Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ano, mě se také motá čatěji hlava, než dříve, bude to asi nižším tlakem. Za týden jdu do třetí fáze, už se moc těším na ovoce, doufám, že můžu kaki, to mam nejradeji v tomto období ![]()
Vracim se po delsi dobe,ja drzela dukana 6mesicu a -14kg,ted pul roku nedrzim a mam 7kg zpet a ted 2dny jedu 1fazi
Ahoj ☺️️ jak vám to jde? DD jsem držela před a po tehu.nsposledy před rokem a půl.uz se na sebe nemůžu dívat.tak se do toho opět vrham;) v létě se chci vdávat a rada bych měla min.o 10kg méně:) snad se mi to podaří. V tehu jsem přibrala 33kg.14kg mi zůstalo:(
Jsem třetí den v 1.F.
Ráda bych se zeptat od kolikáté fáze se může kuřecí tlačenka? ![]()
@Krťounka píše:
Ahoj ☺️️ jak vám to jde? DD jsem držela před a po tehu.nsposledy před rokem a půl.uz se na sebe nemůžu dívat.tak se do toho opět vrham;) v létě se chci vdávat a rada bych měla min.o 10kg méně:) snad se mi to podaří. V tehu jsem přibrala 33kg.14kg mi zůstalo:(
Jsem třetí den v 1.F.
Ráda bych se zeptat od kolikáté fáze se může kuřecí tlačenka?
Hezký večer všem. Já su asi dva týdny ve 3F a zatím se držím. Za 3,5 měsíce jsem dala dolů 22 kg a zatím držím 😊
S tou tlacenkou záleží na složení 😊 Ve 2F jsem ju měla určitě, ale 1F si už nevybavim.
Držím pesticky 👍
@Splichalka píše:
Hezký večer všem. Já su asi dva týdny ve 3F a zatím se držím. Za 3,5 měsíce jsem dala dolů 22 kg a zatím držím 😊
S tou tlacenkou záleží na složení 😊 Ve 2F jsem ju měla určitě, ale 1F si už nevybavim.
Držím pesticky 👍
3den 1faze -2kg,dnes jedu 4den a na vahu pujdu az pristi tyden v nedeli:)
Čtvrtý den 1.F za mnou:) zítra už zelenina;) uvařila jsem si kuřecí vývar se zeleninou a už se na něj moooc těším;)
Každý sobotni večer jsme si dávali vínečko a je těžké odolat.kdyz máme doma tak dobrý.ale vydržím.partner sice pokousi.ale má smůlu😂
Za každe cca 4 zkubnuta kila mi dal motivaci.to dám😂 často z něj kačka jen tak nepadá😁 🤣
Nedojidani po dceři zatím zvládám😊 kočky jsou v sedmém nebi.ze se na ně víc dostane😂
@Krťounka píše:
Kolik a za jak dlouho jste holky zhubly?
Kdyz jsem drzela poprve dukana jak se ma tak jsem v 1fazy dala 7kg dolu a do mesice 13
Ke snídani placky s vajíčkem.rajcatka a šunka.k obědu talíř polívky-vic zeleniny a masa než vody😂
Může se strouhaný kokos?
@Krťounka píše:
Ke snídani placky s vajíčkem.rajcatka a šunka.k obědu talíř polívky-vic zeleniny a masa než vody😂Může se strouhaný kokos?
Ano muze se kokos,muzes si udelat kokosky
@Krťounka píše:
@Ewuska31 jak je prosím tě děláš?
Vyslehej si snih z bilku,je jedno kolik a do toho vmichej kokos opatrne a lzici davej na plech
@Krťounka v které jsi fazi? V první a druhé kokos určitě nemůžeš, schválně jsem teď kouknula do tabulky povolených a tolerovanych potravin. To bys pak už mohla i arasidy, slunecnicova semínka atd… ![]()