Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5misa6
29.7.12 14:10

Zítra jdu na to. Akorád si půjdu koupit ty otruby, a nějaké mléčné výrobky. Držte palce :-)

• Citovat
  • Upravit
5misa6
30.7.12 08:59

Holky je tu někdo? Potřebuju poradit.

• Citovat
  • Upravit
52
30.7.12 09:07

@levmah28 Copak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
30.7.12 09:38

Jak mám v chlebě odměřit denni davku otrub? Četla jsem že když dám otruby ráno, třeba v jogurtu tak se pak nesmí jít chleba, že tam jsou otruby, a už by to přesahovalo denní dávku.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
30.7.12 09:41

Tam je chyb, omlouvám se, držím syna na rukách.

• Citovat
  • Upravit
52
30.7.12 09:48

Záleží podle jakého receptu chleba pečeš? Já si dělám jen chlebík do mikrovlnky a tam je přesné množství - 1 vejce, 2 lžíce otrub, lžíce jogurtu, kypřící prášek, sůl a bylinky, takže tam to neřeším, ale kdybys pekla větší chleba - třeba mrkvový, tak tam je MYSLÍM 6 lžic otrub, tak si prostě chleba rozložíš do tří dnů. Jinak je to tak, denně by se měly pouze 2 lžíce otrub (v 1. fázi 1,5 lžíce).
Takže ano, já pokud si ráno dělám otrubovou kaši, tak po zbytek dne už nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
30.7.12 09:52

Děkuji :palec: a v čem to pečeš když to dáváš do mw?

• Citovat
  • Upravit
52
30.7.12 10:15

Mám takovou keramickou misku z Ikea - používáme ji i na polévku nebo kompoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Erinye
31.7.12 09:02

Zácpa

Áhojte holky, přidám se také do diskuze, jestli nevadí :) Já jsem po prvním dni zhubla hned 1,5 KG :dance:, takže alespoň super motivace :D Jen tady hhodím nepříjemnější dotaz - máte někdo radu jak na zácpu při této dietě? :)

Děkuji

Ivča

• Citovat
  • Upravit
17
31.7.12 09:04

Ahoj Ivco, abys tomu predesla… tak musis jist ty otruby a hodne pit vodu :-)))
Drzim ti palce, at vydrzis - ja mam dnes po 24 dnech -5 kg… fakt je to super, protoze pohled na klesajici vahu je neskutecne motivujici.
 Misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Erinye
31.7.12 09:45

Otruby jím, snad se to rozjede, normálně totiž nemám problém s docházkou denodenně :)
Já se snažím zhubnout rok zdravou stravou, cvičením a nic…tohle je fakt super :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
5misa6
31.7.12 10:41

Holky možu syrovátkový nápoj s 0,1 % tuku?

• Citovat
  • Upravit
52
31.7.12 11:51

Erinye: Bohužel je nás více s tímhle problémem. Já si k otrubám občas přidávám psylium - vím, že chuťově není nic moc, ale pomáhá to.
Já se taky pořád cítím taková nafouklá :roll: ale je to taky možná tím, že jsem byla v sobotu na svatbě hrůza hrůz - asi 5 kousků cukroví a tučný sýr - nic jiného tam pak k jídlu nebylo, jen smažené věci :)
Jsem dneska 22-tý den a pořád 5,5kg dole. Už se to týden nehýbe, ale ono se to rozjede. Jsem asi jedna z mála, která i přes MS dala dolů 1,5kg :dance:
@levmah28 Určo myslím, že jo, ale koukni i na hodnoty sacharidů a kolik je z toho cukrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
31.7.12 12:02

Já to včera taky dostala.Tak nevím jestli mám pokračovat

• Citovat
  • Upravit
Erinye
31.7.12 12:16

No já to dostala dneska ráno a i tak zhubla…takže pokračujme! Podle mě to nemá vliv :) Přece je to normální součást života.. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková