Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
8.11.18 19:16

Ano, mě se také motá čatěji hlava, než dříve, bude to asi nižším tlakem. Za týden jdu do třetí fáze, už se moc těším na ovoce, doufám, že můžu kaki, to mam nejradeji v tomto období :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
3.1.19 15:34

Ahojky

Vracim se po delsi dobe,ja drzela dukana 6mesicu a -14kg,ted pul roku nedrzim a mam 7kg zpet a ted 2dny jedu 1fazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
4.1.19 20:40

Ahoj ☺️️ jak vám to jde? DD jsem držela před a po tehu.nsposledy před rokem a půl.uz se na sebe nemůžu dívat.tak se do toho opět vrham;) v létě se chci vdávat a rada bych měla min.o 10kg méně:) snad se mi to podaří. V tehu jsem přibrala 33kg.14kg mi zůstalo:(
Jsem třetí den v 1.F.
Ráda bych se zeptat od kolikáté fáze se může kuřecí tlačenka? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.1.19 21:40
@Krťounka píše:
Ahoj ☺️️ jak vám to jde? DD jsem držela před a po tehu.nsposledy před rokem a půl.uz se na sebe nemůžu dívat.tak se do toho opět vrham;) v létě se chci vdávat a rada bych měla min.o 10kg méně:) snad se mi to podaří. V tehu jsem přibrala 33kg.14kg mi zůstalo:(
Jsem třetí den v 1.F.
Ráda bych se zeptat od kolikáté fáze se může kuřecí tlačenka? :)

Hezký večer všem. Já su asi dva týdny ve 3F a zatím se držím. Za 3,5 měsíce jsem dala dolů 22 kg a zatím držím 😊
S tou tlacenkou záleží na složení 😊 Ve 2F jsem ju měla určitě, ale 1F si už nevybavim.
Držím pesticky 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
5.1.19 07:39
@Splichalka píše:
Hezký večer všem. Já su asi dva týdny ve 3F a zatím se držím. Za 3,5 měsíce jsem dala dolů 22 kg a zatím držím 😊
S tou tlacenkou záleží na složení 😊 Ve 2F jsem ju měla určitě, ale 1F si už nevybavim.
Držím pesticky 👍

3den 1faze -2kg,dnes jedu 4den a na vahu pujdu az pristi tyden v nedeli:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
5.1.19 19:22

Čtvrtý den 1.F za mnou:) zítra už zelenina;) uvařila jsem si kuřecí vývar se zeleninou a už se na něj moooc těším;)
Každý sobotni večer jsme si dávali vínečko a je těžké odolat.kdyz máme doma tak dobrý.ale vydržím.partner sice pokousi.ale má smůlu😂
Za každe cca 4 zkubnuta kila mi dal motivaci.to dám😂 často z něj kačka jen tak nepadá😁 🤣
Nedojidani po dceři zatím zvládám😊 kočky jsou v sedmém nebi.ze se na ně víc dostane😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
5.1.19 19:23

Kolik a za jak dlouho jste holky zhubly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
5.1.19 20:10
@Krťounka píše:
Kolik a za jak dlouho jste holky zhubly?

Kdyz jsem drzela poprve dukana jak se ma tak jsem v 1fazy dala 7kg dolu a do mesice 13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
5.1.19 21:27

@Ewuska31 tak to je paráda 🙂 z jaké váhy jsi hubla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
6.1.19 12:59

Ke snídani placky s vajíčkem.rajcatka a šunka.k obědu talíř polívky-vic zeleniny a masa než vody😂

Může se strouhaný kokos?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
6.1.19 17:02
@Krťounka píše:
Ke snídani placky s vajíčkem.rajcatka a šunka.k obědu talíř polívky-vic zeleniny a masa než vody😂Může se strouhaný kokos?

Ano muze se kokos,muzes si udelat kokosky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
6.1.19 17:26

@Ewuska31 jak je prosím tě děláš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
6.1.19 18:12
@Krťounka píše:
@Ewuska31 jak je prosím tě děláš? :)

Vyslehej si snih z bilku,je jedno kolik a do toho vmichej kokos opatrne a lzici davej na plech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
6.1.19 18:16

@Ewuska31 jak to chutná bez cukru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
7.1.19 13:27

@Krťounka v které jsi fazi? V první a druhé kokos určitě nemůžeš, schválně jsem teď kouknula do tabulky povolených a tolerovanych potravin. To bys pak už mohla i arasidy, slunecnicova semínka atd… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková