Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@JanduleD já LC bohužel neutáhla finančně.. A musela jsem zapisovat do kal. tabulek, jinak jsem taky nehubla.. A celkově mi je to množství tuku proti srsti. Já budu šťastná , když shodím 10 kg, ideálně 15. Taky poporodní, bohužel už dva roky jsem po porodu a pořád neskutečná pneumatika v pase, o stehnech ani nemluvím ![]()
@Splichalka ráno napíšu oba, ale vereny ve vodě v pytlíku nemám vyzkoušená. Z mwt je dobrý.
@JanduleD
Děkuju moc. Já jsem ho v mvt delala jednou a mela jsem z toho pemzu ![]()
Tááák holky, dneska prvni den, ráno jsem si uvařila 2 vejce, teď si v pomalém hrnci dělám maso, část masa bude mít i syn na oběd. Konečně můžu vařit pro nás oba, což na LC moc nešlo. Už jsem vypila litr čisté vody - v tom byl taky můj kámen úrazu, moc jsem přes den nepila. Po obědě jdu do města shánět otruby, které jsem nesehnala. Dneska budu jen na masu, ale to mi nevadí. Jsem ráda, že už jsem začla
jen se chci zeptat, čím jste řešily bolehlav při nástupu ketozy? V LC to řeší slanou vodou, ale tady se nedoporučuje moc solit, když mi nastupovala ketoza při LC, tak mi nepomohlo ani že jsem vypila 3L vody ![]()
@Rowora Otruby doporučím mrknou i v DM drogerii, mívají je tam. A bolest hlavy, když byla opravdu nesnesitelná jsem řešila ibuprofenem, než si tělo zvyklo.
@adgamka děkuji. Dnes jsem sehnala v Rossmanu
chci se zeptat, v 2. fázi jak stridáte ty bilkovinné dny a ty se zeleninou? 5/5? Jak je to nejlepší?
@Rowora
Já střídám 1/1 a sú spokojená ![]()
Jinak jsem našla 1kg psylia asi za 270 Kč, to je dobrá cena, že ????
Holky prosiiiiim, jaké pečivo v 1. Fázi? Které se vám nejvíc osvědčilo? Díky
@Rowora vajíčka tvarohu 4 vejce sůl kmin bylinky. Tvaroh utřít s zloutkama, soli a bylinkama, přidat opatrně do tuhá vyslehany snih a dát na pečici papír kopecky. Dej dal od sebe, hodně to nabyde a jsou to takové placky. Celkem jedle
já třeba pečivo z otrub moc nemusím.
@Splichalka na knefle sem zapomněla, zítra dohledam ho je budu nejspíš delat. A jestli se mi bude chtit drbkat se s nokama, tak možná udělám i ty.
@Rowora
4fitness.cz ![]()
Je to skoro o půlku levnější než jsem koupila ![]()
Holky zlaté, 1. fáze za mnou, těším se na zeleninu jak malá
jen ty otruby mi vůbec nelezou ![]()
@Rowora vitej ve dvojce
ja zkousela otruby do jogurtu, parkrat jsem si z nich delala jakoby ovesnou kasi a ted si docela casto delam mugcake podle JanduleD
jen misto pomerancoveho davam malinove bolero