Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8841
13.9.18 11:45

@Splichalka zkusila jsem teď prvne chleba z otrub a tvarohu. Je celkem dobrý, ale díky tvarohu vlhci. Jinak peču bulky z 6pl proteinu, 2pl psylia, 2vejce, sáček sušeného drozdi, sůl, kmin, může být i sušenky cesnek. Podle potřeby trochu mleka. Jsou celkem dobre a ne mokre. Ale musím tě upozornit, že žádné Dukan pecivo se ani zdaleka nepřiblíží klasickemu pecivu. To jedine mi při dietě chybi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
13.9.18 11:48

Jinak já dnes snidane oblibeny mugcake a kafe, dopoledne nizkotucny kefir, oběd plnena vajecna omeleta. K večeři mám v lednici řízenou makrelu, tak nejspis zhltnu tu :think: ale do večera daleko :D a na odpoledne mám v mrazaku zmrzlinu :jazyk: už se na ni těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
14.9.18 18:46

@JanduleD muzes mi daz recept na mugcake? Asi tam bude vejce, otruby a kakao, davas jeste neco jineho? :think: Diky moc predem ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
14.9.18 20:14

@Splichalka 7 dnu uz je nejak moc, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.9.18 21:12
@JaniceB píše:
@Splichalka 7 dnu uz je nejak moc, ne?

No já chcu zhodit vic jak 20kg :)
A holky, jak vám chutná ten chleba ze seitanu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
15.9.18 17:21

@Splichalka chleba z vymyteho seitanu se asi nejvíc blíží beznemu chlebu. Nedělej že suseneho, ten je tolerována a moc ho nesmis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
15.9.18 17:23

@Denccca 1vejce, 2pl otrub, 1pl odtucneneho suseneho mléka, 1cl pdp, trocha kakaa a já si dávám trochu pomerančového bolera. Pokud je vajicko male tak redim troskou mleka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
15.9.18 18:28

@JanduleD
Děkuju a Jandulko, myslíš ten jak si koupím sypký seitan a ten vymyvam?
Já su v tomto úplně nepolíbená 8o
A ještě se chcu zeptat na tu druhou fázi.
To střídám dny první fáze se dny druhé fáze? Včetně povolenych potravin? Takže vlastně ve druhé fázi střídám povolené potraviny jeden den z první a druhý den z druhé?????
Třeba když si upecu neco s otrubama a mám to v 1. fazi na čtyři dny a ve druhé na dva tak jak?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
15.9.18 22:15

@Splichalka stíhán vyrobis z mouky a vody. Postup na vymyvani seitanu najdes na netu. Jinak nestridad dny první a druhé fáze, ale čistě bilkovinne a bilkovino zeleninove. A je potřeba fakt střídat, už kvůli strevum. Pečivo z otrub rozdelis podle lžíc otrub v receptu. Když jim treba mug nebo kasi, tak už nesmim pečivo z otrub. Ale to mi nikdy nejelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
15.9.18 22:17

@Splichalka jen tak mmch, odkud jsi? Nebudeš třeba někde poblíž, s tim „su“ a „chcu“ bych aj tipla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.9.18 07:37

Holky dáváte si v 2f květák?třeba jako mozeček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.9.18 10:23

@JanduleD diky moooc urcite vyzkousim :)
pecivo mi taky moc nejede :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.9.18 11:28

@JanduleD
Já su z Brna, ale bydlím v Praglu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
16.9.18 12:16

@Splichalka tak to nic trochu z ruky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
16.9.18 22:18
@Splichalka píše:
No já chcu zhodit vic jak 20kg :)
A holky, jak vám chutná ten chleba ze seitanu?

Jo tak to jo…tak uf…7 dnu je sila. Seitan nepouzivam, tak nereknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková