Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Helen77 bolero si ještě musím pořídit:) mají ho v Tescu? Může se i pít?
@majdulacek pokud nemáš problémy s cholesterolem, tak vejce jez i se žloutky. V první fázi jde dolů voda, tuk minimalne. Podle ubytku poznáš, jestli tvé tělo umi hospodařit s vodou. Jinak pokud máš ráda sladke, tak můžeš otruby sníst v mug cake. Je to podle fáze otrub, 1 lžíce suseneho mleka, podle chuti sladidlo, 1 vejce a trochu prášku do peciva. Já ochucuju mandlovou tresti a ve dvojce i kakaem. Nebo i zminene bolero, to bezne koupis v kauflandu jak bývají dětské piticka, standartne ho tam mají. No a pokud máš cas, tak doporucuju prelouskat tuto diskusi. Najdes spoustu inspirace i receptu.
@JanduleD Ahojky, děkuji za rady
Já teď proletěla online knížku a zjistila, že ta 2.fáze je vesměs můj normální jídelníček. Hodně si dělávám maso na grilu a kupu zeleniny k tomu, bez příloh.. Ovoce jen vyjímečně, moc mi to nešmakuje..
@majdulacek jo já ještě zapomněla dodat, že ten mug cake se dela v mwt asi 3min na polovicni výkon. A na to bílý jogurt, mňam. K té dvojce, zelenina jooo ale správně by ji mělo byt asi 1/3porce masa ke ktere ji jis. A hlavně pozor na vysokosacharidovou zeleninu typu mrkev. Já jsem na materske, tak mi nevadí si zvlášť vařit a pect, tak si vymlsavam a dietu fakt neberu jako dietu. A ještě poznatek, pokud se ti zastaví ubytek váhy, tak buď jis moc tolerovanych potravin nebo malé množství bílkovin. U mě plati čím víc bílkovin, tím líp hubnu.
@JanduleD Aha, tak to je dobré vědět
Píšu si.. No jsem zvědavá, nevím co čekat ![]()
@Krťounka víš, že Tesco nevím? Určitě ho mají v kauflandu a včera jsem ho koupila v Albertovi. Jj, je to dělané do pití,ale nedávej si celý sáček. Já sypu jen kousek. Já jsem hrozně ráda, že je povolená Cola zero, tu miluji
JanduleD - my už jsme tu spolu kdysi hubly a radila jsi mi jak na nákupy z Ali
Já po těch letech úplně tu 1.F. zapomněla ![]()
Holky, bez te zeleniny je to fakt tezky.. Mam silenou chut na rajcata, papriku.. Ty 3 dny budou asi me maximum, co bez zeleniny zvladnu..
Střídám po 3 dnech a v pohodě
v zimě na zeleninu nemám chuť tak se do ní musím nutit
@Krťounka píše:
Střídám po 3 dnech a v pohodě![]()
v zimě na zeleninu nemám chuť tak se do ní musím nutit
Ja to same ale u dukana musis,nebo ti zacne byt zle,chybeli by ti vitaminy,bolest zaludku,slaba telem,bez nalady,unava,toceni hlavy to vse bez zeleniny,pak padani vlasu,kazivost zubu
@Ewuska31 až takhle jo? Tak to si ji v BZD naložím požehnaně
@Krťounka píše:
@Ewuska31 až takhle jo? Tak to si ji v BZD naložím požehnaně
Ano byly jsme na to 3kdo drzel jak ma ale ja bez zeleniny skoro a litala jsem po doktorech a doporucuji vitaminy
@Krťounka píše:
Vcera jsem si koupila štíhlé nudle.tak jsem na ně zvědavá:)
Jsou dobré. Já mám dnes konjakové ![]()