak to mas s nohou?
@Denccca a jo, teď už to jde. Doma pajdam bez francek, venku ještě jednu berlicku beru. Chodim teda otřesné, bolí to jako blazen ale chodim. Jinak dnes se přiznám k prohresku
k obědu jsem doslovne sezrala husi prsa, aspoň teda bez kuze a zelí. Včera jsme zabijeli husy, tak dnes byl oběd jasny. Knedlík nejim a zelí jsem si odebrala nezahustene.
@Denccca
Hezké odpoledne, tak já po týdenním allinclusive jsem měla navrch 2kg. Jinak jsem teda začínala 8.9. a dnes mám dole 13 kg, jupí. Ještě chcu 8 kilecek. Myslím, že to jde docela rychle páč jsem měla vysokou startovací hmotnost ![]()
Jinak to mám stejně, kolikrát nemám hlad ani chuť a do jídla se musím nutit a někdy jím málo.
Hezký večer, holky, chci se zeptat vy, které jste ve 3.fazi a dodrzujete ju tak nepribirate? ![]()
Na jedné diskuzi jsem cetla, že hodně holek pribralo ![]()
@Splichalka píše:
Hezký večer, holky, chci se zeptat vy, které jste ve 3.fazi a dodrzujete ju tak nepribirate?
Na jedné diskuzi jsem cetla, že hodně holek pribralo
Záleží kolik přibírají. Myslím že se tu všichni tak nějak shodli, že do 2kg je to normální ale myslím že to bylo až během 4F. Pokud přibírají moc, dělají něco špatně.
Ahojky, chci se zeptat vy co jste v 2. Fázi nemotá se vám hlava ? Kdykoliv se zvednu nebo rychle pohnu, strašně se mi motá hlava tak sem začala pít 3 kafe denně, ale nepomáhá to..nemáte některá zkušenost ?