Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, tak mám za sebou 14 dnů a dole 5,9 kg, su nadšená a navíc jsem našla recept na chlebík, který mi dokonce chutná ![]()
Jen jsem se chtěla zase zeptat na tu druhou fázi. Střídám jeden bílkoviny, druhý den bílkoviny+zelenina. A ty tolerovany potraviny můžu jak při bílkovinném dni tak i pri bílkovinách se zeleninou?????
Jinak preju krásný den a kilca dolů ![]()
@Splichalka jo můžeš, ale nejsem si jistá že jen max dve tolerovane denně? A úbytek super, drzim palce jen tak dal ![]()
@Elicia tak to nevím, jestli by u tebe Dukan prosel. Při poctivě dodržování se dostaneš do ketozy
je jen na tobě, zda zkusis.
Ahojte, už se na sebe nemůžu ani podívat.. Pořád si slibuji, že se sebou něco udělám, ale motám se v kruhu.. Chci jít do Dukanovky, ale nikde jsem se nedočetla, kolik masa v 1. fázi mám sníst? A mám ho jíst 5× denně s odstupem 3 nebo 4 hodin? Prosím, poraďte , už chci začít ![]()
@Rowora jis kolikrát chceš, omezený jsou mléčné výrobky na 1litr ci kilogram. Masa kolik zvladnes. V podstatě čím víc jíš, tím víc hubnes. Tělo musí makat na strávenou bílkovin, takže čím víc jich prijmes, tím víc pálí vlastní tuk. Ale nesmis být kardiak a nemít potíže s ledvinama a pití je důležité, ale ono to nutí pít samo. Nastuduj pravidla a vítej v klubu ![]()
@JanduleD díky moc, odpoledne jedu na nákup a večer se vrhám na čtení. Ještě čekám na přijetí do FB skupiny, snad se i tam dozvím co potřebuji
konečně dieta, kde nemusím počítat makra a vážit každý gram jídla ![]()
@JanduleD ještě prosím o radu, kde seženu ty otruby? Máme ve městě Kaufland, Globus, Lidl i Albert a Billu.. Popř . Nemůžou se otruby v 1. fázi nahradit čistě psylliem? (Sypaná vláknina). Chci se vyhnout zácpě ![]()
@Rowora do které skupiny na fb? Jedna totiž nepribira, v te ceskoslovenske jsem. Jinak otruby kupuju u nás v obyc samosce, ale i ve zdravé vyzive. V kauflu jsem je nenasla. Jinak psylium se pridava do spousty receptu a proti zácpě piju drink psilium. Je pomerancovy z lékárny bez cukru
Do skupin viz screenshot z mobilu.. Zatím čekám na schválení. Tak jestli neseženu otruby, tak si do vody nasypu psyllium, nemá v sobě žádné sacharidy, tak by to mělo být ok.
@JanduleD
Jj, ty tolerovany myslím dvě ![]()
Na fb su taky a ještě mi zbývá najít nějaký způsob čím zahustit máčku misto xantanovou gumou a recept na knedlu.
Pečivo, který mi konečně chutná jsem konečně našla tak ještě ten zbytek a budu spokojená.
@Splichalka chceš knedlu vařenou ve vodě v pytlíku nebo v hrnku z mikrovlnky?
@Rowora v te první jsem, je tam spousta alb s receptem a dobre rozdelene ![]()
@JanduleD tak snad mě brzy přijmou , ať můžu čerpat informace.. Jinak nákup proveden, koupila jsem kuřecí a hovězí libové, jen mi není jasné , všude čtu jak je důležité dodržet výdej / příjem, aby se hublo a tady je to neomezené.. Vím , co je ketoza, jsem už dlouho v nízkosacharidové skupině.. Tady to asi funguje podobně , jen tady jsou omezené i tuky
@Rowora v lc? Na mě low carb moc nefungoval. Jj, tady vše nizkotucne a odtucnene, ale fakt to stojí za to. Před tehotenstvim jsem zhubla 25kg, teď potřebuju seklepat ten zbytek. To co mi zustalo po porodu a těch 15.