Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
382
13.1.19 16:34

@Ewuska31 ty chceš taky dát dolů 10kg vid?
Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
13.1.19 18:35

Holky, neberte mě jako rypalku :? ale proctete si pořádné princip dukanky. Pokud vim @Ewuska31 když jsi začínala, tak sis stěžovala že ti to moc nejde. Skoro jsi nejedla. Jednou ujedes, ok stane se, dám dva tři dny ciste bd a jedu dal. Ale hradit pravidelně, s tim ze tělu to prospeje, je pěkná blbost. Co jednomu projde bez povsimnuti, druhemu zastaví hubnutí klidně na tyden i dyl. Držela jsem dukana před otehotnenim, teď držím dal a vím, že hradit se moc nevyplaci. Vypadáte z ketozy, min 3 dny než do ní znovu naskocite- no nestojí to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
13.1.19 19:08
@JanduleD píše:
Holky, neberte mě jako rypalku :? ale proctete si pořádné princip dukanky. Pokud vim @Ewuska31 když jsi začínala, tak sis stěžovala že ti to moc nejde. Skoro jsi nejedla. Jednou ujedes, ok stane se, dám dva tři dny ciste bd a jedu dal. Ale hradit pravidelně, s tim ze tělu to prospeje, je pěkná blbost. Co jednomu projde bez povsimnuti, druhemu zastaví hubnutí klidně na tyden i dyl. Držela jsem dukana před otehotnenim, teď držím dal a vím, že hradit se moc nevyplaci. Vypadáte z ketozy, min 3 dny než do ní znovu naskocite- no nestojí to za to.

Ano davam za pravdu ale myslim to tak ze telo dost strada dukanem a zhresenim dat telu aspon neco neni hrih ale nema se..ja drzela skoro rok dukana,podruhe to neslo a ted to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
13.1.19 21:14

@JanduleD určitě nechci hřešit pravidelně-bohuzel jsem na narozeniny ujela.vim.ze to za to nestojí. Knížku i diskuse jsem četla.

Dám si několik dní BD

Nevíš jak je to s tím sledem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
13.1.19 21:47

Z oslavy zbylo pár dortíků a něco mi rikalo dej si.vsak se to nepo.ere.ha vydržela jsem a huraaa do boje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
14.1.19 07:07
@Krťounka píše:
Z oslavy zbylo pár dortíků a něco mi rikalo dej si.vsak se to nepo.ere.ha vydržela jsem a huraaa do boje

Tak ja se po vikendu pridavam,dam 2dny bb a pak najedu na 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
14.1.19 09:08

@Ewuska31 taky jsi hresila? Ke snídani jsem měla otrubove placky a tvarohem a vajíčkem:)
K obědu bude makrela.odpolko jogurtu a večer šunka🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
14.1.19 13:13

V pátek konec 1.F a dole -2kg. Nic moc,ale jedu dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
14.1.19 13:16
@Helen77 píše:
V pátek konec 1.F a dole -2kg. Nic moc,ale jedu dál :)

Musime byt na sebe v lete hrdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
14.1.19 16:46

@Helen77 lepší než nic:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
14.1.19 22:48

Zítra na mě k obědu čeká vařené hovězí 😍

Copak budete mít dobrého?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
15.1.19 07:18
@Krťounka píše:
Zítra na mě k obědu čeká vařené hovězí 😍Copak budete mít dobrého?:)

Ja Bohuzel nic,nemam nachystano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
15.1.19 08:39

@Ewuska31 :( co budeš jíst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
15.1.19 09:32

@Krťounka hele s tím sledem netuším. Jinak já dnes k obedu celerovy krem, kuřecí maso na grilu a ledový salat. K veceri bude parizsky salat a bulky. No a odpoledne dle chuti, vidím to tak na tvaroh nebo jogurt. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
15.1.19 09:52

Dukan a tehotneni

Ahoj holky, drzim dukana už podruhé. Loni velký úspěch, zhubla jsem 22kg za poměrně krátkou dobu (cca 4mesice), pak jsem něco nabrala a teď jsem znova na začátku a jde to opět dobře.
Loni jsem neúspěšné snažení o dítě moc neřešila, ale letos uz ano, chodíme do CAR a na jaře nás čeká IVF. Je Dukanova dieta dobrá alternativa jako hubnutí pred těhotenstvím? Co myslíte? Neveme mi to potřebné minerály?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková