Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@nick Leny píše:
Tak to jsme dva nováčkové![]()
Já začala ve středu…zatím ještě 1f.Od íterý jdu do 2f.Kolik ti šlo dolu v první?
Za tech 5 dni 3kg, krasne me to nastartovalo a je to bezva motivace ![]()
@nick Leny já jedu taky 1/1 minule jsem jela 2/2 ale teď mi to tak vic vyhovuje. @JaniceB jak se vraceli muzi k dukaneni? I napodruhé ok? Jinak já na sobe už splasknuti pozoruji, včera jsem se po 5tydnech dostala jinam než k dr do nemocnice, tak na obleceni už to poznam
co ty? Jak to jde? A kde máme kaspinku ![]()
@nick Leny píše:
Tak to jsme dva nováčkové![]()
Já začala ve středu…zatím ještě 1f.Od íterý jdu do 2f.Kolik ti šlo dolu v první?
Cauky tak kolik jste daly dolu?
@Kaspinka tak to zavidim. Dnes jsme byli opozdene na 3m prohlidce
6920g a 64.5cm
@Kaspinka no to bude tím, že malá při porodu měla 56cm a vážila 4320g. Nejdelsi decko z porodnice, jenže jsme oba velci. Já 180 a muz 198cm. Nejstarsi ve 4 122cm a nohu 32 ![]()
Můj první syn měl při porodu 54cm a 5100g druhý 53cm 4950 g…já měřím 160 cm a když jsem otěhotněla v obou případech jsem vážila 48kg.Tak to bylo překvápko ..valibuci
![]()
@nick Leny ty blaaaho
dobre miry. U nás první jen 2900 druhá 3600 ale obě v terminu. Posledni 4320 ale ve 41+1.
Jinak k tématu, dnes jdu zkusit nový recept na pečivo, jestli se povede, tak fotnu s receptem. Bezne peču bulky z psylia a proteinu, ale psylium doslo6
a pečivo mi chybi. Tak držte palce
@nick Leny @JanduleD tak to já mám drobečky, ani jeden neměl přes 3kg ( dva měli 2,6kg) a přes 50cm ![]()
Ahoj holky, jsem tady nově.. zajímaly mne reakce na Dukana.. jestli to držíte poprvé nebo už po několikáté…? ![]()
Já totiž držela… pustila jsem se do toho, když jsem přestala kojit druhého syna… dukana jsem začala držet od únor a v červnu jsem měla -20kg… pak jsem začala mít opravdu bolesti břicha, bolelo mne, když jsem šla na wc..... a tak jsem s ním přestala… a ejhle.. časem se mi vše vrátilo ![]()
Takže stršně Vás obdivuji, kdo to držíte déle a funguje to ![]()
@JanduleD píše:
@Kaspinka tak to zavidim. Dnes jsme byli opozdene na 3m prohlidce6920g a 64.5cm
To mame v 5 mesicich:))))))) Tu vahu teda ne, to mela 6200 g holka ![]()
@Kaspinka píše:
@nick Leny @JanduleD tak to já mám drobečky, ani jeden neměl přes 3kg ( dva měli 2,6kg) a přes 50cm
My hobiti mame maly decka:)))))))
Ja dnes hlasim nove minimum…58,1. Tak snad to poleze dal. Uz obliknu mensi rifle konecne. ![]()