Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8841
17.9.18 11:42

@JaniceB no ženo kde trcis :mrgreen: jak valcis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.9.18 10:00

Ahoj holky, tak mám za sebou 14 dnů a dole 5,9 kg, su nadšená a navíc jsem našla recept na chlebík, který mi dokonce chutná :D
Jen jsem se chtěla zase zeptat na tu druhou fázi. Střídám jeden bílkoviny, druhý den bílkoviny+zelenina. A ty tolerovany potraviny můžu jak při bílkovinném dni tak i pri bílkovinách se zeleninou?????
Jinak preju krásný den a kilca dolů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
20.9.18 13:01

@Splichalka jo můžeš, ale nejsem si jistá že jen max dve tolerovane denně? A úbytek super, drzim palce jen tak dal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
20.9.18 13:03

@Elicia tak to nevím, jestli by u tebe Dukan prosel. Při poctivě dodržování se dostaneš do ketozy :nevim: je jen na tobě, zda zkusis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
20.9.18 13:13

Ahojte, už se na sebe nemůžu ani podívat.. Pořád si slibuji, že se sebou něco udělám, ale motám se v kruhu.. Chci jít do Dukanovky, ale nikde jsem se nedočetla, kolik masa v 1. fázi mám sníst? A mám ho jíst 5× denně s odstupem 3 nebo 4 hodin? Prosím, poraďte , už chci začít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
20.9.18 13:23

@Rowora jis kolikrát chceš, omezený jsou mléčné výrobky na 1litr ci kilogram. Masa kolik zvladnes. V podstatě čím víc jíš, tím víc hubnes. Tělo musí makat na strávenou bílkovin, takže čím víc jich prijmes, tím víc pálí vlastní tuk. Ale nesmis být kardiak a nemít potíže s ledvinama a pití je důležité, ale ono to nutí pít samo. Nastuduj pravidla a vítej v klubu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
20.9.18 13:43

@JanduleD díky moc, odpoledne jedu na nákup a večer se vrhám na čtení. Ještě čekám na přijetí do FB skupiny, snad se i tam dozvím co potřebuji :srdce: konečně dieta, kde nemusím počítat makra a vážit každý gram jídla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
20.9.18 14:41

@JanduleD ještě prosím o radu, kde seženu ty otruby? Máme ve městě Kaufland, Globus, Lidl i Albert a Billu.. Popř . Nemůžou se otruby v 1. fázi nahradit čistě psylliem? (Sypaná vláknina). Chci se vyhnout zácpě 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
20.9.18 14:52

@Rowora do které skupiny na fb? Jedna totiž nepribira, v te ceskoslovenske jsem. Jinak otruby kupuju u nás v obyc samosce, ale i ve zdravé vyzive. V kauflu jsem je nenasla. Jinak psylium se pridava do spousty receptu a proti zácpě piju drink psilium. Je pomerancovy z lékárny bez cukru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
20.9.18 14:57

Do skupin viz screenshot z mobilu.. Zatím čekám na schválení. Tak jestli neseženu otruby, tak si do vody nasypu psyllium, nemá v sobě žádné sacharidy, tak by to mělo být ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.9.18 15:39

@JanduleD
Jj, ty tolerovany myslím dvě :)
Na fb su taky a ještě mi zbývá najít nějaký způsob čím zahustit máčku misto xantanovou gumou a recept na knedlu.
Pečivo, který mi konečně chutná jsem konečně našla tak ještě ten zbytek a budu spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
20.9.18 17:25

@Splichalka chceš knedlu vařenou ve vodě v pytlíku nebo v hrnku z mikrovlnky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
20.9.18 17:26

@Rowora v te první jsem, je tam spousta alb s receptem a dobre rozdelene :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
20.9.18 18:17

@JanduleD tak snad mě brzy přijmou , ať můžu čerpat informace.. Jinak nákup proveden, koupila jsem kuřecí a hovězí libové, jen mi není jasné , všude čtu jak je důležité dodržet výdej / příjem, aby se hublo a tady je to neomezené.. Vím , co je ketoza, jsem už dlouho v nízkosacharidové skupině.. Tady to asi funguje podobně , jen tady jsou omezené i tuky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
20.9.18 18:22

@Rowora v lc? Na mě low carb moc nefungoval. Jj, tady vše nizkotucne a odtucnene, ale fakt to stojí za to. Před tehotenstvim jsem zhubla 25kg, teď potřebuju seklepat ten zbytek. To co mi zustalo po porodu a těch 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková