Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@JaniceB
já už jsem zpátky taky. Po narkoze jsem kojit nesmela a po propuštění z nemocnice už nechtela mala. Já dnes 1den první faze. Ráno otrubova kaše se skorici a kafe. Obed kuřecí prso s tvarohovyma nokama a tvaruzkovy přeliv, odpoledne tvaroh s bílým jogurtem a bolerem. Teď na vecerivajickovy salat s bulkama. Vše dle dukana.
@JanduleD No ja na to hnojila pres leto. Takze si to dame s chlapem od 1.9 znova:))))))))))) Poctive
@JaniceB Ja jsem začala až včera, chlap šel po 3tydnech do práce, tak si vařím jen pro sebe a pro prostredni. Dnes snidane michane vajicka s hůlkou a kafe, obed kureci prso zbytek noku a horcicna omacka. Odpoledne bílý jogurt a sušenky z otrub, večeře bude vanilkovy tvaroh.
@JanduleD Ja se bojim, za jak jsem ted dietika/nedietila, ze mi to nepujde dolu…no uvidim. Snad kdyz budu ultra prisna, tak se to bude hybat…sakra prace… ![]()
@JaniceB tak mě zas nejvíc mrzí, že nebudu vědět kolik hubnu. Na váhu se nepostavim, takže jen podle oblečení budu odhadovat. Dnes mi prostredni donesla dojít cokoladove donut, co ji koupila babi a ani mě to nelakalo si kousnout. V hlavě mi to secvaklo a doufám, že to půjde jako poprve.
@JanduleD Tak ja potreti…a uz me to fakt nebavi…uz jsem mela krasnych 52 a spokojenost:)))))))))) Ale zase - ty deti za to stoji kazdopadne. ![]()
@JanduleD Tak ja jsem se zase vyzrala za 10 dnu z 58,5 na 61,5…takze vcera prvni BD a dnes - 1,4 kg. Tak jen to vydrzet uz konecne…
@JaniceB jsem magor
a zavidim ti že muzes vlézt na vahu
já se na ni minimalne do konce září nedostanu, ale treba-a v to doufam
mě to příjemné prekvapi. Ja dnes na snidani sunku s bulkou navrženou tvarohem, kafe s mlikem, k obědu celerovy krem a koprovku s vejcem a knedlík z mwt. Ke kafi dam mug a večer jen bílý jogurt. Ze vše dle dukana nemusim dodavat že jo ![]()
@JanduleD Tak ja hlasim dalsi kilo dole za ty dva dny…jsem 4ty den BD, tak uvidim…jeste zitra a jdu na zeleninu. Uz aby to bylo
![]()
@Ewuska31 Ja ted v BD maso na panvi + cottage nebo mozarella…nebo tofu pizza. Da se to prezit…hlavne s tema detma fakt brutalne nestiham. Jsem rada, ze mam COKOLI trochu teple:))))))
@JaniceB píše:
@Ewuska31 Ja ted v BD maso na panvi + cottage nebo mozarella…nebo tofu pizza. Da se to prezit…hlavne s tema detma fakt brutalne nestiham. Jsem rada, ze mam COKOLI trochu teple:))))))
No prave,teply,ale jsou dobre i polevky
@Ewuska31 Jo jo…urcite…ale nestiham…Jsem rada, kdyz mam tepleho cokoli…Jinak si davam vyvary jen s masem, kremove polevky z mleka atd.
Dnes jsem slezla na dosavadni minimum…58,5 zase. Takze snad to pujde dal.
@JaniceB píše:
@Ewuska31 Jo jo…urcite…ale nestiham…Jsem rada, kdyz mam tepleho cokoli…Jinak si davam vyvary jen s masem, kremove polevky z mleka atd.Dnes jsem slezla na dosavadni minimum…58,5 zase. Takze snad to pujde dal.
Ja se zvazim rano a pisnu vysledek ju
@JaniceB super ubytek
já s vahou nemám paru a vzhledem k sádře oblecu tak široké kraťasy do gumy
tak to nepoznám ani na obleceni.