Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Aaa tady je upecena „chleba“ 3pl tvarohu 4pl otrub, 2pl proteinu, 1cl pdp, 1vejce sůl kmin sušenky česnek, 1cl chia a 1pl lneneho semena. V původním receptu není protein ale 2pl psenicnych otrub, ty nemáme chia a lnene jsem si dala sama. A nahodou je docela dobrý, je to na dva dny.
@JaniceB nooo Janco ty miry jsou taky Holky, já mám tri slecny ![]()
Tak za 6 dní 1F.dole 2,5 kg.jsem zklamaná
držela jsem opravdu poctivě..čekala jsem víc
Tak zítra přidávám zeleninu..budu držet 1a1.Snad to pujde dolu..ale asi pomaleji než jsem doufala
![]()
@nick Leny nebuď zklamaná, to že máš dole „jen“ 2.5kg je vlastně dobre
tvoje tělo umí hospodařit s vodou. To co jde v první fazi pryč je totiž přebytek vody v těle, tuk pálí a ve dvojce ![]()
@JanduleD v které fázi jsi? Už si to nepamatuju
Nepamatuju si teda jak je to s lněným semínkem ale chia určitě nepoužívej, má dost sacharidů. Ta určitě na hubnutí vhodná nejsou.
@nick Leny píše:
Tak za 6 dní 1F.dole 2,5 kg.jsem zklamanádržela jsem opravdu poctivě..čekala jsem víc
Tak zítra přidávám zeleninu..budu držet 1a1.Snad to pujde dolu..ale asi pomaleji než jsem doufala
![]()
Za 6 dni 2,5kg je parada. Ted to asi pujde pomaleji, ale bud pysna
a kolik planujes sundat celkem? ![]()
@Kaspinka ve dvojce a 1cl chia můžeš. Netusim, kdy strejda Dukan upravil naposled knizku, ale jsou tam celkem zmeny
třeba mě překvapilo že v první fazi má povoleny psenicne otruby
já drzim vicemene podle knížky z roku 2007.
@Kaspinka jo a to lnene semínko má na polévkovou lžíci 0.29g sachru. Lustrovala jsem to na kalorickych tabulkach.
@JanduleD jo tak to se omlouvám
já mám taky tu starou a ta je dost přísná:)
@nick Leny Hele 2,5 kg je krasny ubytek! Takze kliiid. Ono to pujde mozna rychleji, nez si myslis…ale naprosto normalni ubytek je +- 1 kg za tyden.
Jinak ja taky jedu podle starych pravidel…tu tvrdou variantu…krome 2 ctverecku cokolady denne teda:)))))))))
@Kaspinka jako taky jsem zirala na upravy a zůstávám u starých pravidel. Když nevím, tak radši mrknu na kaloricke tabulky a mě osobně třeba prekvapila kolik má dyne sachru
at pecena nebo varena. Tuším, že 13g na 100g dyne při vareni.
Jinak dnes snidane ten včerejší chleba, šunka kafe. K obedu bude srdce pro mě s Dukan knedlíkem a chlap s ryzi. Odpoledne se chystám uvařit deckam puding, tak asi mlýnů na svacinku a na večeři mám v planu michane vajicka s cottage. Jo a puding nedělám z pytlíku, ale z mléka a zloutek.
Ahoj holky, přeju vám hezký den. Ja su tady poprvé, držím KONEČNĚ 7.den první fáze a už mi z toho hrabe ![]()
Hlavně proto, že nemůžu najít recept na pečivo který by se nejvíc podobalo tomu co se normálně prodává. Zkoušela jich spoustu, ale není to ono. Poradíte mi, prosím? Jaké pečivo si děláte?