Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky, neberte mě jako rypalku
ale proctete si pořádné princip dukanky. Pokud vim @Ewuska31 když jsi začínala, tak sis stěžovala že ti to moc nejde. Skoro jsi nejedla. Jednou ujedes, ok stane se, dám dva tři dny ciste bd a jedu dal. Ale hradit pravidelně, s tim ze tělu to prospeje, je pěkná blbost. Co jednomu projde bez povsimnuti, druhemu zastaví hubnutí klidně na tyden i dyl. Držela jsem dukana před otehotnenim, teď držím dal a vím, že hradit se moc nevyplaci. Vypadáte z ketozy, min 3 dny než do ní znovu naskocite- no nestojí to za to.
@JanduleD píše:
Holky, neberte mě jako rypalkuale proctete si pořádné princip dukanky. Pokud vim @Ewuska31 když jsi začínala, tak sis stěžovala že ti to moc nejde. Skoro jsi nejedla. Jednou ujedes, ok stane se, dám dva tři dny ciste bd a jedu dal. Ale hradit pravidelně, s tim ze tělu to prospeje, je pěkná blbost. Co jednomu projde bez povsimnuti, druhemu zastaví hubnutí klidně na tyden i dyl. Držela jsem dukana před otehotnenim, teď držím dal a vím, že hradit se moc nevyplaci. Vypadáte z ketozy, min 3 dny než do ní znovu naskocite- no nestojí to za to.
Ano davam za pravdu ale myslim to tak ze telo dost strada dukanem a zhresenim dat telu aspon neco neni hrih ale nema se..ja drzela skoro rok dukana,podruhe to neslo a ted to jde
@JanduleD určitě nechci hřešit pravidelně-bohuzel jsem na narozeniny ujela.vim.ze to za to nestojí. Knížku i diskuse jsem četla.
Dám si několik dní BD
Nevíš jak je to s tím sledem?
Z oslavy zbylo pár dortíků a něco mi rikalo dej si.vsak se to nepo.ere.ha vydržela jsem a huraaa do boje
@Krťounka píše:
Z oslavy zbylo pár dortíků a něco mi rikalo dej si.vsak se to nepo.ere.ha vydržela jsem a huraaa do boje
Tak ja se po vikendu pridavam,dam 2dny bb a pak najedu na 2
@Ewuska31 taky jsi hresila? Ke snídani jsem měla otrubove placky a tvarohem a vajíčkem:)
K obědu bude makrela.odpolko jogurtu a večer šunka🙂
@Helen77 píše:
V pátek konec 1.F a dole -2kg. Nic moc,ale jedu dál
Musime byt na sebe v lete hrdy
Zítra na mě k obědu čeká vařené hovězí 😍
Copak budete mít dobrého?:)
@Krťounka píše:
Zítra na mě k obědu čeká vařené hovězí 😍Copak budete mít dobrého?:)
Ja Bohuzel nic,nemam nachystano
@Krťounka hele s tím sledem netuším. Jinak já dnes k obedu celerovy krem, kuřecí maso na grilu a ledový salat. K veceri bude parizsky salat a bulky. No a odpoledne dle chuti, vidím to tak na tvaroh nebo jogurt. ![]()
Ahoj holky, drzim dukana už podruhé. Loni velký úspěch, zhubla jsem 22kg za poměrně krátkou dobu (cca 4mesice), pak jsem něco nabrala a teď jsem znova na začátku a jde to opět dobře.
Loni jsem neúspěšné snažení o dítě moc neřešila, ale letos uz ano, chodíme do CAR a na jaře nás čeká IVF. Je Dukanova dieta dobrá alternativa jako hubnutí pred těhotenstvím? Co myslíte? Neveme mi to potřebné minerály?