Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
8.1.20 14:57

@Ewuska31 Já bych ráda kolem 5-6kg..uvidím jak to půjde :nevim: Doufám, že rychle.. Přece jen jsou to pořád poporodní kila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
8.1.20 15:05
@Luca Z. píše:
@Ewuska31 Já bych ráda kolem 5-6kg..uvidím jak to půjde :nevim: Doufám, že rychle.. Přece jen jsou to pořád poporodní kila :mrgreen:

Aha, no tak to pujde rychle, uz si se vazila?3den 1faze mame skoro za sebou:)ja dnes rano zatim -1kg, zvazim se v patek nebo v nedeli, dle toho jak vydrzim jen 1fazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
8.1.20 18:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
8.1.20 18:51

@Ewuska31 vážila jsem se a kilo dole… Dám ještě zítřek 1. fázi a v pátek půjdu do druhé :palec: Ale nutno říct, že jsem teď ty 3 dny měla tolik starostí, že jsem jedla hrozně málo :,( vůbec jsem to nezvládala.. Ale jedla jsem opravdu jen to, co jsem mohla.. Jinak jsem ti poslala soukromou zprávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
8.1.20 21:07
@Luca Z. píše:
@Ewuska31 vážila jsem se a kilo dole… Dám ještě zítřek 1. fázi a v pátek půjdu do druhé :palec: Ale nutno říct, že jsem teď ty 3 dny měla tolik starostí, že jsem jedla hrozně málo :,( vůbec jsem to nezvládala.. Ale jedla jsem opravdu jen to, co jsem mohla.. Jinak jsem ti poslala soukromou zprávu

Ano, ano odepisovala jsem ti:)ja asi sobota 2faze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.20 07:54

Adela

Ahoj děvčátka, Dukanku jsem držela před 8 lety-dala jsem dolů 13 kg. Vydrželo mi to 3 roky, potom bohužel rodinná tragedie a kila šla nahoru. Jsem vyššího věku,,ale to snad nevadí.
Opravdu se to vyplatí, hlad přitom není, zvládnout se to dá- po 14 dnech si na tuto stravu vytvoříte návyk.. Teď zase po letech začínám a hned po týdnu je to znát, zatím jen 1 kg dole - ale necítím se „nafouklá“, nepálí mne žáha a tlak se vyrovnává. Musím přidat pohyb- zatím jen dělám procházky, ale musím se dokopat ke cvičení- stačí začít a za týden už je cvičení návykové. Švagrová začala taky hubnout, jsme na tom věkově i váhově stejně- ona s poradkyní- stálo ji to 5800,– a zatím dole nic, prý ale 1,2 kg tuku dole a 1 kg nárůst svaloviny. No snad je to pravda.
Holky, pokud jste mladé dejte se do toho!!! Cítit se dobře a vypadat dobře- co víc si přát a jednou budete mít na co vzpomínat- jak jste v mládí byly krásné, spokojené…a hlavně zdravější. Ale vše opatrně, při potížích raději vyhledat doktora.

• Citovat
  • Upravit
236
7.2.20 08:45
@Anonymní píše:
Ahoj děvčátka, Dukanku jsem držela před 8 lety-dala jsem dolů 13 kg. Vydrželo mi to 3 roky, potom bohužel rodinná tragedie a kila šla nahoru. Jsem vyššího věku,,ale to snad nevadí.
Opravdu se to vyplatí, hlad přitom není, zvládnout se to dá- po 14 dnech si na tuto stravu vytvoříte návyk.. Teď zase po letech začínám a hned po týdnu je to znát, zatím jen 1 kg dole - ale necítím se „nafouklá“, nepálí mne žáha a tlak se vyrovnává. Musím přidat pohyb- zatím jen dělám procházky, ale musím se dokopat ke cvičení- stačí začít a za týden už je cvičení návykové. Švagrová začala taky hubnout, jsme na tom věkově i váhově stejně- ona s poradkyní- stálo ji to 5800,– a zatím dole nic, prý ale 1,2 kg tuku dole a 1 kg nárůst svaloviny. No snad je to pravda.
Holky, pokud jste mladé dejte se do toho!!! Cítit se dobře a vypadat dobře- co víc si přát a jednou budete mít na co vzpomínat- jak jste v mládí byly krásné, spokojené…a hlavně zdravější. Ale vše opatrně, při potížích raději vyhledat doktora.

Ahojky, mas zcela 100%pravdu, presne jak pises, ja mela to same, uplne to same a ted sem na diete od 6.1 a mam -5kg a tesi me to a maximalne me to bavi a hlidam se, obcas si dam vinko, ale vybeham to na pase:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.20 09:05

Holky, není tu některá která by do toho šla semnou? Mohly bysme začít od příštího týdne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
8.2.20 09:49
@kratochvilovaalena01 píše:
Holky, není tu některá která by do toho šla semnou? Mohly bysme začít od příštího týdne :)

Klidne te budu podporovat, jsem v 2fazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
9.2.20 09:54

Taky jsem v druhé fazi:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
9.2.20 11:23
@kintly píše:
Taky jsem v druhé fazi:))

A jak to jde? Ja budu dnes delat kureci maso s fazolkama a ryzi shirataky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.2.20 06:36

Ahoj,
Tak to co mi opravdu tady MOC schází je vzájemná podpora Dukanek!!! Když jsem ji držela před 8 lety, bylo nás přes 30, které do diskuze pravidelně psaly- všechno… co jedí, recepty co dělají, úspěchy i neúspěchy, psaly jsme si o dětech… A holčiny věřte že to bylo ta vzájemná podpora k nezaplacení, úžasná motivace. Já nevím, jestli jsem teď na stejných stránkách, nemám čas hledat a kontakty jsem už ztratila.
A věřte že s vzájemnou podporou se hubne snadněji.
Věděli jsme o sobě toho hodně, dokonce jedna vypracovala takovou tabulku, do které jsme pak zapisovaly údaje jako věk, výšku, váhu -pravidelně. a radily jsme si navzájem.
Tady je ta diskuze mrtvá.
Uvažujte o vzájemné podpoře a nebojte se psát- a je to vlastně anonymní, takže žádný stud, strach, je to jen chvilička a pocit, že v tom nejste samy neskutečně pomáhá.
Tak se děvčátka mějte krásně.
No a jen já- váha mi teď stojí, ale mohu si za to sama, držím takovou svou dukanovu dietu, každý de jím zeleninu. Musím to znovu nastartovat a začít trochu poctivěji. Ale cítím se výborně, po tom co jsem dala 2,5 kg dolů. Ještě 12 kg a budu na své váze!!!
 Adela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.2.20 06:39

Ahoj,
Tak to co mi opravdu tady MOC schází je vzájemná podpora Dukanek!!! Když jsem ji držela před 8 lety, bylo nás přes 30, které do diskuze pravidelně psaly- všechno… co jedí, recepty co dělají, úspěchy i neúspěchy, psaly jsme si o dětech… A holčiny věřte že to bylo ta vzájemná podpora k nezaplacení, úžasná motivace. Já nevím, jestli jsem teď na stejných stránkách, nemám čas hledat a kontakty jsem už ztratila.
Věděli jsme o sobě toho hodně, dokonce jedna vypracovala takovou tabulku, do které jsme pak zapisovaly údaje jako věk, výšku, váhu -pravidelně. a radily jsme si navzájem.
Uvažujte o vzájemné podpoře a nebojte se psát- a je to vlastně anonymní, takže žádný stud, strach, je to jen chvilička a pocit, že v tom nejste samy neskutečně pomáhá.
No a jen já- váha mi teď stojí, ale mohu si za to sama, držím takovou svou dukanovu dietu, každý de jím zeleninu. Musím to znovu nastartovat a začít trochu poctivěji. Ale cítím se výborně, po tom co jsem dala 2,5 kg dolů. Ještě 12 kg a budu na své váze!!!
 Adela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
11.2.20 21:58
@Ditusk píše:
Ahoj,
Adela

Cauky take ted stojim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
14.2.20 12:19

Ahooooooj,

jasně, pojďme si psát :kytka: Já s Ewuskou jsme v kontaktu, ale víc lidí, víc nápadů :mrgreen: Já se mám zítra měřit a vážit, ale bojím se a nechce se mi :P vůbec si nepřipadám hubenější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková