Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holký gratulace…a budte v klidu Dukanku už nedržíííím, jím jakštakš všechno krom příloh, ale sladké už jsem taky měla…a váha co? stojí už skoro měsíc stojí jupíííííííííí…no ale myslím si, že kdybych 3krát týdně necvičila v posilovně tak by to nahoru šlo… ![]()
Holky poradíte kde sehnat otruby a neplatit hodně za poštovný? Tady u nás neseženu ani ovesný ani pšeničný ![]()
Zdravím všechny
. Pročítám diskuzi a obdivuji Vaše výsledky. Hrozně moc bych chtěla začít také dietit. No né že bych nikdy nedržela žádnou dietku, ale většino to ztroskotalo na tom, že jsem člověk zřejmě bez fantazie a nakonec jedla dokola pořád to samý, což mi začalo lézt krkem a to byl začátek konce… Teď jsem vypila hrnek kafe, půl na půl s polotučným mlíčkem a sladidlem. Ale byla jsem zvyklá snídat(houska se sýrem, nebo salámem…)Koukala jsem na stránky a jsem asi fakt nějaká omezená…Co přesně se může v první fázi? Maso(kromě vepřového a kůže z drůbeže)vejce(jen vařený? nebo jak uděláte míchaný?)polotučný tvaroh? Prosím o pomoc, už se na sebe nemůžu ani podívat a moc bych chtěla sundat alespoň 20 kg
…
Houby myslím můžeš, já je teda jedla…v první fázy můžeš jen bílkoviny, já jedla vajíčka, kuřecí či krůtí šunku, odtučněný tvaroh, jogurty s obsahem tuky max 1,5 %.Ryby a kuřecí nebo krůtí maso…Když jsem si dělal míchaná vajíčka tak na teflonové pánvy bez oleje…nasucho…lepší jsou vařená…hele je to i hodně o pohybu…já ted snídám 2 chlebíky s máslem a marmeládou, už mě to drží 14 dní…včera jsem měla kuře s rýží, nějakou buchtu(táta měl narozeniny) a na véču zase chleba s máslem a po malým jsem dojedla krupičnou kaši…takhle sice nejím každý den, ale taky dietu už vůbec nedodržuju…a chodím 3 krát cvičit a váha stojí…už měsíc a půl tohodle stavování a váha stojí…takže hodně zdaru ![]()
Tak dneska začínám třetí den 1F. Včera jsem si v mikrovlnce udělala chlebík a zírala jsem, jak se povedl a byl dobrý
!K tomu jsem si udělala pomazánku z tuňáka ve vl. šťávě, smíchala s cotagee light,2 vajíčka natvrdo a s malou cibulkou. S tou jedinou si nejsem úplně jistá, jestli to bylo OK.Ale bylo to výborný! A k tomu jsem vypila hrnek polotučného mléka. Budu mít ještě dneska minimálně na snídani. Asi si objednám knížku, na všech možných stránkách, které se věnují DD se občas rozcházejí informace.Ty knížku máš? Zatím díky. A držím pěsti, aby váha zůstala ![]()
Ahoj holky,
taky jsem se rozhodla pro dukanku
. Potřebuju dát dole 5–8 kg co mi zůstaly po porodu. Dneska jedu první den, tak jsem zvědavá, jak dlouho to vydržím
. Mám objednanou i knížku, tak se těším až dorazí a budu mít komplet info a recepty.
Chtěla jsem se zeptat, jak děláte ten chleba a od kdy ho můžu jíst. A to můžu jíst jen tenhle chleba nebo i normální?
Děkuji
A ještě jsem se chtěla zeptat Slun,..Ty nedodržuješ tu 3. fázi, teda že jsi zhubla 10 kg, takže bys teď 100 dní měla držet 3. fázi, nebojíš se, že to zase nabereš zpátky? ![]()
Já jedu dneska 4tý den a ani to nijak nepovažuju za dietu. Objevila jsem na nějakých stránkách super receptík na chleba, buchtu do mikrovlnky.
Recept:
2 lžíce ovesných otrub
2 lžíce tvarohu
1 celé vejce
1 lžička prdopeč
a pak dělám 2 varianty, do sladké přidám l čaj. lžičku sladidla a lžičku skořice
do slané dám od oka mnín a sůl, včera jsem do ní přidala 2 stroužky česneku a byla to mňamka
!Jo a peču to ve větším porcelánovým hrnečku, samozřejmě nevymazaným, rovnou to tam naleju a dám do mikrovlnky na plný výkon na 4 minuty. Krásně se to vyklepne a je to dobrý! Normální chleba samozřejmě nemůžeš ![]()
@ZZuziK píše:
A ještě jsem se chtěla zeptat Slun,..Ty nedodržuješ tu 3. fázi, teda že jsi zhubla 10 kg, takže bys teď 100 dní měla držet 3. fázi, nebojíš se, že to zase nabereš zpátky?
ne nedržím, tak nějak jím vsechnoi ale neprehánim a to a tim ze cvicim to nahoru nejde…mám pořád stejnou váhu..
@Slun píše:
ne nedržím, tak nějak jím vsechnoi ale neprehánim a to a tim ze cvicim to nahoru nejde…mám pořád stejnou váhu..
Tak to je super
, já chodím třikrát týdně na alpinnig, tak snad si to tím taky udržím. Tak jsem zvědavá, jak to půjde dolů. Mám v plánu se zvážit v sobotu po první fázi, tak snad tam nějaké to kilo dole bude ![]()
Chtěla jsem se Vás taky zeptat, jestli si některá z Vás objednávala výrobky přímo ze stránek dukanovadieta.com jako myslím ty sušenky, kakao, těstoviny..nebo si sami vyrábíte .nebo kde je kupujete?
Ahoj holky moje milé ![]()
Takže Dukanovku držím od 7.7. a dnes - na konci prázdnin hlásím 10 kiloooooooooooo dole.
Začínala jsem na 70 a dnes mám ani ne po dvou měsících 60 ![]()
V prvních týdnech jsem byla hodně striktní a nepolevovala jsem. Dneska si už trošičku zhřeším - ale když si dám kousek buchty, pizzy nebo zmrzliny, tak je to fakt jen trošička… Cvičím s rozumem… prostě pohoda.
Chci dodat všem hodně síly a odhodlání - fakt se to vyplatí.
A jak se tady ptáte, já jsem si podle internetu sem tam něco upekla, nakoupila jsem si ve zdravé výživě čokoládu slazenou stévií (tou jsem se občas potěšila - ale vždy tak max 2 kostičkami za den) a hodně mi pomáhala Cola light a taky kávička.
Prostě si myslím, že to je spíš o změně životního stylu než o nějakých drastických omezeních.
A vy, které začínáte, myslete na to, že když třeba zhřešíte, tak to nic neznamená - hlavně pak znovu najeďte a nevzdávejte to kvůli maličkosti. jo a doporučuji si přečíst knížku o dietě, která vás nasměruje správným směrem.
Tak se držte a já se ve třetí fázi ozvu ![]()